Έπιπλα από την Έπιπλο Κύρου… στα μέτρα σας!

 

Φανταζόμαστε ότι πάντα αναζητάτε και επιλέγετε ρούχα που είναι στα μέτρα σας.

Εννοούμε ότι δεν παίρνετε ποτέ ένα παντελόνι που είναι πιο μακρύ ή πιο κοντό από ό, τι θα θέλατε ή ένα πουκάμισο που είναι πιο φαρδύ ή πιο στενό από ό, τι θα θέλατε. Έτσι δεν είναι;

Και αν οι διαστάσεις του σώματός σας έχουν κάτι ξεχωριστό, και δεν βρίσκετε ταιριαστά ρούχα για εσάς στην αγορά, τότε το πιθανότερο να ράψετε κάτι, επί παραγγελία, πάνω στα μέτρα σας, sur mesure ή tailor made, όπως θα έλεγε ένας επαγγελματίας ράφτης.

Γιατί τα πάντα στη ζωή σας είναι πιο άνετα και εύκολα αν είναι στα μέτρα σας.

Το ίδιο ισχύει και για τα έπιπλά σας.

Στην Έπιπλο Κύρου έχουμε πάντα τις πιο ολοκληρωμένες ετοιμοπαράδοτες προτάσεις επίπλων, με υψηλό design και αισθητική για κάθε γούστο και τρόπο ζωής.

Σε κάθε πρότασή μας, όμως, δίνεται, επίσης, η δυνατότητα της επιλογής των διαστάσεων και των αποχρώσεων από εσάς.

Γιατί πιστεύουμε ότι είναι καλύτερα όταν δημιουργούμε μαζί το ωραιότερα έπιπλα για εσάς.

Οπότε είτε έρχεστε σ’ εμάς είτε κάνετε virtual περιήγηση στο κατάστημά μας, γνωρίζετε πως όποιο έπιπλό μας ξεχωρίσετε και επιλέξετε για το χώρο σας, θα έρθει σίγουρα στα μέτρα σας.

Αυτό είναι σημαντικό, γιατί όπως το σώμα σας διαφέρει σε σημεία από κάθε άλλο, έτσι και κάθε χώρος του σπιτιού σας είναι ξεχωριστός. Δεν έχει κάθε σαλόνι τις ίδιες διαστάσεις, ούτε κάθε κρεβατοκάμαρα. Άλλοι χώροι είναι πιο στενοί, άλλοι πιο μεγάλοι, άλλοι έχουν περίεργες γωνίες που δεν ξέρετε πώς να τις εκμεταλλευτείτε.

Πώς θα μπορούσαν να υπάρχουν, λοιπόν, οι ίδιες διαστάσεις για όλα τα έπιπλα;

Ειδικές κατασκευές

Στην Έπιπλο Κύρου, όμως, το πάμε ακόμα ένα βήμα παραπάνω.

Δεν σχεδιάζουμε μόνο εμείς τα έπιπλα των ονείρων σας, τα σχεδιάζετε και εσείς και τα φέρνετε σ’ εμάς για να τα κατασκευάσουμε.

Είμαστε συνδημιουργοί στα πιο ξεχωριστά έπιπλα, τα πιο ιδιαίτερα, αυτά που ξεκινούν από έμπνευση και γίνονται πραγματικότητα με γνώση, τα πιο ποιοτικά υλικά και αγάπη.

Γι’ αυτό, αν υπάρχει ένα έπιπλο που ονειρεύεστε, αλλά δεν το βρίσκετε πουθενά, ελάτε σ’ εμάς.

Θα σας το φτιάξουμε, όπως ακριβώς το θέλετε, σε όποιες διαστάσεις, με όσα συρτάρια ή ράφια, με όποιο υλικό το επιθυμείτε.

Το υποσχόμαστε.

Στην Έπιπλο Κύρου δεν σταματάμε ποτέ να πραγματοποιούμε τα όνειρά σας, με έπιπλα κομμένα και “ραμμένα” στα μέτρα σας. Αυτό σημαίνει για εμάς ιδανικό σπίτι.

Στο blog της Έπιπλο Κύρου γράφουμε ξεχωριστά άρθρα, επειδή εσείς είστε ξεχωριστοί. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε έπιπλα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα και όμορφα στο σπίτι σας. Γι’ αυτό, φροντίζουμε κάθε έπιπλο να έρχεται στα μέτρα σας. Αν συμφωνείτε μαζί μας, κάντε μας like ή μοιραστείτε αυτό το άρθρο με όσους ξεχωριστούς αγαπάτε.





1 comment


  • Ιφιγένεια Κακουλλη

    Θα ήθελα μια βιβλιοθήκη κλειστή το μέγεθος που θέλω είναι 100cm πλάτος 50cm. Βάθος κ 195 ύψος!θέλω καλό ξύλο!Μπορείτε να μου δώσετε τιμές??Ευχαριστώ


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν