• Facebook Clean
  • Google+ Clean
  • LinkedIn Clean
  • Pinterest Clean
  • Blogger Clean

Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για την Έπιπλο Κύρου! Πάρε και εσύ μέρος σε αυτή την διαδρομή και δες τις πιο πρόσφατες προτάσεις της ''διαχρονικής κομψότητας". Βρείτε ένα θησαυρό από ιδέες διακόσμησης και έμπνευσης στο blog μας, εξερευνήστε τα προϊόντα μας και γίνετε πελάτης μας σήμερα.

|

|

|

Copyright © Kyrou Furniture 2014. All Rights Reserved.     Privacy Policy & Terms Of Use 

Please reload

Recent Posts

Λίγα λόγια για εμάς

December 1, 2015

1/1
Please reload

Featured Posts

Μυστικά για όσους μετακομίζουν

July 19, 2019

Μετακομίζετε; Τότε καθίστε και σκεφτείτε μερικά πράγματα καλά! Γιατί τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για έναν γερό απολογισμό και ένα -χωρίς πολλές ευαισθησίες- ξεκαθάρισμα!

 

 

Ειδικά, αν το σπίτι που θα πάτε είναι μικρότερο, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά ποια έπιπλά σας θα σας ακολουθήσουν στο νέο σας σπίτι, ποια θα χαρίσετε και ποια θα πουλήσετε.

 

Το ίδιο ξεκαθάρισμα θα κάνετε σε όλα τα μικροαντικείμενα, βιβλία και cds, πίνακες, κ.ά. Καλύτερα πείτε αντίο τώρα, αντί να κουβαλάτε –κυριολεκτικά- το ανεπιθύμητο παρελθόν σας!

 

  

Το σπίτι που θα πάτε είναι μεγαλύτερο; Τότε θα πρέπει να επιλέξετε ποιες είναι οι ανάγκες στα έπιπλα που θα πρέπει να καλύψετε. Το καλό με την έπιπλο Κύρου, πέραν της υψηλής ποιότητας και αισθητικής, είναι ότι μπορείτε να βρείτε αυτό ακριβώς που ζητάτε για κάθε χώρο του σπιτιού σας… με την άνεσή σας.

 

 

Η μετακόμιση είναι μια καλή ευκαιρία, επίσης, για μία εντελώς νέα αρχή! Μπορεί τα έπιπλά σας να εκφράζουν την παλαιότερη αισθητική σας ή την πρότερη οικονομική σας κατάσταση. Μπορεί τώρα η οπτική σας να είναι πιο μινιμαλιστική ή πιο μαξιμαλιστική, να θέλετε περισσότερα χρώματα ή καθόλου χρώματα. Οραματιστείτε την εικόνα του νέου σας σπιτιού. Oooom, Hooome!

 

 

Περάστε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε στο νέο σας σπίτι, προτού μετακομίσετε. Βάψτε τους τοίχους, μόνοι ή με βοήθεια, καθαρίστε το, κάντε όσες επισκευές χρειάζονται, ολοκληρώστε όποια ανακαίνιση θέλετε να κάνετε, προτού να έλθουν τα έπιπλα.

 

 

Ξεκινήστε νωρίς τις διαδικασίες, αν πρέπει να συνδεθεί η ΔΕΗ ή το τηλέφωνο. Αυτά θέλουν κάποιο χρόνο, και δεν θέλετε να περάσετε το πρώτο βράδυ στο νέο σπίτι σας με κεριά! Εκτός αν είστε ρομαντικοί τύποι!

 

  

Μελετήστε το χώρο, για να ανακαλύψετε τυχόν ελλείψεις στην οργάνωση χώρου, π.χ. μήπως χρειάζονται δύο έξτρα ράφια στην κουζίνα ή περισσότερες κρεμάστρες για τις πετσέτες στο μπάνιο; Προνοήστε για τις ανάγκες σας, στην κάθε λεπτομέρεια, ώστε να είναι όλα έτοιμα όταν μετακομίσετε.

 

 

Προμηθευτείτε πολλές-πολλές κούτες, άφθονη κολλητική ταινία, ψαλίδι και υπομονή. Μην ξεχνάτε να σημειώνετε πάνω στις κούτες σας το περιεχόμενό τους. Για να μην ανοίξετε κάθε κούτα που υπάρχει για να βρείτε το βραστήρα και τα κουταλάκια.

 

 

Χρησιμοποιείστε ό, τι έχετε για να μεταφέρετε έξυπνα τα πράγματά σας, π.χ. βάλτε βιβλία στις βαλίτσες σας ή τις κρεμάστρες με τα ρούχα σας μαζί σε μεγάλες μαύρες σακούλες σκουπιδιών.

 

 

Οργανώστε τη μετακόμιση πριν τη μετακόμιση. Πρέπει να ξέρετε ακριβώς τι έχετε σε κάθε κούτα και σε κάθε σακούλα, ώστε να καθοδηγήσετε τους μεταφορείς πού θα τα αφήσουν, και να είναι εύκολο το ξεπακετάρισμα και η οργάνωση του νέου σας σπιτιού.

 

Επίσης, ενημερώστε τους μεταφορείς για ό, τι χρειάζεται να ξέρουν, π.χ. αν δεν υπάρχει ασανσέρ, καλύτερα να το ξέρουν από πριν για να μη γκρινιάζουν αργότερα.

 

 

Οργανώστε να γίνει η μετακόμιση νωρίς, αλλά όχι τόσο νωρίς που θα γνωρίσετε με τη μία όλους τους νέους σας γείτονες, ξυπνώντας τους! Μία πρωινή ώρα κατάλληλη ώστε να προλάβετε να κάνετε όνειρα γλυκά!

 

 

Καλώς ήρθατε στο νέο σας σπίτι!

 

Η μετακόμιση είναι πάντα ευκολότερη αν τη μοιράζεσαι με φίλους! Αν το πιστεύετε και εσείς, μοιραστείτε το άρθρο της έπιπλο Κύρου με τους δικούς σας φίλους!

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload