• Facebook Clean
  • Google+ Clean
  • LinkedIn Clean
  • Pinterest Clean
  • Blogger Clean

Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για την Έπιπλο Κύρου! Πάρε και εσύ μέρος σε αυτή την διαδρομή και δες τις πιο πρόσφατες προτάσεις της ''διαχρονικής κομψότητας". Βρείτε ένα θησαυρό από ιδέες διακόσμησης και έμπνευσης στο blog μας, εξερευνήστε τα προϊόντα μας και γίνετε πελάτης μας σήμερα.

|

|

|

Copyright © Kyrou Furniture 2014. All Rights Reserved.     Privacy Policy & Terms Of Use 

Please reload

Recent Posts

Λίγα λόγια για εμάς

December 1, 2015

1/1
Please reload

Featured Posts

Επιστροφή στην οργάνωση!

August 26, 2019

 

 

Ο Σεπτέμβρης είναι κυριολεκτικά μία νέα εποχή του χρόνου!

 

Για όλους εμάς σημαίνει επιστροφή στις καθημερινές υποχρεώσεις μας, είτε αυτό σημαίνει σχολείο για τα παιδιά είτε δουλειά για τους ενήλικες.

 

Ο Σεπτέμβρης, όμως, είναι και κάτι σαν Χριστούγεννα, με την έννοια ότι κάνουμε μία νέα αρχή και βάζουμε νέους στόχους για να πετύχουμε περισσότερα.

 

Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχουμε τους στόχους μας;

Η καλύτερη οργάνωση, ξεκινώντας πάντα από μέσα μας και από το σπίτι μας!

 

Με στόχο το Άριστα!

 

 

 

Νέα μολύβια, τετράδια, σχολική τσάντα, βιβλία. Νέοι φίλοι - συμμαθητές, μαθήματα, πνευματικές και αθλητικές προκλήσεις!

 

Ειδικά αν το παιδί σας μπαίνει στην εφηβεία, όλα ξεκινούν από την καλύτερη οργάνωση του δωματίου του. Με άποψη βέβαια, γιατί οι έφηβοι θέλουν να ξεχωρίζουν. Με ένα γραφείο που δεν μοιάζει με κανενός άλλου και μία εταζέρα που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

 

Ξέρουμε! Φέτος θα θέλατε να κλείνει πιο συχνά το smartphone του / της για να διαβάζει περισσότερο, όχι μόνο σχολικά, αλλά και εξωσχολικά βιβλία. Οπότε, τι χρειάζεται για ενθάρρυνση και έμπνευση; Μία πρωτότυπη, ποιοτική βιβλιοθήκη που θα του / της προκαλεί σίγουρα το ενδιαφέρον… χωρίς γκρίνια!


 

Δείτε το προσωπικά!

 

Θέλετε η κρεβατοκάμαρά σας να αποπνέει αρμονία, ομορφιά και ισορροπία! Πώς θα το επιτύχετε; Με ιδιαίτερη αισθητική, ποιότητα, χρώματα και … έχοντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα σε κοινή θέα!

 

Σύμμαχός σας, μία ευρύχωρη, πρακτική, εξαιρετικής ποιότητας συρταριέρα. Προσθέτοντας μάλιστα στο επάνω μέρος της έναν ξεχωριστό καθρέπτη που θα δείχνει το δωμάτιό σας πιο μεγάλο, ακόμα και τα πιο προσωπικά όνειρά σας για το χώρο σας θα γίνουν απλά… πραγματικότητα!

 

 

Βάλτε το δικό σας πρόγραμμα!

 

Το έχετε υποσχεθεί στον εαυτό σας! Φέτος θα βάλετε σε πρόγραμμα ακόμα και το… πρόγραμμα της τηλεόρασης. Πρώτον, με ένα έπιπλο τηλεόρασης όμορφο και πρακτικό, για να είναι όλες οι συσκευές και τα τηλεκοντρόλ, επιτέλους, σε τάξη! Δεύτερον, θα παρακολουθείτε μόνο συγκεκριμένες ώρες –με το ρολόι!- και συγκεκριμένες εκπομπές και σειρές για να μη «χαζεύετε» και χάνετε χρόνο από τα πιο ουσιαστικά πράγματα!

 

Αναδείξτε τα πιο σημαντικά!
 

 

Βάλτε σε πρώτο φόντο στο σαλόνι και την τραπεζαρία σας ό, τι αγαπάτε περισσότερο! Επιλέξτε τη βιτρίνα που ταιριάζει στο χώρο και την αισθητική σας και αναδείξτε σε αυτήν ξεχωριστά σερβίτσια, αγαπημένα σουβενίρ, πολύτιμα βιβλία! Για να είναι απόλυτα τακτοποιημένα, χωρίς να χάνετε την ευκαιρία να χαίρεστε την ομορφιά τους σε κοινή θέαση, κάθε μέρα, εσείς και οι καλεσμένοι σας!
 

Στο blog της έπιπλο Κύρου απολαμβάνουμε να βάζουμε ποιοτικούς στόχους! Οργανώστε το σπίτι σας μαζί μας καλύτερα, και μην ξεχάσετε να μοιραστείτε το μυστικό της επιτυχίας σας και με τους φίλους σας!


 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload