Ένα παγκάκι 6 χρήσεις!

Υπάρχουν έπιπλα που έχουν μία χρήση, και έπιπλα που βάζουν τη φαντασία σας να δουλεύει και ταιριάζουν σε κάθε χώρο του σπιτιού σας.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει το παγκάκι, που γίνεται … ό, τι θέλετε εσείς να γίνει!

 

Κάθισμα!

Ξεκινάμε από τη βασική του χρήση. Το παγκάκι είναι για να καθόσαστε! Ιδιαίτερα βολικό τόσο για εσάς όσο και αν το μοιραζόσαστε με την αγαπημένη μας παρέα, σας δίνει μία αίσθηση χαλάρωσης, ένα αίσθημα σαν να κάθεστε κάπου στη φύση!

  

Βάση τοποθέτησης, οργάνωσης ή προβολής πραγμάτων

Θέλετε ένα έξτρα χώρο για να βάλετε τα βιβλία ή τα cds σας; Το βλέπετε σαν έξτρα χώρο στην οργάνωση της ντουλάπας σας; Ή προτιμάτε εκεί να προβάλλετε τα αντικείμενα τέχνης σας, που αγοράσατε με τόσο γούστο και χαρά στα ταξίδια σας στο εξωτερικό; Δική σας η απόφαση, η οποία μπορεί να αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες σας!

  

Έπιπλο εισόδου

Πόσο πρακτικό είναι να έχετε ένα παγκάκι στην είσοδο του σπιτιού σας, ώστε μπαίνοντας ή βγαίνοντας να το χρησιμοποιείτε:

για να καθίσετε και να βάλετε ή να βγάλετε τα παπούτσια σας με την άνεσή σας, να τσεκάρετε ότι έχετε βάλει στην τσάντα σας ό, τι χρειάζεστε για την ημέρα, να βάλετε το λουράκι στο ανυπόμονο σκυλάκι σας για να το βγάλετε βόλτα και ούτω καθεξής!

 

Διαχωριστικό χώρου

Το παγκάκι λειτουργεί ως διαχωριστικό χρήσης σε ενιαίους χώρους, που μπορεί να είναι χρήσιμο και για τους δύο χώρους: π.χ. αν το σαλόνι σας είναι συνέχεια της κουζίνας σας μπορείτε να το βάλετε ενδιάμεσα και να χρησιμεύει τόσο για να βάλετε κάποια έξτρα πράγματα της κουζίνας, όσο και για το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης ή τα επιτραπέζια παιχνίδια, ώστε να τα βρίσκετε όλα στην άκρη του χεριού σας!

 

 

Μικρός μπουφές

Κάνετε μία μικρή συγκέντρωση στο σπίτι; Στο παγκάκι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο μικρό μπουφέ, με όλα τα καλά που προσφέρετε στους καλεσμένους σας. Ευέλικτη λύση, αφού μεταφέρεται εύκολα όπου είναι το πάρτι, στο σαλόνι ή στην ταράτσα!

  

Πάγκος γυμναστικής

Είμαστε σίγουροι ότι στα μάτια κάποιων από εσάς, το παγκάκι είναι ήδη ένας τέλειος πάγκος γυμναστικής για ασκήσεις ή για διαλογισμό!

Γιατί όχι; Είπαμε, το παγκάκι αυτό γίνεται ό, τι θέλετε εσείς να γίνει!

Στο Blog της Έπιπλο Κύρου μάς αρέσει να σκεφτόμαστε χρήσιμες λύσεις, πέρα από τις προφανείς, για να κάνουμε τη ζωή σας στο σπίτι πιο εύκολη και ταιριαστή σε εσάς. Αν σας άρεσαν οι ιδέες μας, μοιραστείτε το παγκάκι… αλλά και το άρθρο με τους φίλους και τους φίλες σας!

*Το παγκάκι triangle είναι μία από τις νέες προτάσεις της Έπιπλο Κύρου. Μπορείτε να το επιλέξετε ξεχωριστά ή ως μέρος μίας υπέροχα φιλόξενης & σύγχρονης τραπεζαρίας.

 

 

Εάν σας ενδιαφέρουν ιδέες, λύσεις και συμβουλές για ένα πιο όμορφο και λειτουργικό σπίτι, μην διστάσετε να μπείτε και να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν τον οδηγό που συνθέσαμε. Θα τον βρείτε εδώ https://www.subscribepage.com/kyrou_eguide_omorfo_spiti

 


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν