• Facebook Clean
  • Google+ Clean
  • LinkedIn Clean
  • Pinterest Clean
  • Blogger Clean

Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για την Έπιπλο Κύρου! Πάρε και εσύ μέρος σε αυτή την διαδρομή και δες τις πιο πρόσφατες προτάσεις της ''διαχρονικής κομψότητας". Βρείτε ένα θησαυρό από ιδέες διακόσμησης και έμπνευσης στο blog μας, εξερευνήστε τα προϊόντα μας και γίνετε πελάτης μας σήμερα.

|

|

|

Copyright © Kyrou Furniture 2014. All Rights Reserved.     Privacy Policy & Terms Of Use 

Δημιουργικοί τρόποι να χρησιμοποιήσετε το ξύλο στους τοίχους σας

September 7, 2016

 

Το ξύλο μέσα στους χώρους του σπιτιού δίνει μια ιδιαίτερη, σικάτη ,ζεστή εικόνα που ποτέ δεν φεύγει από την μόδα. Υπάρχουν πάρα πολλά υλικά που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με το ξύλο ,από το ταβάνι και το δάπεδο έως τους τοίχους και τα έπιπλα που πλαισιώνουν το σπίτι. Οι ξύλινοι τοίχοι μπορούν εύκολα να συνδυαστούν παντού ,ακόμα και στο μπάνιο ,ειδικά ο τοίχος διπλά από την μπανιέρα μας δίνει την αίσθηση της ξεκούρασης. Αν σας αρέσει η ιδέα ενός ξύλινου τοίχου ,σας παραθέτουμε μερικές όμορφες ,εμπνευσμένες  ιδέες διακόσμησης.

 

Source: materialist.com

 

Μοντέρνοι χώροι όπως αυτός εδώ δείχνουν  ζεστοί με τον ξύλινο τοίχο. Τα έντονα χρώματα δίνουν την δική τους πινελιά κάνοντας τον χώρο πιο ζωηρό.

 

Source: semestalaroverniz.wordpress.com

 

Τα μοντέρνα δωμάτια με άσπρο ταβάνι και ξύλινο δάπεδο δίνουν ένα σοφιστικέ ζεστό στυλ. Το ακατέργαστο φυσικό ξύλο δένει απόλυτα με ένα απλό καναπέ και χαλί με μοτίβο.

 

Source: www.pinterest.com

 

Οι ξύλινοι τοίχοι δεν χρειάζεται να είναι τέλειοι και ίσιοι ,μερικές φορές οι σκληρές και άνισες γραμμές μπορούν να λειτουργήσουν ιδανικά στον χώρο συν του ότι αυτού του είδους ξύλα είναι αρκετά οικονομικά.

 

Η ξύλινη παλέτα είναι η πλέον πιο πρακτική για την επένδυση του τοίχου. Η απλή και ρουστικ εμφάνιση του είναι ιδανική για χώρους ξεκούρασης.

 

www.pinterest.com

 

Εκτός από τους χώρους του σαλονιού ,τα υπνοδωμάτια είναι τα πιο δημοφιλή για επένδυση από ξύλινους τοίχους ,δείχνουν άψογα με τον κατάλληλο φωτισμό.

 

Οι τοίχοι από ξύλο μπορεί να έχουν ένα αρκετά μεγάλο κόστος αλλά υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις όπως της ξύλινης παλέτας που είναι κατασκευασμένη από λεπτά κομμάτια πραγματικού ξύλου η οποία είναι μια πολύ οικονομική λύση.

 

homedit.com

 

Τα ουδέτερα χρώματα όπως το γκρι και οι αποχρώσεις αυτού πάνω στο ξύλινο τοίχο  μας δίνουν ένα ρουστικ και άνετο υπνοδωμάτιο.

 

www.digsdigs.com

 

Τα διαγώνια μοτίβα δίνουν μια μοναδική οπτική εικόνα ,συνδυάζοντας το με ένα χαλί γεμάτο μοτίβα απογειώνουμε την ομορφιά του δωματίου.

 

gohausgo.com

 

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα πιο μοναδικό μοτίβο, όπως αυτό εδώ. Ταιριάζει πολύ στα διαμερίσματα, καθώς δίνει βάθος στους μικρότερους χώρους.

 

theintelligencer.net

 

Οι όμορφες  αποχρώσεις του γκρι ξύλινου τοίχου δημιουργούν την εντύπωση ενος πέτρινου τοίχου απο απόσταση.

 

www.hgtv.com

 

Στα κύρια υπνοδωμάτια οπου κυριαρχεί το λευκό χρώμα παντού ενας "απανθρακωμένος" χρωματικά ξύλινος τοίχος  εξισορροπεί τα πάντα μέσα στον χώρο.

 

mykukun.com

 

Τα φυσικά χρώματα του ξύλου δένουν απόλυτα με έντονα χρώματα. Χρησιμοποιώντας λευκές κουρτίνες ,σκούρο κεφαλάρι ,γκρι και πορτοκαλί κουβερλι έχουμε ένα θαυμάσιο οπτικό αποτέλεσμα

 

 flipboard.com

 

Για υπνοδωμάτια με ξύλινα δάπεδα ο ξύλινος τοίχος πρέπει να έχει αντίθετη κατεύθυνση από αυτή του δαπέδου ,διαφορετικό χρώμα και υφή για να τονιστεί η ομορφιά του ξύλου.

 

www.notey.com

 

Το "ξεθωριασμένο" ξύλο είναι πάντα εύκολο για τα μάτια. Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά είναι σίγουρα κομψό. Λειτουργεί άψογα στο δωμάτιο της έφηβης κόρη σας.

 

designanddiymagazine.com

 

Αν θέλετε το μπάνιο σας να δείχνει πιο άνετο και ζεστό ,επιλέξτε ένα σκοτεινό ξύλινο που να ταιριάζει με την πέτρινη μπανιέρα.

 

maisonvalentina.net

 

Μια αίσθηση ισορροπίας αναδεικνύεται απο την κομψή, μοντέρνα μπανιέρα  και το φθαρμένο ξύλο που είναι τέλεια τονισμένο απο τον υπέροχο πολυέλαιο.

 

www.pinterest.com

 

Το ξύλο είναι η νέα τάση διακόσμησης και για το μπάνιο .Οι διαγώνιοι ξύλινοι τοίχοι απογειώνουν τους χώρους αώτους αισθητικα.

 

twitter.com

 

Όπου δεσπόζει το λευκό χρώμα ιδανικά ένας ξύλινος τοίχος στην απόχρωση του" κονιάκ "δίνει την απόλυτη ζεστασιά στον χώρο

 

 

Please reload

Featured Posts

Λίγα λόγια για εμάς

December 1, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload