Οι Υπηρεσίες μας

Στα Έπιπλα Κύρου πιστεύουμε ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ζει σε ένα χώρο που τον ηρεμεί, όπου νιώθει ηρεμία και γαλήνη και στον οποίο ανυπομονεί κάθε μέρα να επιστρέψει για να ξανανιώσει αυτά τα αισθήματα. Επιτυχία για εμάς είναι να δημιουργούμε αυτό το χώρο για εσάς, μέσα από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, να δημιουργούμε, μαζί με εσάς, το δικό σας ΣΠΙΤΙ.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΚΤΟΣ ΩΡΑΡΙΩΝ

Μένετε μακριά ή δεν σας βολεύουν οι ώρες καταστήματός μας;
Κανένα πρόβλημα! Επικοινωνήστε μαζί μας και θα κλείσουμε ένα ραντεβού, τη μέρα και την ώρα που σας βολεύει! Γιατί, στην Έπιπλο Κύρου δεν δημιουργούμε μόνο έπιπλα που ταιριάζουν απόλυτα στο δικό σας τρόπο ζωής σας, αλλά και συνθήκες ιδανικές για την πιο ωραία μας συνεργασία, μαζί σας!

 

  • ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Όταν αγοράζετε νέα έπιπλα, θέλετε να νιώθετε ότι κάνετε τις καλύτερες, τις πιο ποιοτικές, διαχρονικές επιλογές που θα σας συνοδέψουν όσο πιο πολλά χρόνια στη ζωή σας.
Οι έμπειροι, χαμογελαστοί πωλητές μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και θα σας συμβουλεύουν με εξειδικευμένη γνώση και όση φαντασία χρειάζεται για να μπουν στη σκέψη σας, προτού τα νέα έπιπλα μπουν στο σπίτι σας.

 

  •  ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Το σπίτι είναι ο δικός σας μικρόκοσμος, όπου ταξιδεύετε, χαλαρώνετε, ονειρεύεστε! Μπορεί να είναι μία χώρα εξωτική ή σκανδιναβική, μπορεί να αποπνέει κάτι σύγχρονο ή παραδοσιακό, μπορεί να έχει πρακτικό νου ή δημιουργική σκέψη.
Κλείστε μας ένα ραντεβού, είτε στο δικό σας σπίτι, είτε στο κατάστημά μας, μιλήστε μας για εσάς και η έμπειρη ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει στη συνέχεια ως προς τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένη η ζωή σας, ως προς τα χρώματα τα οποία ταιριάζουν στη δική σας ατμόσφαιρα, ως προς τις υφές που αγγίζουν την καθημερινότητά σας.
Γιατί ένα έπιπλο, σε σωστό συνδυασμό με ένα άλλο, δημιουργούν τον ιδανικό χώρο που ταιριάζει στο δικό σας τρόπο ζωής. Για να ζείτε όμορφα στο σπίτι σας, κάθε μέρα και κάθε νύχτα, όπως το ονειρεύεστε.

 

  • ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Έχετε όνειρα για τα έπιπλά σας! Τα έχετε σκεφτεί σε κάθε λεπτομέρεια, μα μένει ακόμα… μία λεπτομέρεια: πού θα τα βρείτε, όπως ακριβώς τα θέλετε;
Φέρτε μας τα σχέδιά σας ή μιλήστε μας για αυτά και επιτρέψτε μας να κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα στις διαστάσεις, αποχρώσεις που επιθυμείτε με ένα συρταράκι πάνω ή κάτω, δεξιά ή αριστερά. Εσείς θα μας πείτε!

 

  •  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Έχετε ένα φθαρμένο, αλλά αγαπημένο έπιπλο και θέλετε να το επιδιορθώσετε ώστε να θυμίζει τις παλιές, καλές εποχές του; Στην Έπιπλο Κύρου θα το φροντίσουμε τόσο, ώστε να το ξαναδείτε σαν την πρώτη φορά!
Ή μήπως θέλετε να το… μεταμορφώσετε; Κανένα θέμα! Στην Έπιπλο Κύρου εφαρμόζοντας κάθε πατίνα, πάντα με οικολογικά υλικά, αλλάζουμε τόσο πολύ το έπιπλό σας, που δεν θα το αναγνωρίζετε, αλλά θα το αγαπήσετε ξανά!

 

  • Φωτορεαλιστική απεικόνιση του χώρου σας

Είναι διαφορετικά όταν βλέπετε τα πράγματα από ψηλά.
Η Έπιπλο Κύρου σας παρέχει αυτήν την υπηρεσία δωρεάν!
Πρόκειται για την υπηρεσία Φωτορεαλιστικής απεικόνισης 3D του χώρους σας 
Ελάτε σήμερα να μελετήσουμε πώς μπορούμε να διαμορφώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε χώρο του σπιτιού σας και δείτε το αποτέλεσμα σε 3D απεικόνιση.

 

  • ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Φροντίζουμε με ιδιαίτερη επιμέλεια οι παραγγελίες σας να φτάνουν στο σπίτι σας με ασφάλεια και υπευθυνότητα.Στα πλαίσια της Καστοριάς, κάθε μεταφορά μας και τοποθέτηση γίνεται δωρεάν, ανεξαρτήτως του ποσού παραγγελίας με δικά μας μέσα.
Σε μεταφορές στην υπόλοιπη Ελλάδα συνεργαζόμαστε με μεταφορικές εταιρείες, όπου η μεταφορά επί πεζοδρομίου είναι δωρεάν. Η μεταφορά των προϊόντων γίνεται με ευθύνη της εταιρείας μόνο όταν πραγματοποιείται με δικά της μέσα, σε κάθε άλλη περίπτωση την ευθύνη την έχει ο πελάτης. Σε περίπτωση χρήσης αναβατορίου το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Η ευθύνη επιβαρύνει την Έπιπλο Κύρου, μόνο όταν η μεταφορά γίνεται με δικά μας μέσα.