• Facebook Clean
 • Google+ Clean
 • LinkedIn Clean
 • Pinterest Clean
 • Blogger Clean

Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για την Έπιπλο Κύρου! Πάρε και εσύ μέρος σε αυτή την διαδρομή και δες τις πιο πρόσφατες προτάσεις της ''διαχρονικής κομψότητας". Βρείτε ένα θησαυρό από ιδέες διακόσμησης και έμπνευσης στο blog μας, εξερευνήστε τα προϊόντα μας και γίνετε πελάτης μας σήμερα.

|

|

|

Copyright © Kyrou Furniture 2014. All Rights Reserved.     Privacy Policy & Terms Of Use 

Όταν η δουλειά είναι στο σπίτι!

February 18, 2019

 

Σήμερα πολλοί επιλέγουν να δουλεύουν από το σπίτι τους.
 

Ακούγεται ιδανικό. Φανταζόμαστε κάποιον να σηκώνεται από το κρεβάτι του με τις πιτζάμες, να πίνει αργά τον καφέ του, να κάθεται στο γραφείο του και να δουλεύει σε χαλαρούς ρυθμούς όσο θέλει και όποτε θέλει.
 

Δεν είναι, όμως, όσο ιδανικό ακούγεται. Το να δουλεύει κάποιος από το σπίτι του, κρύβει κάποιες παγίδες, όπως :

 

 • Να μπερδεύει την επαγγελματική με την προσωπική του ζωή

 • Να μην ξέρει ακριβώς πότε ακριβώς σταματάει η δουλειά και τελικά να δουλεύει πολύ περισσότερο από ό, τι αν δούλευε σε μία εταιρεία

 

Αν και εσείς δουλεύετε από το σπίτι, ευτυχώς, υπάρχουν κάποια μυστικά που μπορούν να σας βοηθήσουν, ώστε να ζείτε μόνο τα υπέρ του home office:

 

 • Πρώτα από όλα, δημιουργήστε το ιδανικό για εσάς home office. Πέρα από τα βασικά εργαλεία της δουλειάς σας, όπως το computer ή ένα μηχάνημα που να συνδυάζει φωτοτυπικό και scanner, επιλέξτε με ιδιαίτερη προσοχή το γραφείο και την καρέκλα σας, καθώς και τη βιβλιοθήκη σας. Στην έπιπλο Κύρου δημιουργούμε έπιπλα υψηλής αισθητικής και εργονομικής λειτουργικότητας, για να εργάζεστε σε ένα περιβάλλον που θα σας εμπνέει κάθε μέρα για να γίνεστε καλύτεροι στη δουλειά σας.

 

 • Φροντίστε να ξυπνάτε κάθε μέρα νωρίς, να κάνετε ντους και να ντύνεστε. Ακόμα και αν κανείς δεν σας βλέπει, ο τρόπος που είστε ντυμένοι αντανακλάται στη δουλειά σας. Αλλιώς, συμπεριφερόμαστε όταν φοράμε πιτζάμες, αλλιώς όταν φοράμε κοστούμι. Ντυθείτε με έναν τρόπο που σας κάνει να νιώθετε επαγγελματίες.

 • Εξασφαλίστε τα ωράρια της δουλειάς σας. Όταν κάποιος ξεκινάει να δουλεύει από το σπίτι του, γίνεται πιο ελαστικός και λέει πιο συχνά Ναι σε επαγγελματικές προτάσεις και συνεργασίες, περισσότερα Ναι από ό, τι θα έλεγε αν χρειαζόταν να μετακινηθεί για να πάει στη δουλειά του. Είναι σαν να πιστεύει ότι επειδή θα είναι σπίτι, θα έχει ξαφνικά μαγικό χρόνο να τα κάνει όλα. Αν συνεχίσετε να λέτε Ναι, με τον ίδιο ρυθμό, θα καταλήξετε να δουλεύετε βράδια, Σαββατοκύριακα και αργίες. Ξανασκεφτείτε το και πείτε και κανένα Όχι.

 • Διασφαλίστε την ησυχία σας. Αν μένετε μαζί με την οικογένειά σας, συμφωνήστε να μην σας ενοχλούν κατά τη διάρκεια της δουλειάς σας, ή τουλάχιστον να σας απευθύνονται όταν είναι μόνο ανάγκη. Γιατί, εδώ κρύβεται μία άλλη παγίδα. Να αποσπάστε συχνά, με αποτέλεσμα να μην είστε αρκετά συγκεντρωμένοι και να χάνετε χρόνο σημαντικό από την απόδοση της δουλειάς σας.

 

Με την ίδια λογική, ενημερώστε φίλους και συγγενείς να μην καλούν συγκεκριμένες ώρες γραφείου, εκτός αν είναι ανάγκη. Δυστυχώς, το ότι δουλεύετε στο σπίτι, για πολλούς μεταφράζεται στο ότι είστε πάντα διαθέσιμοι.

 

 • Βάλτε όρια ανάμεσα στην επαγγελματική σας ζωή και στην προσωπική σας ζωή. Μην σκέφτεστε προσωπικά θέματα όταν δουλεύετε, και μην δουλεύετε όταν είναι ώρα χαλάρωσης με τους δικούς σας ανθρώπους. Όταν ο χώρος της δουλειάς και του σπιτιού σας είναι ο ίδιος, είναι πιο δύσκολο να αποσυμπιεστείτε ψυχολογικά και να διαχωρίσετε τους δύο τομείς.

 

Ένα καλό μυστικό είναι να παρεμβάλετε μία συνήθεια ανάμεσα στους δύο «χρονικούς» χώρους, όπως το να αποφασίσετε ότι μόλις τελειώνετε τη δουλειά σας θα πηγαίνετε για έναν περίπατο και μόλις επιστρέφετε θα βλέπετε τους φίλους ή την οικογένειά σας.

 

 

 

Μικρά μυστικά που θα σας εξασφαλίσουν μεγάλη επιτυχία εκ των έσω!
 

Για να λέτε με επαγγελματική αυτοπεποίθηση και χαρά Home office Home!
 

Δουλεύουμε σκληρά στο blog της έπιπλο Κύρου για να δημιουργούμε ενδιαφέροντα κείμενα για εσάς! Αν σας άρεσε το άρθρο μας, share it με τους φίλους και τις φίλες σας.

Please reload

Featured Posts

Λίγα λόγια για εμάς

December 1, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload