Βρείτε το τέλειο
μαξιλάρι Media Strom!

5 διαφορετικές σειρές μαξιλαριών και συνολικά 22 μοντέλα, που διαφέρουν σε σχήμα, υλικό & μέγεθος αναλόγως με τη στάση ύπνου που σας βολεύει

Εδώ βρίσκεις το
Ένα & Μοναδικό
Μαξιλάρι Σου!

και χαλάρωση
κατά τη διάρκεια του ύπνου

της σπονδυλικής στήλης
στη φυσική θέση «S»

σε όλη τη διάρκεια του ύπνου
χωρίς να πιέζει

ΣΕΙΡΑ HIGH TECH

Μαξιλάρια φτιαγμένα για τις δικές σας ανάγκες, με τις καλύτερες τεχνολογίες και υλικά κατασκευής.

Στην κατηγορία High Tech μπορείτε να βρείτε τις τεχνολογίες εκείνες, που είναι κατάλληλες για εσάς

Βρείτε το μαξιλάρι που σας ταιριάζει αναλόγως των προτιμήσεών σας!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

ΣΕΙΡΑ ALOE MEMORY

Το φυτό αλόης έχει πολλές θετικές ιδιότητες και έχει χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη και τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών. Κάποιες απ’ τις θετικές ιδιότητές του είναι ότι είναι αντισηπτικό, αναζωγοωνητικό και αντιαλλεργικό! Τα μαξιλάρια memory foam Media Strom με aloe vera, δεν χάνουν το αρχικό τους σχήμα με την πάροδο του χρόνου και εγγυούνται έναν ύπνο χαλαρωτικό αλλά και υγιεινό 100% υποαλλεργικό!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

ΣΕΙΡΑ LATEX

Το latex αγκαλιάζει το σώμα ανταποκρινόμενο στη θερμότητα και την πίεση, κατανέμοντας ομοιόμορφα το σωματικό βάρος. Στη συνέχεια επιστρέφει στο αρχικό του σχήμα.  Επιπλέον, επειδή είναι ελαστικό, «αγκαλιάζει» τον αυχένα και το κεφάλι, προσφέροντας άνεση στον ύπνο.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

ΣΕΙΡΑ ΠΟΥΠΟΥΛΟ

Τα μαξιλάρια από φτερά, βαμβάκι ή πούπουλα, είναι πολύ μαλακά και εύκαμπτα, γιατί το υλικό που περιέχουν κινείται ελεύθερα μέσα στο κάλυμμα προς όλες τις κατευθύνσεις, με αποτέλεσμα να προσαρμόζονται στον αυχένα, στην πλάτη ή στη μέση χωρίς να ασκούν  πίεση και εξασφαλίζοντας έτσι σωστή στήριξη και άνεση.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

ΣΕΙΡΑ MICRO FIBER

To micro fiber, ειναι ένα πολύ ανθεκτικό υλικό που τους θερινούς μήνες προσφέρει δροσιά και άνεση καθώς επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και το διατηρεί στεγνό και δροσερό, ενώ το χειμώνα λειτουργεί ως πολύ καλό μονωτικό και είναι απαλό χωρίς να δίνει την αίσθηση δροσιάς ή ψύχρας όπως ένα σατέν σεντόνι. Ιδανική επιλογή για όλες τις εποχές!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ