Ειδικές επισκευές, ειδικά για εσάς!

 

Επισκευάζοντας όμορφα, υπέροχες αναμνήσεις!

Θυμόσαστε σαν χθες, εκείνα τα χρόνια που ο πατέρας σας διόρθωνε τα γραπτά των φοιτητών του στο γραφείο που είχε σε μία γωνία του σπιτιού, μπροστά στο παράθυρο. Τον κοιτάζατε και σκεφτόσασταν ότι όταν θα μεγαλώσετε θα εργάζεστε και εσείς με την ίδια συγκέντρωση στο ίδιο γραφείο. Πέρασαν τα χρόνια και έτσι ακριβώς έγινε. Εσείς είστε πια αυτοί που δουλεύετε με αφοσίωση μέχρι αργά πάνω στην τόσο αγαπημένη ξύλινη επιφάνεια, μα φθαρμένη πια από το χρόνο.

Αλλά δεν γίνεται να αντικατασταθεί, πώς να αντικαταστήσει κανείς τόσες υπέροχες εικόνες και στιγμές;

Νιώθετε αφελέστατα ρομαντικοί, μα είναι αλήθεια πως το έχετε βάλει σκοπό να περάσετε με τη σειρά σας το γραφείο στην επόμενη γενιά, σαν γνώση που πρέπει να κληρονομηθεί.

 

Ελάτε σε εμάς. Στην Έπιπλο Κύρου αγαπάμε τα έπιπλα που φέρουν στην ποιότητά τους ανεκτίμητες αναμνήσεις και γνωρίζουμε πώς να τους προσφέρουμε τη φροντίδα και την τέχνη που χρειάζονται, ώστε να ξαναβρούν και να διατηρήσουν τη φρεσκάδα τους, για πολλές γενιές ακόμα.

Αν πάλι θέλετε να επισκευάσουμε το ξύλινο γραφείο σας, αλλά σε μία ολοκαίνουρια δημιουργική εκδοχή, … εμπιστευτείτε μας για να το μεταμορφώσουμε!

Πάντα σε απόλυτη συνεννόηση με εσάς, ώστε να συμπράξουμε στην εκ νέου μοναδική σχέση που θα αποκτήσετε με το ανανεωμένο γραφείο, τη βιβλιοθήκη ή όποιο άλλο πολυαγαπημένο έπιπλό σας επιθυμείτε να έχετε στο χώρο σας για όλη σας τη ζωή.

Δημιουργώντας μοναδικά αντίγραφα της φαντασίας σας

 

Πάνω-πάνω θέλετε να έχει ένα απλό ραφάκι. Στη μέση 3 μικρά συρταράκια και πιο κάτω ένα ντουλαπάκι που θα κρύβει ένα εσωτερικό συρτάρι. Να είναι ψηλό και στενό – σημειώνετε με ακρίβεια τις διαστάσεις- και να έχει την ανοιχτή απόχρωση της καρυδιάς.

Έτσι το έχετε σκεφτεί. Στο μυαλό σας και στο χαρτί ή τον υπολογιστή σας έχετε σχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια για αυτό το έπιπλο που τόσο θέλετε, μα δεν το βρίσκετε πουθενά, όσο και αν ψάξετε.

 

Μα δεν χρειάζεται να ψάξετε! Ελάτε κατευθείαν στην Έπιπλο Κύρου, με τα σχέδιά σας για οποιοδήποτε έπιπλο ή απλά περιγράψτε το μας και εμείς θα το δημιουργήσουμε, όπως ακριβώς το έχετε ονειρευτεί, μοναδικό αντίγραφο της φαντασίας σας.

 

Γιατί, στην Έπιπλο Κύρου κυριολεκτικά συνδημιουργούμε μαζί σας τα έπιπλα των ονείρων σας. Για ένα ιδανικό σπίτι, που θα αντανακλά τη δική σας προσωπικότητα, όσο σύγχρονη ή παραδοσιακή, minimal ή μαξιμαλιστική, αυστηρή ή ρομαντική και αν είναι.

 

Παρακάτω θα βρείτε ένα παράδειγμα από μια υποδειγματική συνεργασία. Όλα ξεκίνησαν από ένα φύλλο χαρτί και κατέληξε σε ένα άψογο αποτέλεσμα. 

 

 

Στο blog της Έπιπλο Κύρου ενημερώνεστε για όλες τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε σε σχέση με νέα ή παλιά έπιπλα. Κάντε μας like & share τις πληροφορίες με άλλους φίλους και φίλες σας!

 

 

 

 


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν