Eξαίσιες ιδέες για να κάνετε το μικρό σας μπαλκόνι ένα μικρό κήπο


Αγαπητοί μου φίλοι! Εδώ έχω συλλέξει κάποιες εξαίσιες ιδέες για να κάνετε το  μικρό σας μπαλκόνι ένα μικρό κήπο που θα σας μαγέψει.  Ένα διαμέρισμα χωρίς μπαλκόνι δεν είναι το ιδανικότερο, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να έχετε τη δυνατότητα να καθίσετε και να απολαύσετε τον καθαρό αέρα, χωρίς να χρειάζεται να βγείτε έξω για έναν περίπατο. Και μπαλκόνι χωρίς φυτά και λουλούδια δεν '"λέει". Δεν έχει σημασία το μέγεθος του μπαλκονιού σας, υπάρχει πάντα ένας τρόπος να ενσωματώσετε τα λουλούδια σας. Ακόμα και ο παραμικρός υπαίθριος χώρος έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε ένα καταφύγιο, και θα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε και να τελειώσετε την ημέρα σας με ένα φλιτζάνι καφέ και ένα καλό βιβλίο. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω για να πάρετε μια ιδέα. Πάω στοίχημα ότι θα τα λατρέψετε!

Όταν μιλάμε για ένα μικρό μπαλκόνι θα πρέπει να λάβουμε υπόψη κάθε πιθαμή.



Παλέτες και κιβώτια είναι μερικά από τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι νέοι μας καλλιεργητές. Τι γνώμη έχετε  για το αυτοσχέδιο παρτεράκι που βλέπετε παρακάτω;


 Τα μπαλκόνια μπορεί μερικές φορές να είναι τόσο μικρά και δεν υπάρχει αρκετός χώρος οριζόντια  για να το διακοσμήσετε με όλα τα λουλούδια που θέλετε. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να σκεφτείτε κάθετα. Οι κάθετοι κήποι είναι μια τεράστια τάση στις μέρες μας, επειδή σας δίνουν την ευκαιρία να έχετε πολλά λουλούδια σε μικρή επιφάνεια. Αν έχετε οποιoδήποτε ελεύθερο τοίχο και αναρωτιέστε ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να το διακοσμήσετε, τότε σας βρήκαμε την τέλεια λύση για εσάς!
  
 
Η προσπάθεια που βάζετε για να σχεδιάσετε τον μικρό σας παράδεισο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δεν θα αξίζει τίποτα, αν δεν έχετε κάπου να καθίσετε και να απολαύσετε το δημιούργημα σας. Ή ακόμα καλύτερα, αν έχετε περισσότερα σημεία για να καθίσετε  τότε μπορείτε να απολαύσετε τη θέα με ένα φίλο ή με τα μέλη της οικογένειάς σας. Προγραμματίστε τη χρήση του χώρου προσεκτικά εκ των προτέρων, έτσι θα έχετε θαυμάσια αποτελέσματα!

Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν