Χριστούγεννα, περισσότερο από ποτέ, στο σπίτι!


 

Φέτος θα ζήσουμε τα Χριστούγεννα περισσότερο από ποτέ στο σπίτι!

Αλλά αυτό δεν σημαίνουν Χριστούγεννα;

Γιορτές με τους εκλεκτούς, αγαπημένους, μαγεία, λάμψη, φως, χαρά, σπίτι;

Ας μοιραστούμε μικρά μυστικά που θα κάνουν τις φετινές γιορτές σας, πραγματικά homemade!

 

Φτιάξτε το πιο υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο!

Ίσως είστε σε αυτούς που φτιάχνετε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από το Νοέμβρη! Αν όχι, δημιουργήστε με έμπνευση και πρωτοτυπία το πιο λαμπερό, γεμάτο όμορφα στολίδια Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που θα αναβοσβήνει μαγικά στην αγαπημένη γωνιά του σπιτιού σας!

Κάντε το σπίτι να μυρίσει γλυκά!

Φτιάξτε τα πιο γευστικά, απολαυστικά γλυκά, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και κουλουράκια που θα κάνουν όλο το σπίτι να μυρίσει… Χριστούγεννα!

Δημιουργήστε μαγική ατμόσφαιρα!

Αφού τώρα μένετε πολύ στο σπίτι, δημιουργήστε μία υπέροχη ατμόσφαιρα, πέρα από τη “μουντάδα” της εποχής, με τη λάμψη του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, το άναμμα ρεσώ, και το άκουσμα γιορτινής μουσικής, που θα ανεβάσει τη διάθεση όλων στο σπίτι.

Παίξτε σαν παιδί!

Ανακαλύψτε ξανά τη μαγεία των επιτραπέζιων παιχνιδιών, παίζοντας με τους αγαπημένους σας και γελάστε σα μικρό παιδί, ξένοιαστα! 

Χαρίστε σπιτικά δώρα!

Ξέρετε να πλέκετε, να φτιάχνετε γλυκό του κουταλιού, κάνετε θαύματα με το ξύλο, ή προτιμάτε να δημιουργείτε κοσμήματα;

Όποιο και αν είναι το δημιουργικό σας ταλέντο, χαρίστε το! Είναι το ομορφότερο δώρο που μπορείτε να κάνετε, και δεν κοστίζει τίποτα!

Παρακολουθήστε Χριστουγεννιάτικες Ταινίες!

Πόσες φορές μπορείτε να ξαναδείτε το Home Alone; Όσες φορές και αν το δείτε, η στιγμή που η μαμά ανακαλύπτει ότι ξέχασε το παιδί της “Home Alone” είναι πάντα ξεκαρδιστική!

Πιστέψτε σε μικρά θαύματα!

Ναι, ο Άη Βασίλης υπάρχει και το 2020 ήσασταν πολύ πολύ καλά παιδιά – ή όχι;- και θα σας φέρει τα δώρα που επιθυμείτε! Ξαφνιάστε τον εαυτό σας και πιστέψτε ξανά στα θαύματα, στην αγάπη, στο μοίρασμα, σε ό, τι κάνει τη ζωή σας μαγική! Αυτό είναι το θαύμα των Χριστουγέννων!

Βάλτε νέους στόχους!

Τι θέλετε για το 2021; Να βρείτε νέους τρόπους για να νιώθετε καλύτερα, ακόμα και αν υπάρχουν περιορισμοί, λόγω καραντίνας; Να ανακαλύψετε νέα εργαλεία να εξελίξετε τη δουλειά σας; Να φροντίσετε περισσότερο τη διατροφή σας; Να ανανεώσετε το σπίτι σας, μιας και … τον τελευταίο καιρό μένετε πιο πολύ σε αυτό;

Ό, τι και αν σκεφτείτε, σημειώστε το και βάλτε το αμέσως σε εφαρμογή!

Από την Έπιπλο Κύρου,

οι πιο homemade ευχές για

Καλές Γιορτές!

&

Ευτυχισμένο 2021, σαν το Σπίτι σας!

Στο blog της Έπιπλο Κύρου πιστεύουμε ότι φέτος , περισσότερο από ποτέ, το σπίτι είναι η εκκίνηση για να ξεκινήσουμε όλοι με το δεξί τη νέα χρονιά, την πολύ καλύτερη για όλους χρονιά, με υγεία, αγάπη, αφθονία και δημιουργικότητα! Μοιραστείτε τα μυστικά και τις ευχές μας με όλους τους αγαπημένους σας!

 


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν