Country House Style: Αντιγράψτε το, ανεπιτήδευτα!

 

Σκέφτεστε καμία φορά ότι θα θέλατε να ζείτε σε μία φάρμα;

Νιώθετε σαν να ζηλεύετε λίγο κάθε φορά που βλέπετε στο Instagram ή στο Pinterest ένα σπίτι με φυσικό και ανεπιτήδευτο country στυλ;

Αν το ονειρεύεστε, μη διστάσετε να το κάνετε το πραγματικότητα, ακόμα και αν μένετε στο κέντρο της πόλης!

Πάρτε πρώτα μία βαθιά ανάσα, και εισπνεύστε φύση, με τα παρακάτω μικρά, αλλά έξοχα μυστικά, από την Έπιπλο Κύρου:

 

Αγαπήστε το ξύλο σε κάθε χρώμα και χώρο, ακόμα και στο πάτωμα!

Αν μάλιστα αφήσετε κάποια δοκάρια να εξέχουν στους τοίχους, τότε θα δημιουργήσετε αυτόματα την απόλυτη ρουστίκ ψευδαίσθηση!

Δημιουργήστε ή αγοράστε χειροποίητες δαντελωτές κουρτίνες ή τραπεζομάντηλα που δείχνουν το χώρο πιο όμορφο και παραδοσιακό. Επίσης, σκεφτείτε να κρεμάσετε σε μικρά παράθυρα μία λινή πετσέτα. Η εξοχή αγαπάει την απλότητα.

Χρησιμοποιήστε ψάθινα καλάθια στην κουζίνα, στο μπάνιο, παντού! Θα οργανώσουν υπέροχα κάθε χώρο σας, φέρνοντας μία μοναδική αίσθηση εξοχής!

Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε vintage μπαούλα, π.χ. για την τοποθέτηση των λευκών ειδών σας στην κρεβατοκάμαρα.

 

Κρεμάστε κλουβιά!

Είτε γίνουν το σπιτάκι καλλίφωνων πτηνών είτε τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά, θα προσθέσουν τη δική τους country πινελιά ελευθερίας στο χώρο.

Επιλέξτε έπιπλα που όχι μόνο δεν φοβούνται να δείξουν το πέρασμα του χρόνου, αλλά δημιουργούνται ειδικά για αυτόν το λόγο. Στην Έπιπλο Κύρου αγαπάμε την τεχνική πατίνα και την εφαρμόζουμε σε πολλές από τις ξεχωριστές προτάσεις μας για το σπίτι σας.

Φάρμα χωρίς ζωάκια δεν γίνεται. Μπορεί να έχετε ήδη σκύλο ή γάτα.

Κάντε, όμως, το σπίτι σας ακόμα πιο φάρμα, επιλέγοντας πίνακες, αντικείμενα ή παιχνίδια με τη μορφή των αγαπημένων σας ζώων.

Αν έχετε την ευχέρεια της δημιουργίας πέργκολας σταφυλιών, τότε είστε ιδιαίτερα τυχεροί / ές τόσο για το μεθυστικό αποτέλεσμα που θα απολαύσετε όσο και για τη φυσική διακοσμητική επικάλυψη του εξωτερικού σας χώρου.

 

Πόσες φορές δεν έχετε δει σε ταινίες έναν αγρότη να επιστρέφει κουρασμένος στο σπίτι του και να κάθεται για μία χαλαρωτική σιέστα στην άνετη κουνιστή πολυθρόνα του;

Κρατήστε αυτή την εικόνα, και ελάτε στην Έπιπλο Κύρου να δείτε από κοντά τη Lady, την πιο countrylike πολυθρόνα, που θα αγαπήσετε από το πρώτο κούνημα!

Στο blog της Έπιπλο Κύρου είναι στη φύση μας να σκεφτόμαστε δημιουργικά. Αν τα φρέσκα country μυστικά του άρθρου μας,σας ενέπνευσαν να φέρετε νέο αέρα στο σπίτι σας, μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε με τους φίλους και τις φίλες σας!

 

 

 


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν