• Facebook Clean
  • Google+ Clean
  • LinkedIn Clean
  • Pinterest Clean
  • Blogger Clean

Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για την Έπιπλο Κύρου! Πάρε και εσύ μέρος σε αυτή την διαδρομή και δες τις πιο πρόσφατες προτάσεις της ''διαχρονικής κομψότητας". Βρείτε ένα θησαυρό από ιδέες διακόσμησης και έμπνευσης στο blog μας, εξερευνήστε τα προϊόντα μας και γίνετε πελάτης μας σήμερα.

|

|

|

Copyright © Kyrou Furniture 2014. All Rights Reserved.     Privacy Policy & Terms Of Use 

ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΙΠΛΑ

Πόσο θα πρέπει να επενδύσετε στην επόμενη αγορά των επίπλων σας;

Όταν έρθει η ώρα για εσάς και την οικογένειά σας για να κάνετε μια αγορά επίπλων, πώς θα αποφασίσετε ποιο είναι το "σωστό" τίμημα; Πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει την καλύτερη αξία για τα χρήματά σας;

 

Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν με την απόφασή σας

 

1. Αποφασίστε πόσο περίοπτη θέση θα έχει το συγκεκριμένο έπιπλο στο σύνολο του χώρου σας. Πρόκειται να πάει στο πίσω δωμάτιο ή θα τοποθετηθεί στο κέντρο του σαλονιού σας;

 

2. Αποφασίστε πόσο πολύ θα χρησιμοποιείται το συγκεκριμένο έπιπλο. Είναι ένας καναπές που θα κάθεστε μόνο όταν έρχεται η παρέα σας ή θα παίζουν σε αυτόν κάθε μέρα τα παιδιά σας; Ο καναπές στον οποίο θα παίζουν κάθε μέρα τα παιδιά σας θα φθαρεί πιο γρήγορα, έτσι θα πρέπει να είναι είτε μια πολύ, πολύ φθηνή λύση- που στην περίπτωση αυτή θα χρειάζεται αντικατάσταση κάθε χρόνο περίπου (πολύ ακριβό) ή θα είναι ένας ακριβός καναπές με δέρμα ή ύφασμα που θα σας διαρκέσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν είναι δερμάτινα τα έπιπλα, στην κυριολεξία μπορεί και να μην τα αντικαταστήσετε ποτέ, απλά πρέπει να καθαρίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και , αν είναι ύφασμα, καλό είναι να προγραμματίσετε την αλλαγή του υφάσματος κάθε 10 χρόνια περίπου. Αγοράζοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα που μπορείτε για την οικογένεια σας, σας στοιχίζει πολύ πιο οικονομικά μακροπρόθεσμα. Μην παρασύρεστε από τους καναπέδες των 500€. Αυτό που πραγματικά κάνετε είναι να υπογράφετε μια δέσμευση για ετήσια αγορά.      

 

3. Αποφασίστε πόσο συχνά εσείς και η οικογένειά σας θα μετακομίζετε μέσα στα επόμενα 10,15, 20 χρόνια. Χρειάζεστε ένα έπιπλο που μπορεί να αντέξει τις  ακαμψίες μιας μετακίνησης ή θα προτιμούσατε ένα έπιπλο που μπορεί να πεταχτεί χωρίς ενοχή;

 

4. Αποφασίστε αν νομίζετε ότι ανάγκες τις ψυχαγωγίας σας θα αλλάξουν σύντομα. Μήπως χρειάζεστε ένα πιο οικονομικό έπιπλο τώρα- γνωρίζοντας ότι θα αγοράσετε μια μεγαλύτερη τηλεόραση στο επόμενο έτος ή δύο και έτσι θα χρειαστείτε ένα μεγαλύτερο έπιπλο τηλεόρασης; Ή έχετε ήδη την τηλεόραση των ονείρων σας και δεν  χρειάζεστε μόνο ένα έπιπλο για να την τοποθετήσετε σωστά, αλλά χρειάζεστε και αποθηκευτικό χώρο για τα παιχνίδια του παιδιού σας και τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα;  Ένα ποιοτικό έπιπλο με πολλές λειτουργίες είναι η καλύτερη επένδυση για εσάς, μακροπρόθεσμα, αν αυτή είναι η κατάστασή σας.

 

6. Αποφασίστε τι υπηρεσίες χρειάζεστε από το τοπικό σας κατάστημα. Χρειάζεστε να σας παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες σχεδιασμού για εσάς; Χρειάζεστε να δείτε πολλές διαφορετικές λύσεις, πριν κάνετε την τελική επιλογή σας; Χρειάζεστε να έχετε τη διαβεβαίωση της άριστης εξυπηρέτησης σας μετά την παράδοση; Χρειάζεστε να γνωρίζετε ότι οι άνθρωποι που θα σας παραδώσουν τα έπιπλα γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν και ότι είναι έμπιστοι του καταστήματος πριν μπούνε στο σπίτι σας; Χρειάζεστε το τοπικό σας κατάστημα να έχει μια καλή ιστοσελίδα, ώστε να μπορείτε να ψωνίσετε από το σπίτι; Αν απαντήσατε ναι στις περισσότερες από αυτές τις ερωτήσεις, τότε να είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε περισσότερο για να πάρετε το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει αυτές τις παροχές γιατί το κατάστημα θα πρέπει να καλύψει το κόστος όλων αυτών των υπηρεσιών και να παραμείνει σε λειτουργία για να μπορεί να εξυπηρετεί εσάς.

 

7. Ενημερωθείτε ως προς το τι αποδεικνύει την ποιότητα σε ένα συγκεκριμένο έπιπλο. Ρωτήστε τον σύμβουλο πωλήσεων του καταστήματος να σας δείξει τις διαφορές. Θα εκπλαγείτε με το πόσο καλά είναι κατασκευασμένα μερικά έπιπλα και πόσο άσχημα κάποια άλλα, έστω και αν εξωτερικά φαίνονται το ίδιο.

 

8. Ρωτήστε τον εαυτό σας, "Το συγκεκριμένο έπιπλο με κάνει ευτυχισμένη/ο;" "Προκαλεί ένα αίσθημα ή διάθεση ή υπηρετεί μια συγκεκριμένη λειτουργία που χρειάζομαι και θέλω στο σπίτι μου;" Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε η επένδυση που κάνετε αξίζει τον κόπο.

 

9. Όταν συζητάτε με το σύντροφό σας τον προϋπολογισμό για την αγορά των επίπλων, φροντίστε να κάνετε δύο πράγματα. Ακούστε προσεκτικά τις εμπειρίες του παρελθόντος όσον αφορούν την αγορά επίπλων και, δεύτερον, βεβαιωθείτε ότι είστε σε συμφωνία σχετικά με το τι δηλώνει "αξία" για τον καθένα από εσάς. Πάρτε το χρόνο σας και βεβαιωθείτε το τι είναι σωστό και για τους δυο σας.

 

10. Τέλος, πηγαίνετε πίσω όταν ήσασταν μικρό παιδί. Μπορείτε να θυμηθείτε σχεδόν κάθε κομμάτι των επίπλων στο σπίτι σας; Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν. Έτσι, σκεφτείτε αυτό την επόμενη φορά που θα αποφασίζετε πόσο να επενδύσετε σε έπιπλα:

 

Η ποιότητα, η ομορφιά και η άνεση των επίπλων σας είναι οι πρώτες και σε μεγαλύτερη διάρκεια αναμνήσεις οπτικά και απτά που θα έχουν ποτέ τα παιδιά σας από το σπίτι σας. Τι αξίζει αυτό για εσάς;