Ας γνωριστούμε

Χαιρόμαστε που ανακαλύψατε την "Έπιπλο ΚΥΡΟΥ" και που είσαστε εδώ. 

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση όπου Ιστορία μας ξεκινάει από το μακρινό 1960. Ξεκινώντας από την κατασκευή κουφωμάτων και επίπλων, κατέληξε η εταιρεία μας να είναι η μεγαλύτερη έκθεση επίπλων στη Δυτική Μακεδονία.

 Σήμερα, εμείς ως 3η γενιά, επικεντρωνόμαστε στο εμπόριο, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα οικιακού επίπλου που συνδυάζει πάντα την υψηλή αισθητική με την εξαιρετική ποιότητα δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα αυθεντικό και άκρως ατμοσφαιρικό. 

Στόχος μας, η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σας, γιατί όπως μας αρέσει να λέμε εδώ στην εταιρεία μας "δεν πουλάμε έπιπλα - αλλά ένα ζεστό σπιτικό που μας κάνει να νοιώθουμε όμορφα με την οικογένειά μας".

 Τα έπιπλά μέσα στο σπίτι δεν είναι ένα άψυχο πράγμα - όχι. Εμείς πιστεύουμε ότι είναι κάτι ζωντανό - μέρος της ζωής μας και της καθημερινότητας μας. Ζούμε με αυτά - και πολλές φορές για ολόκληρη την ζωή μας. Είναι κομμάτι μας.

 Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε μέσα από τα έπιπλα που προσφέρουμε.

 Δε θα προσπαθήσουμε ποτέ να σας πουλήσουμε απλώς έπιπλα. Δεν κάνουμε αυτό. Αν θέλετε κάτι τέτοιο υπάρχουν πολλά άλλα μεγάλα υπερ-καταστήματα και μπορείτε να απευθυνθείτε εκεί.

 Εδώ θα σας προτείνουμε λύσεις και έπιπλα που θα θέλαμε να έχουμε οι ίδιοι στο σπίτι μας. Αγαπάμε τα έπιπλα και είναι το πάθος μας. Συζητάμε μαζί σας και νοιώθουμε το σπίτι σας - σπίτι μας.

 Αυτό κάνουμε - και αυτό θα κάνουμε και για εσάς.

 Επικοινωνήστε μαζί μας  και στείλτε μας τι αναζητάτε. Ζητήστε πληροφορίες για τις λύσεις και τα έπιπλα που ψάχνετε. Θα σας απαντήσουμε πίσω το συντομότερο. 

 Εναλλακτικά καλέστε μας στο 24670 27860 για πιο άμεση επικοινωνία.

 Θα βρούμε σίγουρα κάτι που ταιριάζει στο ύφος τους σπιτιού σας, στην προσωπικότητα και στυλ σας.

 

Θωμάς Κύρου

Υπεύθνος καταστήματος

 

Υ.Γ. Θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφέρουμε και την συνεργασία μας με την εταιρεία στρωμάτων της MediaStrom. Το κατάστημα μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τον Νομό Καστοριάς και διαθέτουμε "Κέντρο Ύπνου".