• Facebook Clean
  • Google+ Clean
  • LinkedIn Clean
  • Pinterest Clean
  • Blogger Clean

Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για την Έπιπλο Κύρου! Πάρε και εσύ μέρος σε αυτή την διαδρομή και δες τις πιο πρόσφατες προτάσεις της ''διαχρονικής κομψότητας". Βρείτε ένα θησαυρό από ιδέες διακόσμησης και έμπνευσης στο blog μας, εξερευνήστε τα προϊόντα μας και γίνετε πελάτης μας σήμερα.

|

|

|

Copyright © Kyrou Furniture 2014. All Rights Reserved.     Privacy Policy & Terms Of Use 

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ

Κερδίστε χρόνο από τις αγορές σας. Μάθετε να μιλάτε την ίδια γλώσσα με τους βοηθούς πωλήσεων στα καταστήματα επίπλων.

 

Είχατε ποτέ βιώσει την παρακάτω εμπειρία ;

 

Μπήκατε σε ένα κατάστημα επίπλων και βρήκατε μια σύνθεση για την τηλεόραση σας, έναν υπέροχο καναπέ, μια άνετη καρέκλα. Έχει περάσει κάμποσος καιρός από τότε που πήγατε να ψωνίσετε τελευταία φορά έπιπλα για το σπίτι αλλά έχετε κάνει την έρευνα σας στο διαδίκτυο, κρατήσατε σημειώσεις στο σπίτι από περιοδικά έτσι ώστε να έχετε μια αρκετά καλή ιδέα για το τι θέλετε να αγοράσετε.

 

Ο σύμβουλος πωλήσεων σας ρωτά, όπως έχει εκπαιδευτεί να κάνει, "Έχετε ένα ιδιαίτερο ύφος στο μυαλό σας;" Και εσείς απαντάτε," Λοιπόν, ναι. Το είδος που θέλω είναι παραδοσιακό  αλλά με κάτι το διαφορετικό έτσι ώστε να αντανακλά την προσωπικότητά μου." " Όχι πολύ παραδοσιακό όμως, αλλά δεν μου αρέσει και το πολύ μοντέρνο- αυτό το γνωρίζω στα σίγουρα."

 

Στο σημείο αυτό, ο σύμβουλος πωλήσεων σας κοιτάζει και σκέφτεται, "Χμμμ ... Θα κάνουμε ένα γύρο όλο τον όροφο  γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείτε με το" παραδοσιακό  αλλά με κάτι το διαφορετικό. Ή, ίσως, ο σύμβουλος πωλήσεων θα διερευνήσει τις προτιμήσεις σας περαιτέρω με το να σας ρωτήσει τι χρώματα σας αρέσουν, αν έχετε καμία προτίμηση σε ύφασμα ή δέρμα, τι άλλο υπάρχει μέσα στο δωμάτιο που θα μπορούσε να επηρεάσει την επιλογή σας κ.λπ. Όλες αυτές οι ερωτήσεις είναι πολύ σωστές, αλλά η μεγαλήτερη εξακολουθεί να μένει αναπάντητη, "Τι ακριβώς λεπτομέρειες θέλετε να έχει το "παραδοσιακό  αλλά με κάτι το διαφορετικό" προκειμένου να σας ικανοποιήσει;"

 

Εάν δεν απαντηθούν τα παραπάνω ερωτήματα τότε αυτό που θα συμβεί είναι να κάνετε βόλτα σε όλο τον εκθεσιακό χώρο μέχρι να βρείτε αυτό που σας αρέσει ή και όχι. Είναι απογοητευτικό, όταν δεν έχετε πολύ χρόνο στην διάθεση σας γιατί πρέπει να πάτε να πάρετε τα παιδιά, να μαγειρέψετε, να γυρίσετε στην δουλεία ή πολλές φορές και τα τρία μαζί. Θα ήταν πραγματικά ιδανικό αν ο σύμβουλος πωλήσεων σας βοηθούσε να βρείτε το έπιπλο που θέλετε γρήγορα.

 

ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΕΑ. ΜΠΟΡΕΊ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΉΣΕΤΕ

 

Δύο σημαντικές συμβουλές για να γίνει η επόμενη βόλτα σας σε ένα κατάστημα επίπλων πιο παραγωγική και πιο γρήγορη.

 

1. Τραβήξτε φωτογραφίες από τα στυλ που σας αρέσουν και δείξτε τες στον σύμβουλο πωλήσεων. Ωστόσο, κάντε ένα βήμα παραπέρα. Βάλτε ετικέτες στις φωτογραφίες  όπως αυτή: Μου αρέσει ο τρόπος που είναι σκαλισμένο το πόδι σε αυτήν την καρέκλα. Μου αρέσει το ύφασμα σε αυτήν την καρέκλα, κ.λπ. Δώστε βάση στις  λεπτομέρειες, ώστε και ο σύμβουλος να μπορεί να κάνει το ίδιο για σας, όσο εσείς ψάχνετε μέσα στην έκθεση.

2. Εάν χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο, κάντε μια έρευνα για τις λεπτομέρειες του στυλ που αντιπροσωπεύουν το ύφος που αγαπάτε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το λεξιλόγιο για μια συγκεκριμένη λεπτομέρεια που σας αρέσει στο διαδίκτυο, τότε στείλτε την εικόνα στον υπεύθυνο του καταστήματος και πείτε, "Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε ποια είναι η σωστή ορολογία για την συγκεκριμένη λεπτομέρεια;" "Μου αρέσει πολύ και θέλω να είμαι σε θέση να επικοινωνήσω σωστά όταν έρθω στο κατάστημά σας."  Για παράδειγμα, εάν θέλετε την αίσθηση μιας παλιάς βιβλιοθήκης, ίσως να θέλετε να δοκιμάστε την ταπετσαρία με δέρμα ή το χρώμα της πατίνας κλπ Όταν πάτε στο κατάστημα, πάρτε μαζί σας και τις φωτογραφίες ώστε να βοηθήσετε τον σύμβουλο πωλήσεων να σας κερδίσει χρόνο.

 

Με αυτές τις δύο συμβουλές, θα είστε σε θέση να διασφαλίσετε μια πιο παραγωγική εμπειρία στο κατάστημα με το σύμβουλο πωλήσεων σας. Θα σας δείχνουν μόνο εκείνα τα κομμάτια στον εκθεσιακό χώρο ή στον κατάλογο ώστε να σας βοηθήσουν να βρείτε το ακριβές στυλ που αντιπροσωπεύει το όραμά σας γλιτώνοντας πολύτιμο χρόνο που μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε στο να απολαύσετε τα νέα σας έπιπλα όταν παραδοθούν στο σπίτι σας.