7+1 cool tips για ένα πιο δροσερό σπίτι.

Όσο και αν ο καιρός κάνει τα «τρελά» του, το καλοκαίρι είναι εδώ!

Και δεν θα αργήσει η ώρα που υπό τον ήχο των τζιτζικιών, θα ανέβει η θερμοκρασία εκτός και εντός του σπιτιού.

Αλλά εσείς θα παραμείνετε cool χάρη στα έξυπνα, απλά tips, που μοιραζόμαστε μαζί σας για ένα πραγματικά fresh σπίτι όλο το καλοκαίρι!

Χρώματα «δροσερά» καλοκαιρινά!

Το μπλε σε όλες τις αποχρώσεις, το λευκό, το κίτρινο ή το lime, που έχει τελικά αναδειχθεί ως το χρώμα της χρονιάς! Διαλέξτε για τη διακόσμηση κάθε δωματίου σας χρώματα που σας δροσίζουν ευχάριστα, κάθε φορά που τα κοιτάτε!

Ελαφρύ άγγιγμα!

Επιλέξτε υφάσματα και υλικά πιο αέρινα, light, καλοκαιρινά. Νιώστε με όλες τις αισθήσεις σας την ελαφρότητα της εποχής, στο ριχτάρι του καναπέ σας, στα σεντόνια του κρεβατιού σας, στις κουρτίνες του σαλονιού σας, αλλά και στο ψάθινο χαλάκι της κουζίνας σας.

Αλλάξτε τους πίνακές σας!

Αν έχετε τη δυνατότητα, κρύψτε τους πίνακές σας με τις πιο βαριές κορνίζες και τα σκούρα χρώματα για τον επόμενο χειμώνα και διακοσμήστε τους τοίχους σας με πιο καλοκαιρινά, ανοιχτά μοτίβο.

Επενδύστε στο μπαλκόνι σας ή τον κήπο σας!

Λίγες καρέκλες, σκαμπό ή κάποια μαξιλάρια, φωτάκια ή φαναράκια με ρεσώ, ένα τραπεζάκι – δίσκος και λίγα φυτά αρκούν για μία ατμόσφαιρα πιο χαλαρή, πιο ταξιδιάρικη στο μπαλκόνι σας, ειδικά κατά τις νυχτερινές ώρες του καλοκαιριού.

Καθαρίστε & Γυαλίστε τις επιφάνειές σας!

Όσο λιγότερα μπιμπελό και αντικείμενα έχετε πάνω στις επιφάνειές σας, τόσο ο χώρος σας θα φαίνεται πιο «γυμνός» και καθαρός. Επιλέξτε μία πιο μινιμαλιστική άποψη για το καλοκαίρι!

Ιδιαίτερα, αν έχετε έπιπλα από υπέροχο ξύλο, όπως το τραπεζάκι Καρυδιά της Έπιπλο Κύρου, απλά γυαλίστε τα και δείτε πόσο όμορφα ξεχωρίζουν στο χώρο.

Ακολουθήστε την πιο fresh μόδα των τελευταίων χρόνων: φυτά εσωτερικoύ χώρου!

Θα σας δίνουν μία αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς και τις πιο ζεστές ημέρες! Αν πάλι, δεν έχετε το χρόνο ή τη διάθεση, γεμίστε τα βάζα σας με χρωματιστά λουλούδια ή ακόμα και φύλλα.

Και κάποιες… πιο πρακτικές συμβουλές για να κρατήσετε τη ζέστη μακριά!

Κρατήστε τα παντζούρια στο δωμάτιό σας κλειστά, και τα παράθυρα ανοιχτά.

Αφήνοντας τις πόρτες ανοιχτές θα δημιουργήσετε ένα ευχάριστο αεράκι, που θα διαπερνάει όλο σας το σπίτι!

Χρησιμοποιείστε το φούρνο, μόνο τις πολύ πρωινές ή βραδινές ώρες.

Ακόμα καλύτερα, βάλτε στη διατροφή σας πιο light, fresh επιλογές, όπως πολλές σαλάτες και φρούτα, που θα σας κάνουν να νιώθετε cool, γεμάτοι/ες ενέργεια! Και φτιάξτε πολλές σπιτικές δροσερές λεμονάδες, που θα αναζωογονήσουν φυσικά τον οργανισμό σας!

Στο blog της Έπιπλο Κύρου μάς αρέσει να βουτάμε στο καλοκαίρι με τις πιο cool προτάσεις! Αν σας βάλαμε σε καλοκαιρινό mood, share it με τους φίλους και φίλες σας και… καλό καλοκαίρι!

 

Εάν σας ενδιαφέρουν ιδέες, λύσεις και συμβουλές για ένα πιο όμορφο και λειτουργικό σπίτι, μην διστάσετε να μπείτε και να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν τον οδηγό που συνθέσαμε. Θα τον βρείτε εδώ : https://kyrou.m-pages.com/ebook-omorfo-spiti

 

 


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν