ΤΡΙΑ πράγματα που δεν πρέπει να έχετε στην κρεβατοκάμαρα!

 

Ο χώρος της κρεβατοκάμαρας είναι ένας χώρος ιδιαίτερα προσωπικός, αφού συνδυάζεται με στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ξεκούρασης του πνεύματος και του σώματος.

 

Διατηρήστε την ιερότητα της ηρεμίας της κρεβατοκάμαράς σας, αφήνοντας 3 πράγματα έξω από αυτή:

 

 

To laptop σας και ό, τι συνεπάγεται εργασία. Αποφύγετε να συνδυάσετε το χώρο της ξεκούρασής σας με εργασία. Έχετε όλη την ημέρα για αυτό. Αν πάλι, χρειάζεται επειγόντως να δουλέψετε έξτρα ώρες στο σπίτι, προτιμήστε να εργαστείτε σε έναν άλλο χώρο του σπιτιού, ιδανικά στο γραφείο σας, αν έχετε.

 

Αποφύγετε το laptop ακόμα και για ταινίες, όπως και την οποιαδήποτε ενασχόληση με τα social media. Βγάλτε την πρίζα, αποφορτιστείτε και προτιμήστε ένα καλό βιβλίο για έναν πραγματικά χαλαρωτικό ύπνο.

 

 

 

Αφήστε έξω από την κρεβατοκάμαρα αυτό το μοναδικό έπιπλο της τηλεόρασης της Έπιπλο Κύρου, όσο και αν σας αρέσει και ταιριάζει με το χώρο του δωματίου σας, εκτός αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ως έναν ευφάνταστο αποθηκευτικό χώρο.

 

Αν όμως το αγοράσατε ως έπιπλο τηλεόρασης, τοποθετήστε το στο χώρο για τον οποίο σχεδιάστηκε, στο σαλόνι, για δύο βασικούς λόγους:

 

για να μην σας παίρνει ο ύπνος στο κρεβάτι σας με αναμμένη τηλεόραση και για να αξιοποιήσετε την αγορά σας πολύ καλύτερα, εκεί που θα χαίρεστε να το βλέπετε με όλους τους αγαπημένους καλεσμένους σας!

 

 

Κλείστε τα μάτια και το νου σας σε κάθε ανησυχία για το αύριο!

 

Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί κάποιες περίοδοι να είναι ιδιαίτερα δύσκολες - όπως αυτή που διανύουμε τώρα-  και να σκέφτεστε με αγωνία το τι έχετε να αντιμετωπίσετε όταν θα ξεκινήσει η επόμενη μέρα. Προσπαθήστε, όμως, να αφήνετε όλες αυτές τις ανησυχίες έξω από το υπνοδωμάτιό σας!

 

Πιστέψτε μας! Αν νιώσετε ηρεμία και κοιμηθείτε καλά, θα ξυπνήσετε με πολύ καλύτερη ενέργεια, και θα αντιμετωπίσετε τα πάντα με περισσότερη ψυχραιμία και επιτυχία!

 

Τα διώξατε όλα;

 

Ωραία!

 

Τώρα οπωσδήποτε μην ξεχάσετε

 

το ΕΝΑ πράγμα που πρέπει να έχετε στην κρεβατοκάμαρά σας!

 

 

 

Το στρώμα Optimum της Mediastrom για ιδανικό ύπνο. Γιατί, όταν κοιμάστε καλά, ζείτε καλύτερα! Το κατάλληλο, πιστοποιημένο, στρώμα δεν είναι κάτι προαιρετικό, αλλά άκρως απαραίτητο για το κρεβάτι σας, αφού στηρίζει σωστά το σώμα σας κατά τη διάρκεια του ύπνου σας, ώστε να ξυπνάτε κάθε πρωί πλήρως ξεκούραστοι και αναζωογονημένοι!

 

Στο blog της Έπιπλο Κύρου μάς αρέσει να ονειρευόμαστε όμορφα πράγματα που τα κάνουμε πραγματικότητα. Αν μοιράζεστε μαζί μας το όνειρο μίας καλύτερης ζωής στο σπίτι, κάντε μας like & share. Όνειρα γλυκά!


 


1 comment


  • Ρεβελα Θεοφανω

    Παρακαλω, ενημερωση και τιμη για την κρεβ/ρα που εχετε στη φωτο της σημερινης αναρτησης


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν