Ερωτευτείτε το σπίτι σας από την αρχή!

Συχνά, όσο όμορφο και αν είναι κάτι, ενώ στην αρχή μας εντυπωσιάζει, στην πορεία όσο το βλέπουμε, τείνουμε να το συνηθίζουμε. Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση μας. 

Αυτό ισχύει και για το σπίτι σας. Μετά από καιρό, μπαίνετε μέσα, συνήθως κουρασμένοι από την καθημερινότητά σας, και το θεωρείτε απλά κάτι δεδομένο, που γίνεται μέρος της ρουτίνας σας.

 Όμως, το σπίτι, το πιο σημαντικό σας καταφύγιο, μπορεί να ξαναγίνει έμπνευση για εσάς, αρκεί να το ξαναδείτε με μία νέα, φρέσκια ματιά. Είστε έτοιμοι να μάθετε μερικά μυστικά, που αν τα ακολουθήσετε, θα νιώσετε ξανά σκιρτήματα χαράς στην καρδιά σας… κοιτώντας το σπίτι σας;

  Αλλάξτε τη θέση των επίπλων. Με αυτή την τόσο απλή κίνηση, ανανεώνετε απόλυτα το χώρο και τον τρόπο που κινείστε μέσα σε αυτόν.

Αγοράστε ένα ξεχωριστό έπιπλο από την Έπιπλο Κύρου, που θα προσθέσει κάτι σύγχρονα όμορφο στο ήδη υπάρχον σύνολο των επίπλων σας. 

Επενδύστε σε νέες κουρτίνες, που θα προσδώσουν νέο φωτισμό μέσα από τα χρώματά τους στα δωμάτιά σας. Με τον ίδιο τρόπο, νέα λευκά είδη θα αναδείξουν το μπάνιο και την κρεβατοκάμαρά σας σε κάτι εντελώς νέο και διαφορετικό.

Τολμήστε με χρώμα! Επιλέξτε ένα έπιπλο που θα κάνει τη διαφορά στο δωμάτιο και θα σας οδηγήσει σε περισσότερες πινελιές χρώματος και φαντασίας!

Αποκτήστε ένα νέο χόμπι που θα έχει σχέση με το σπίτι σας π.χ. φροντίδα φυτών ή μαγειρική. Θα σας κάνει να εκτιμήσετε δημιουργικά το χρόνο που περνάτε στο σπίτι και θα το γεμίσει υπέροχα φυσικά αρώματα και μυρωδιές!

Επιλέξτε ευέλικτα έπιπλα, με τα οποία μπορείτε να παίζετε στο χώρο, ανάλογα με τις ανάγκες σας, όπως αυτό το σύνθετο από την Έπιπλο Κύρου για το σαλόνι σας.

 

 

 Δημιουργήστε ρομαντική ατμόσφαιρα με χαλαρωτικά κεριά και φρέσκα λουλούδιαΤίποτα καλύτερο, από το να νιώθετε χαλάρωση στο ίδιο σας στο σπίτι. Just the two of you!

Καλέστε πιο συχνά φίλους στο σπίτι, απαθανατίστε τις στιγμές σας και φτιάξτε μία νέα, υπέροχη gallery σε ένα από τα δωμάτιά σας! Γεμίστε τους τοίχους σας με χαμόγελα και όμορφες αναμνήσεις!

Αρχίστε να ονειροπολείτε και να σκέφτεστε ακόμα περισσότερους τρόπους για να φλερτάρετε εκ νέου κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας και ο έρωτας όχι μόνο δεν θα αργήσει να έρθει, αλλά θα είναι πιο δυνατός από ποτέ!

 

Στο blog της Έπιπλο Κύρου νιώθουμε πάντα μικρές πεταλούδες στο στομάχι, όταν σας προτείνουμε νέες ιδέες για ένα ανανεωμένο σπίτι. Αν νιώσατε και εσείς το ίδιο αίσθημα, μοιραστείτε το μαζί μας ή με τους φίλους σας!


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν