• Facebook Clean
  • Google+ Clean
  • LinkedIn Clean
  • Pinterest Clean
  • Blogger Clean

Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για την Έπιπλο Κύρου! Πάρε και εσύ μέρος σε αυτή την διαδρομή και δες τις πιο πρόσφατες προτάσεις της ''διαχρονικής κομψότητας". Βρείτε ένα θησαυρό από ιδέες διακόσμησης και έμπνευσης στο blog μας, εξερευνήστε τα προϊόντα μας και γίνετε πελάτης μας σήμερα.

|

|

|

Copyright © Kyrou Furniture 2014. All Rights Reserved.     Privacy Policy & Terms Of Use 

Είστε οικοδεσπότης στο χριστουγεννιάτικο γεύμα; Σας έχουμε 7 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν.

November 27, 2018

 

 

 

Προγραμματίζετε να έχετε καλεσμένους τα Χριστούγεννα; Μη αγχώνεστε. Παρόλο που είναι ένα απαιτητικό εγχείρημα που απαιτεί μεγάλη προσοχή, θα είναι πολύ πιο εύκολο να το διαχειριστείτε μόλις διαβάσετε αυτές τις 7 χρήσιμες συμβουλές και κόλπα που μας διδάσκουν οι επαγγελματίες. 

 

1. ΕΞΑΣΚΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ  ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ

 

Ακούγεται προφανές, αλλά θα εκπλαγείτε πόσοι άνθρωποι εμπιστεύτηκαν τις ερασιτεχνικές τους μαγειρικές δεξιότητες κατά τη διάρκεια της μεγάλης ημέρας. Κανείς δεν θέλει να φάει κάτι που δεν έχει μαγειρευτεί αρκετά ή δεν είναι κατάλληλα μαριναρισμένο. Τα Χριστούγεννα είναι ένα μεγάλο γεγονός και είναι σημαντικό να δημιουργηθούν όμορφες αναμνήσεις, όχι αναμνήσεις από γεύματα που δεν πέτυχαν. Σας συνιστούμε να προβάρετε αυτό που σχεδιάζετε να μαγειρέψετε τουλάχιστον ένα μήνα πριν, έτσι ώστε να μην καταλήξετε να κάνετε κάτι που δεν θα είστε ικανοποιημένος.

 

2. ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΉΤΕ ΕΝΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ 

 

Μια κανονική τραπεζαρία είναι καλή μόνο αν έχετε ένα σύνολο ανθρώπων που το χρησιμοποιούν καθημερινά. Εάν φιλοξενείται  περιστασιακά και γεύματα με περισσότερα άτομα, τότε ίσως να μην αξίζει τον κόπο να επενδύσετε σε ένα μεγαλύτερο τραπέζι ειδικά εάν δεν χωράει στην τραπεζαρία ή την κουζίνα σας. Για να λύσετε αυτό το πρόβλημα, αποκτήστε ένα τραπέζι με δυνατότητα επέκτασης, ώστε να μπορείτε να το μαζεύετε όταν είναι μόνο η οικογένειά σας και να το επεκτείνετε όταν περιμένετε επισκέπτες.

 

3. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΔΕΙΠΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΥΛ 

 

Έχετε σκεφτεί ποτέ να κάνετε δείπνο σε μπουφέ; Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χώρο σας εάν δεν έχετε το δωμάτιο για ένα τραπέζι που μπορεί να επεκταθεί ή δεν έχετε αρκετές θέσεις. Ένα δείπνο σε μπουφέ είναι αρκετά άνετο όπου οι καλεσμένοι σας μπορούν να πάρουν ένα πιάτο και να τρώνε στον καναπέ ή όπου θέλουν.

 

4. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΤΕ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΣΑΣ

 

Τα κεριά και τα ανάλογα φώτα μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την οικειότητα του δείπνου σας.  Τα φωτεινά φώτα και οι έγχρωμες λάμπες είναι τέλειες για να δημιουργήσουν μια εορταστική διάθεση και τα κεριά είναι καλύτερα στο να δημιουργούν ένα πιο οικείο δείπνο.

 

5. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ 

 

Διακοσμήστε το χώρο, παίξτε μουσική και προμηθευτήτε καρέκλες τραπεζαρίας υψηλής ποιότητας.  Είτε τους κάνετε να αισθάνονται σαν βασιλείς είτε σαν οικογένεια, αυτό εξαρτάται τελείως από εσάς, αλλά η γενική ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε τα πάντα στη διάθεσή σας για να φτιάξετε μια φανταστική πρώτη εντύπωση. 

 

6. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 

 

Έχετε επισκέπτες που δεν τρώνε γαλακτοκομικά προϊόντα; Χρειάζεστε χορτοφαγικές επιλογές; Έχετε έναν επισκέπτη που δεν τρώει κάποιο είδος κρέατος; Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει υπόψιν τις  διατροφικές συνήθειες των επισκεπτών σας έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να έχει ένα υπέροχο γεύμα.

 

7. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ

 

Είναι σημαντικό να μην στρεσάρεις τον εαυτό σου πάρα πολύ. Σταματήστε να λέτε στους φιλοξενούμενους σας ότι λυπάστε γιατί το σπίτι σας δεν είναι μεγαλύτερο και μην ανησυχείτε αν κάνατε κάτι δεν πάει τέλεια(τουλάχιστον, υποθέτουμε ότι έχετε εναλλακτική). Τέτοιου είδους γεύματα πρέπει να είναι διασκεδαστικά, οπότε μην ξεχάσετε να το απολαύσετε και να θέσετε μια θετική διάθεση για τους καλεσμένους σας να ακολουθήσουν.

 

source : https://www.furnitureinfashion.net/Blog/7-pro-tricks-to-know-when-entertaining-at-christmas/

 

 

Please reload

Featured Posts

Λίγα λόγια για εμάς

December 1, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload