Δημιουργήστε την πιο ωραία γωνιά για cocktails στο σπίτι!

 

Αγαπάτε το καλοκαίρι, γιατί αποτελεί την απόλυτη εποχή του ανάλαφρου, και προδιαθέτει για διακοπές και διασκέδαση!

Βραδιές σε όμορφες ταράτσες και μπαράκια δίπλα στη θάλασσα, δροσιστικά cocktails mixed με τα πιο fresh υλικά, ομπρελίτσες και ευφάνταστοι αναδευτήρες στο ποτήρι σας που σας φτιάχνουν το κέφι προτού καν δοκιμάσετε την πρώτη γουλιά!

Επειδή, όμως, θέλετε να διασκεδάσετε με την αγαπημένη σας παρέα, κάνοντας και μία σχετική οικονομία, τι καλύτερο από το να δημιουργήσετε την πιο ωραία γωνιά για cocktails ή άλλα ποτά της προτίμησής σας με ένα trolley bar και άλλα tips που θα κάνουν κάθε στιγμή… στιγμή για πάρτι!

 

 

Tο δικό σας bar πάει παντού!

Επιλέξτε ένα trolley bar γιατί είναι ευρύχωρο, πρακτικό και ευέλικτο για να μεταφέρετε το πάρτι σε όποιο χώρο του σπιτιού σας θέλετε!

Ακόμα ένας super high λόγος, είναι ότι ένα trolley bar δημιουργεί ένα μοναδικά chic χώρο υψηλής αισθητικής, για αυτό βρίσκεται άλλωστε μέσα στις τελευταίες τάσεις της μόδας.


 

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα

Ποια ατμόσφαιρα σας φτιάχνει τη διάθεση για διασκέδαση; “Σκοτεινή”, τύπου grandmillenia, πιο ροκ ή ποπ;

Διαλέξτε ανάλογο φωτισμό, πιο σκοτεινό, πιο φωτεινό, νέον ταμπελίτσα που αναβοσβήνει, ακόμα και φωτορυθμικά! Αυτή είναι η δική σας πίστα!

Και επειδή ατμόσφαιρα χωρίς μουσική δεν γίνεται, δώστε μεγάλη βάση στην αντίστοιχη play list που θα δίνει ξεχωριστή νότα στις χορευτικές στιγμές σας!



 

Πάμε τώρα στο κυρίως μενού!

Bar χωρίς ποτά δεν νοείται, οπότε φτιάξτε την κάβα σας με τα βασικά!

Τζιν, βότκα, λικέρ, ουίσκι, τεκίλα, κόκκινα κρασιά (τα λευκά στο ψυγείο, όπως και οι μπύρες!), ούζο ή τσίπουρο, μία παγοθήκη για να τη γεμίζετε με πάγο σε διάφορα σχήματα (από το ψυγείο), πρωτότυπους αναδευτήρες, ένα shaker και ένα μικρό γουδί, λαβίδα και φίλτρο για τα cocktails, συνοδευτικά, όπως σόδες, coca-cola, χυμοί, αλλά και αλατοπίπερο, horseradish ή hot sauce και φυσικά, λεμόνια και πορτοκάλια για να κάνετε φέτες ή φυσικό χυμό.

Αν είδατε το λογαριασμό του supermarket να ανεβαίνει επικίνδυνα, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε την κάβα σας με τη μία, αλλά σιγά - σιγά. Προσθέστε ή αφαιρέστε ποτά, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας ή το θέμα του πάρτι σας!

 

Να το πιείτε στο ποτήρι σας!

Κάθε αλκοόλ, έχει διαφορετικό ποτήρι! Άλλο ποτήρι είναι για ουίσκι, άλλο για μπύρα, άλλο για cocktail και ούτω καθεξής.

Δημιουργήστε μία ξεχωριστή σειρά ποτηριών για ολοκληρωμένη μεθυστική ιεροτελεστία!


 

 

Για να μη μείνει μπουκάλα!

Κάποια μπουκάλια τα επιλέγετε για την αισθητική τους, πέρα από τη γεύση τους.

Κάποια άλλα, πάλι, τα κρύβετε στο πίσω μέρος της κάβας, λόγω του άσχημου design τους. Γιατί; Επιλέξτε απλώς ένα διάφανο όμορφο γυάλινο άδειο μπουκάλι ή καράφα και χύστε εκεί το περιεχόμενο του “κακής εμφανίσεως” μπουκαλιού. Λύθηκε και αυτό!

 

 

Ο πιο καλός ο μαθητής κάνει τα πιο cool πάρτιιι!

Η κουλτούρα κάνει πάντα την ατμόσφαιρα πιο ενδιαφέρουσα!

Με λίγα μόνο βιβλία που θα βάλετε στο trolley bar σας, κάποια με θέμα ευφάνταστα εύκολα cocktails, άλλα με θέμα εστιατόρια και αλκοόλ, ή ό,τι άλλο παρόμοιο, θα φτιάξετε μία ενδιαφέρουσα βιβλιοθήκη υψηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ!

 

 

Πάντα Φρέσκα και Χρήσιμα!

Γιατί να ψάχνετε συνέχεια για φρέσκο δυόσμο, μέντα ή βασιλικό για τα cocktails; Βάλτε δύο – τρεις γλαστρούλες με τα απαραίτητα μυρωδικά για πάντα fresh cocktails με τα όλα τους!

Καλό καλοκαίρι!

Καλή διασκέδαση!

Υ.Γ. Χικ! Πάντα με μέτρο!

Στο blog της Έπιπλο Κύρου μεθάμε με τη γεύση του καλοκαιριού! Αν σας συμβαίνει και σ’ εσάς το ίδιο, μοιραστείτε με τους φίλες και φίλους σας τις πιο ωραίες ιδέες που πήρατε από το άρθρο μας για προσωπικά bar - στέκια! Με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους!





Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν