6+1 deco tips για ένα stylish τραπεζάκι σαλονιού

Τα τραπεζάκια σαλονιού από την Έπιπλο Κύρου είναι από μόνα τους τέχνη, καθώς είναι φτιαγμένα με πολύ μεράκι, τα πιο ποιοτικά υλικά και μοναδικό design.

Μοιραζόμαστε, όμως, 6+1 απλά tips, που μπορείτε να τα εφαρμόσετε εύκολα για να διακοσμήσετε το τραπεζάκι του σαλονιού σας με ξεχωριστό τρόπο, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο το δικό σας στυλ στο χώρο.

  1. Παίξτε ανάλογα με το στυλ της διακόσμησης του σαλονιού

Το σαλόνι σας έχει στυλ παραδοσιακό ή μήπως σύγχρονο; Διακρίνεται από ιδιαίτερα στοιχεία τέχνης ή φιλοξενεί πολλά φυτά εσωτερικά χώρου; Λαμβάνοντας υπόψη την περιρρέουσα αισθητική, επιλέξτε το βασικό θέμα της διακόσμησης για το τραπεζάκι του σαλονιού σας.

Επίσης, σκεφτείτε τη χρωματική σας παλέτα, αν θέλετε να πειραματιστείτε έντονα με τα χρώματα ή να δημιουργήσετε ένα μονοχρωματικό συνδυασμό, π.χ. να συνδυάσετε διαφορετικά στοιχεία από λευκό, αν είναι το χρώμα που αγαπάτε και ταιριάζει περισσότερο στο χώρο σας.

 

  1. Ξεκινήστε από την επιλογή του κατάλληλου δίσκου

Σας προτρέπουμε, αν δεν το κάνετε ήδη, να αρχίσετε να κάνετε συλλογή από υπέροχους δίσκους. Με αυτούς, θα σερβίρετε απολαυστικό καφέ και νόστιμα μπισκοτάκια τους φίλους σας στο σαλόνι ή πλούσιο πρωινό στο κρεβάτι στο / η σύντροφό σας. Μπορείτε, όμως, και να τους χρησιμοποιήσετε ως τη βάση μέσα στην οποία θα βάζετε τις πιο ωραίες, προσωπικές πινελιές αισθητικής.

  1. Γίνεται φρέσκια deco ιδέα, χωρίς φρεσκάδα;

Όποιο και αν είναι το concept διακόσμησης για το τραπεζάκι του σαλονιού σας, συνοδέψτε το με φρέσκα λουλούδια ή ένα μικρό όμορφο φυτό. Μία ανεπιτήδευτη λεπτομέρεια που αποπνέει μοναδική ομορφιά, φυσικότητα και φροντίδα.

  1. Η ατμόσφαιρα έχει το δικό της φως

Όποιο στυλ διακόσμησης και αν επιλέξετε για το τραπεζάκι του σαλονιού σας, σίγουρα επιθυμείτε κάτι ατμοσφαιρικό, ειδικά όταν το φως της ημέρας πέφτει. Προσθέστε ένα πρωτότυπο φαναράκι ή ένα ιδιαίτερο κηροπήγιο, για να προσδίδετε ιδιαίτερο φως στις πιο χαλαρωτικές στιγμές σας.

 

  1. Βιβλία με πρώτη θέση στο στυλ

Σίγουρα έχετε ακουστά τα coffeetable books. Λέγονται έτσι γιατί επιλέγονται συχνά για να προσδώσουν στυλ με υψηλό I.Q. στο τραπεζάκι του σαλονιού σας (coffeetable στα αγγλικά).

Αυτά τα βιβλία ή αλλιώς λευκώματα, είναι εξαιρετικές, αριστοτεχνικές εκδόσεις, συνήθως σε μεγάλο όγκο, με θέμα κυρίως την τέχνη, τα ταξίδια, τη μόδα, την ιστορία ή ακόμα και συνταγές.

Η παρουσία τους αρκεί για να ξεκινήσουν οι πιο ωραίες συζητήσεις και αναζητήσεις… υψηλού επιπέδου!

  1. Από μόνο του, ένα έργο τέχνης!

Αν αγαπάτε την τέχνη, επιλέξτε ένα αντικείμενο για να την αναδείξετε επάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού σας.

Ένα ξεχωριστό αγαλματάκι ή κάποια σουβέρ με εικόνες τέχνης είναι δυνατά να εμπνεύσουν ακόμα περισσότερη τέχνη στην καθημερινότητά σας.

Και δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από την τέχνη της καθημερινής μας ζωής.

 

  1. Να και κάτι ασυνήθιστο!

Προσθέστε στη διακόσμηση του δίσκου σας ένα αντικείμενο που κανείς δεν περιμένει να δει, όπως ένα vintage παιχνίδι ή ένα anti-stress μπαλάκι, που θα φανεί πολύ χρήσιμο μετά από μία πιεστική μέρα.

Άλλωστε, δεν θέλετε η δική σας art de la coffeetable να μοιάζει με καμία άλλη, έτσι δεν είναι;

Στο blog της Έπιπλο Κύρου αγαπάμε να δίνουμε απλά tips που αναδεικνύουν μοναδικά το ξεχωριστό στυλ του σπιτιού σας. Γιατί η βασική μας ιδέα είναι ότι “υπέροχο σπίτι σημαίνει πιο όμορφη ζωή στο σπίτι”! Αν σας άρεσε η art de la coffeetable, κάντε like και μοιραστείτε τη με τους φίλους ή φίλες σας! Τι καλύτερο θέμα συζήτησης γύρω από ένα τραπεζάκι σαλονιού;



Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν