5 υψηλές ιδέες για ψηλοτάβανα δωμάτια!

 

Τα ψηλοτάβανα σπίτια έχουν τη δική τους χάρη και αρχοντιά. Μας κάνουν, μόλις μπαίνουμε μέσα, να υψώνουμε ψηλά τη ματιά μας και λειτουργούν μεγεθυντικά, αφού κάθε δωμάτιο, ακόμα και το πιο μικρό, δείχνει πολύ πιο μεγάλο.

Έχουν, όμως, και μία μεγάλη δυσκολία. Αν το παρατηρήσετε, τα περισσότερα ψηλοτάβανα σπίτια έχουν άδειους τους ψηλούς τοίχους τους, δείχνοντας μία αμηχανία των ιδιοκτητών στο πώς να τους διακοσμήσουν.

Ίσως και εσείς αν και απολαμβάνετε την ανοιχτωσιά των ψηλοτάβανων δωματίων στο σπίτι σας, να νιώθετε την ίδια αμηχανία.

Γι’ αυτό, σας δίνουμε 5 υψηλές ιδέες που θα κάνουν τα δωμάτιά σας να έχουν περισσότερο ακόμα στυλ, πιο ζεστά ή ακόμα και πιο πρακτικά!

 

  • Δημιουργήστε μία art gallery με καδράκια ή μεγάλους πίνακες.

Τα δωμάτιά σας έχουν ήδη αρχοντιά. Φανταστείτε να προσθέσετε σε αυτό τέχνη. Κρεμάστε καδράκια ομοιόμορφου μεγέθους ή μη, που να έχουν, όμως, ένα κοινό σημείο όπως το χρώμα της κορνίζας. Παίξτε με αυτά.

Αντί για καδράκια, μπορείτε, επίσης, αν το προτιμάτε, να βάλετε μεγάλους πίνακες.

Και στις δύο περιπτώσεις, φροντίστε να καλύπτουν περίπου τη μέση του τοίχου, γιατί αν τα κρεμάσετε ψηλά, θα αφήσετε κενό –πάλι αμήχανα- το κάτω μέρος.

 

  •  Σκεφτείτε “έξω από τη βιτρίνα!”

Όλα αυτά τα υπέροχα πιάτα που έχετε συλλέξει από τα ταξίδια σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μπορούν να μπουν σε μία υπέροχη υψηλής ποιότητας βιτρίνα, όπως αυτές που δημιουργούμε για εσάς στην Έπιπλο Κύρου

ή μπορούν να κρεμαστούν στον τοίχο δημιουργώντας ένα μοναδικά καλοκαιρινό, fresh αποτέλεσμα, που παραπέμπει στην αιώνια ομορφιά της Μεσογείου!

 

  • Επιλέξτε ένα εντυπωσιακό φωτιστικό από κάθε άποψη!

Τα μεγάλα φωτιστικά, με τα έντονα χρώματα και μοτίβο ή οι πολυέλαιοι έχουν δημιουργηθεί για να φωτίζουν ψηλοτάβανα δωμάτια, σαν τα δικά σας!

Let the light shine with glory!

 

  • Γεμίστε το χώρο με γνώση και σοφία!

Είστε βιβλιοφάγοι; Είστε τυχεροί .αν έχετε ψηλούς τοίχους, όπου μπορείτε να τοποθετήσετε μεγάλες βιβλιοθήκες ή ράφια, κατά μήκος και ύψος.

Ένα αποτέλεσμα τόσο φιλοσοφικά όμορφο, όσο και πρακτικό, που θα εντυπωσιάζει κάθε καλεσμένο σας, κάθε φορά!

  • Έχετε ήδη ένα ψηλοτάβανο δωμάτιο.

Φανταστείτε πόσο θα μεγαλώσει ακόμα ο χώρος με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο με έναν υψηλής ποιότητας καθρέπτη*, που θα κρεμάσετε στη μέση του τοίχου, και θα κάνει το δωμάτιο να μοιάζει έτοιμο για ένα χορό, φωτός, αισθητικής και αισθήσεων.

May I have this dance?

*Αναζητήστε τον καθρέπτη Βαλένθια   ανάμεσα στις μοναδικές χειροποίητες προτάσεις της Έπιπλο Κύρου.

Στο blog της Έπιπλο Κύρου αγαπάμε τους χώρους, που σηκώνουν το βλέμμα μας ψηλά

Αν σας άρεσαν οι ιδέες μας, like & share them με τους φίλους / φίλες σας!

 

 


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν