Δημιουργικοί τρόποι να χρησιμοποιήσετε το ξύλο στους τοίχους σας

 
SMLXL
Το ξύλο μέσα στους χώρους του σπιτιού δίνει μια ιδιαίτερη, σικάτη ,ζεστή εικόνα που ποτέ δεν φεύγει από την μόδα. Υπάρχουν πάρα πολλά υλικά που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με το ξύλο ,από το ταβάνι και το δάπεδο έως τους τοίχους και τα έπιπλα που πλαισιώνουν το σπίτι. Οι ξύλινοι τοίχοι μπορούν εύκολα να συνδυαστούν παντού ,ακόμα και στο μπάνιο ,ειδικά ο τοίχος διπλά από την μπανιέρα μας δίνει την αίσθηση της ξεκούρασης. Αν σας αρέσει η ιδέα ενός ξύλινου τοίχου ,σας παραθέτουμε μερικές όμορφες ,εμπνευσμένες  ιδέες διακόσμησης.
SMLXL
Μοντέρνοι χώροι όπως αυτός εδώ δείχνουν  ζεστοί με τον ξύλινο τοίχο. Τα έντονα χρώματα δίνουν την δική τους πινελιά κάνοντας τον χώρο πιο ζωηρό.
SMLXL
Τα μοντέρνα δωμάτια με άσπρο ταβάνι και ξύλινο δάπεδο δίνουν ένα σοφιστικέ ζεστό στυλ. Το ακατέργαστο φυσικό ξύλο δένει απόλυτα με ένα απλό καναπέ και χαλί με μοτίβο.
SMLXL
Οι ξύλινοι τοίχοι δεν χρειάζεται να είναι τέλειοι και ίσιοι ,μερικές φορές οι σκληρές και άνισες γραμμές μπορούν να λειτουργήσουν ιδανικά στον χώρο συν του ότι αυτού του είδους ξύλα είναι αρκετά οικονομικά.
SMLXL
Η ξύλινη παλέτα είναι η πλέον πιο πρακτική για την επένδυση του τοίχου. Η απλή και ρουστικ εμφάνιση του είναι ιδανική για χώρους ξεκούρασης.
SMLXL
Εκτός από τους χώρους του σαλονιού ,τα υπνοδωμάτια είναι τα πιο δημοφιλή για επένδυση από ξύλινους τοίχους ,δείχνουν άψογα με τον κατάλληλο φωτισμό.
SMLXL
Οι τοίχοι από ξύλο μπορεί να έχουν ένα αρκετά μεγάλο κόστος αλλά υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις όπως της ξύλινης παλέτας που είναι κατασκευασμένη από λεπτά κομμάτια πραγματικού ξύλου η οποία είναι μια πολύ οικονομική λύση.
SMLXL
Τα ουδέτερα χρώματα όπως το γκρι και οι αποχρώσεις αυτού πάνω στο ξύλινο τοίχο  μας δίνουν ένα ρουστικ και άνετο υπνοδωμάτιο.
SMLXL
Τα διαγώνια μοτίβα δίνουν μια μοναδική οπτική εικόνα ,συνδυάζοντας το με ένα χαλί γεμάτο μοτίβα απογειώνουμε την ομορφιά του δωματίου.
SMLXL
Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα πιο μοναδικό μοτίβο, όπως αυτό εδώ. Ταιριάζει πολύ στα διαμερίσματα, καθώς δίνει βάθος στους μικρότερους χώρους.
SMLXL
Οι όμορφες  αποχρώσεις του γκρι ξύλινου τοίχου δημιουργούν την εντύπωση ενος πέτρινου τοίχου απο απόσταση.
SMLXL
www.hgtv.com
Στα κύρια υπνοδωμάτια οπου κυριαρχεί το λευκό χρώμα παντού ενας "απανθρακωμένος" χρωματικά ξύλινος τοίχος  εξισορροπεί τα πάντα μέσα στον χώρο.
SMLXL
Τα φυσικά χρώματα του ξύλου δένουν απόλυτα με έντονα χρώματα. Χρησιμοποιώντας λευκές κουρτίνες ,σκούρο κεφαλάρι ,γκρι και πορτοκαλί κουβερλι έχουμε ένα θαυμάσιο οπτικό αποτέλεσμα
SMLXL
Για υπνοδωμάτια με ξύλινα δάπεδα ο ξύλινος τοίχος πρέπει να έχει αντίθετη κατεύθυνση από αυτή του δαπέδου ,διαφορετικό χρώμα και υφή για να τονιστεί η ομορφιά του ξύλου.
SMXLL
Το "ξεθωριασμένο" ξύλο είναι πάντα εύκολο για τα μάτια. Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά είναι σίγουρα κομψό. Λειτουργεί άψογα στο δωμάτιο της έφηβης κόρη σας.
SMLXL
Αν θέλετε το μπάνιο σας να δείχνει πιο άνετο και ζεστό ,επιλέξτε ένα σκοτεινό ξύλινο που να ταιριάζει με την πέτρινη μπανιέρα.
SMLXL
Μια αίσθηση ισορροπίας αναδεικνύεται απο την κομψή, μοντέρνα μπανιέρα  και το φθαρμένο ξύλο που είναι τέλεια τονισμένο απο τον υπέροχο πολυέλαιο.
SMLXL
Το ξύλο είναι η νέα τάση διακόσμησης και για το μπάνιο .Οι διαγώνιοι ξύλινοι τοίχοι απογειώνουν τους χώρους αώτους αισθητικα.
SMLXL
Όπου δεσπόζει το λευκό χρώμα ιδανικά ένας ξύλινος τοίχος στην απόχρωση του" κονιάκ "δίνει την απόλυτη ζεστασιά στον χώρο

Εάν σας ενδιαφέρουν ιδέες, λύσεις και συμβουλές για ένα πιο όμορφο και λειτουργικό σπίτι, μην διστάσετε να μπείτε και να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν τον οδηγό που συνθέσαμε. Θα τον βρείτε εδώ https://www.subscribepage.com/kyrou_eguide_omorfo_spiti

 


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν