• Facebook Clean
  • Google+ Clean
  • LinkedIn Clean
  • Pinterest Clean
  • Blogger Clean

Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για την Έπιπλο Κύρου! Πάρε και εσύ μέρος σε αυτή την διαδρομή και δες τις πιο πρόσφατες προτάσεις της ''διαχρονικής κομψότητας". Βρείτε ένα θησαυρό από ιδέες διακόσμησης και έμπνευσης στο blog μας, εξερευνήστε τα προϊόντα μας και γίνετε πελάτης μας σήμερα.

|

|

|

Copyright © Kyrou Furniture 2014. All Rights Reserved.     Privacy Policy & Terms Of Use 

Please reload

Recent Posts

Λίγα λόγια για εμάς

December 1, 2015

1/1
Please reload

Featured Posts

Μικρά και μεγάλα λάθη στη διακόσμηση

May 13, 2017

Μερικές φορές, ακόμα και οι πιο έμπειροι διακοσμητές μπορεί να κάνουν λάθη, πόσο μάλλον κάποιος που δεν ασχολείται επαγγελματικά με αυτό το κομμάτι. Σίγουρα το προσωπικό σας γούστο είναι αυτό που μετράει περισσότερο, αλλά μερικές φορές δεν είναι αρκετό για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Βάση λοιπόν της δικής μας εμπειρίας, τα πιο συνήθη λάθη που συναντάμε στη διακόσμηση ενός σπιτιού είναι:

 

 

1. Ένα από τα βασικότερα λάθη λοιπόν είναι η επιλογή λάθος χρώματος. Είναι η το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσει κάποιος μόλις εισέλθει στο σπίτι μας και σίγουρα δεν είναι κάτι που πρέπει να βιαστούμε να αποφασίσουμε. Μην επιλέγετε απλώς ένα χρώμα που πιστεύεται ότι θα σας αρέσει. Πριν προβείτε στην τοποθέτησή του καλό θα ήταν να κάνετε μερικές δοκιμές για να σιγουρευτείτε ότι το συγκεκριμένο χρώμα θα «πατήσει» στην συνολική εικόνα του σπιτιού σας.

 

2. Ο φωτισμός. Αν δεν θέλετε να διαθέσετε εκ των υστέρων χρόνο και χρήμα σε κάποιο ηλεκτρολόγο προκειμένου να ρυθμίσει τον φωτισμό σας, καλό θα ήταν η επιλογή των φωτιστικών , των πολυελαίων, ακόμα και των λαμπών που θα χρησιμοποιηθούν να προσδίνουν κατάλληλο και επαρκή φωτισμό στο χώρο σας. Είναι δεδομένο ότι ο σωστός φωτισμός μπορεί να προσδώσει μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα. Η επιλογή κρυφών φωτισμών, είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή, αλλά και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να γίνει κατόπιν σωστής αξιολόγησης.

 

 

3. Υπολογίστε πάντα τις διαστάσεις του χώρου. Δεν λέω, σε όλους μας θα άρεσε να αγοράσουμε ένα εντυπωσιακό και μεγάλο γωνιακό καναπέ. Αλλά δυστυχώς δεν γίνεται να τον τοποθετήσουμε σε κάθε χώρο. Πολύ απλά δεν χωράει σε όλους τους χώρους. Αν μένετε σε ένα σπίτι με πολύ μικρό σαλόνι, αν τοποθετήσετε έναν πολύ μεγάλο καναπέ, ή δεν θα χωρέσει καθόλου ή ακόμη και αν δεν γίνει αυτό, θα κλείσει όλο τον χώρο. Γι’ αυτό πάντα μετράμε τις αναλογίες του χώρου, περισσότερες από μία φορές για να είμαστε σίγουροι και μετά προβαίνουμε στην αγορά οποιουδήποτε επίπλου.

 

 

 

4. Συνδυασμός τηλεόρασης και τζακιού. Ένα τραγικό λάθος που κάνει πολύς κόσμος, είναι να τοποθετήσει την τηλεόραση στον κενό χώρο που υπάρχει στο επάνω μέρος του τζακιού. Φιλική και επαγγελματική μου συμβουλή μην το κάνετε σε καμία περίπτωση. Η ζέστη που εκπέμπει το τζάκι, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μπορεί να καταστρέψει οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή που είναι τοποθετημένη αρκετά κοντά.

 

 

5. Η γενική διακόσμηση.  Μερικά συχνά λάθη που αφορούν τη διακόσμηση είναι και η προσπάθεια αν τα ταιριάξουμε όλα μεταξύ τους. Σίγουρα το να αγοράσει κάποιος ένα έτοιμο σετ είναι το πλέον εύκολο, αλλά μερικές φορές κάνει την ατμόσφαιρα κάπως μονότονη. Είναι βασικό, ο προσωπικός μας χώρος να έχει την δική μας πινελιά. Να είναι διαμορφωμένος βάση του δικού μας γούστου. Για τον λόγο αυτό αποφεύγουμε να «κλέβουμε» ιδέες από φίλους ή από οτιδήποτε βλέπουμε σε διαφημίσεις, επιπόλαιες αγοράς επίπλων που μπορεί να έρχονται κόντρα με τον τρόπο ζωής μας, όπως και άχρηστα προς εμάς αντικείμενα.

 

 

Η διακόσμηση του σπιτιού μας δει είναι μια εύκολη υπόθεση και σίγουρα δεν πρέπει να γίνει σε μια μέρα. Απαιτεί μια καλή ανάλυση του χώρου και αρκετή έρευνα πριν καταλήξουμε στην τελική μας απόφαση. Βιαστικές κινήσεις μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα έχουν.

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload