Έπιπλα σε πατίνα, για μοναδικούς χώρους με τη γοητεία της πατίνας του χρόνου!

Υποδεχτείτε στο σπίτι σας την εξαιρετική τεχνική που νοσταλγεί το μέλλον!

Έπιπλα σε πατίνα, για μοναδικούς χώρους με τη γοητεία της πατίνας του χρόνου!

Όλοι αγαπάμε να μπαίνουμε σε σπίτια, όπου νιώθουμε τη διαχρονική γοητεία του χρόνου και των υπέροχων αναμνήσεων.

Αυτό το αίσθημα μπορούμε να το νιώσουμε σε ένα σπίτι, όπου έζησαν πολλές γενιές μίας οικογένειας, διατηρώντας την απαράμιλλη κληρονομιά και τις αξίες τους,

Ή σε ένα καινούριο σπίτι με τις διαχρονικές αξίες και την υψηλή αισθητική που φέρουν τα μοναδικά έπιπλα σε πατίνα, όπως αυτά που κατασκευάζουμε για εσάς στην Έπιπλο Κύρου.

Η τεχνική της πατίνας “σβήνει” με βούρτσες βαφής τα φυσικά νερά του ξύλου και δημιουργεί με πινέλα διχρωμίες που αποπνέουν την ανεκτίμητη ομορφιά του παρελθόντος.

Τα έπιπλα σε πατίνα μπορεί να δημιουργούν μία ιδιαίτερα νοσταλγική διάθεση, αλλά αποτελούν ένα από τα κυρίαρχα trends της διακόσμησης τα τελευταία χρόνια.

Η υψηλή αισθητική τους εγγυάται διαχρονικότητα, ανεξάρτητη από τις τρέχουσες μόδες στη διακόσμηση του σπιτιού.

Εμείς, στην Έπιπλο Κύρου, προτείνουμε τα έπιπλα σε πατίνα ανεπιφύλακτα σε όσους κρυφοκοιτούν το παρελθόν, αλλά κοιτάζουν με ορμή το μέλλον. Δουλεύουμε αυτή την τεχνική μεθοδικά, ώστε αυτό το στοιχείο της προσωπικότητάς τους να αποτυπώνεται δημιουργικά σε κάθε χώρο του σπιτιού τους.

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, ελάτε να σας ξεναγήσουμε στο νέο σας φανταστικό σπίτι, με έπιπλα σε πατίνα, που θυμίζουν άλλες εποχές. Αυτές που όλοι συνηθίζουμε να φέρνουμε στο μυαλό μας, ως καλύτερες εποχές.

Μία μεγαλειώδης είσοδος!

Η είσοδος του σπιτιού δημιουργεί άμεσα τις πρώτες εντυπώσεις για όλη την αισθητική του σπιτιού σας.

Σίγουρα, όπως όλοι μας, θα θέλετε και εσείς να είναι οι καλύτερες!

Φανταστείτε, λοιπόν, αυτό το Μπουφέ & Καθρέπτη ΠΑΤΙΝΑ στο ξύλο της οξιάς, με τα ιδιαίτερα σκαλίσματα, που ανοίγει αμέσως την αυλαία του σπιτιού σας, με μία αίσθηση μεγαλείου και πολυτέλειας!

Εξαιρετική αισθητική, που παραμένει απόλυτα πρακτική, χάρη στην ιδιαίτερη ευρυχωρία του μπουφέ!

Γιατί, ακόμα και τα όνειρα πρέπει να εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες σας, έτσι δεν είναι;

Αν το επιθυμείτε, βέβαια, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το Μπουφέ & Καθρέπτη ΠΑΤΙΝΑ για την τραπεζαρία σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα!

 

Θέλετε να πάμε πιο μέσα;

H υψηλή αισθητική στο menu σας!

Αν σας αρέσει να προσκαλείτε συχνά κόσμο για υπέροχα γεύματα και δείπνα, το Τραπέζι ΠΑΤΙΝΑ στο ξύλο της οξιάς αποτελεί την ωραιότερη βάση φιλοξενίας των μοναδικών πιάτων σας.

Δημιουργεί αμέσως μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα, χάρη στην τεχνική της πατίνας, τις καμπύλες δίχρωμες λεπτές γραμμές και τα ιδιαίτερα σκαλίσματά του.

Γίνεται μέρος της κουβέντας των καλεσμένων σας και ανοίγει την όρεξη για γεύσεις υψηλού επιπέδου!

Αυτό το Τραπέζι ΠΑΤΙΝΑ υπόσχεται να γίνει το πιο εξαιρετικό μυστικό του menu σας, προσφέροντάς σας διαχρονικά την ποιότητα και την αισθητική που επιθυμείτε στην τραπεζαρία σας.

Σας προσκαλούμε, με τη σειρά μας, να το επιλέξετε!


Ας συνεχίσουμε το πρόγραμμα της ξενάγησής μας σε ένα διαφορετικό χώρο!

Ειδική προβολή για τους σύγχρονους ρομαντικούς!

Απολαμβάνετε να βλέπετε ταινίες και σειρές ή να παίζετε video games με τα νεότερα μέλη της οικογενείας σας;

Τότε, οι συσκευές τεχνολογίας και οι δραστηριότητες που ταυτίζονται με αυτές παίζουν βασικό ρόλο στην καθημερινότητά σας.

Φανταστείτε πόσο ακαταμάχητο συνδυασμό μπορούν να κάνουν με αυτό το Έπιπλο τηλεόρασης ΠΑΤΙΝΑ, στο ξύλο της οξιάς, που εκπέμπει άρωμα άλλης εποχής, χάρη στις πλούσιες δουλεμένες λεπτομέρειές του, αλλά εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες σας, χάρη στους ειδικά προβλεπόμενους χώρους του.

Παράλληλα, αυτό το έπιπλο σε πατίνα συμπληρώνει άψογα το σαλόνι σας, προσδίδοντάς του μία μοναδική αίσθηση ιδιαίτερου γούστου και αισθητικής.

Βάλτε στο πρόγραμμα το Έπιπλο τηλεόρασης ΠΑΤΙΝΑ και είναι σίγουρο πως θα τα δείτε όλα διαφορετικά, πιο όμορφα και πιο νοσταλγικά!


Τώρα που γνωριστήκαμε καλύτερα, μπορούμε να προχωρήσουμε στα ενδότερα!

Προσωπικές στιγμές, σαν άλλοτε!

Τα έπιπλα σε πατίνα εμπνέουν τους ρομαντικούς και όσους αγαπούν να δίνουν μία πιο προσωπική χροιά στις επιλογές τους.

Γι’ αυτό, η Κρεβατοκάμαρα ΚΑΛΛΙ ΠΑΤΙΝΑ στο ξύλο της οξιάς δένει όνειρο με εσάς που θέλετε να ζείτε διαφορετικά το χρόνο στον πιο προσωπικό σας χώρο!

Για εσάς που επιθυμείτε να ονειρεύεστε με ανοιχτά μάτια και να χαλαρώνετε με το τρυφερό χάδι μίας άλλης εποχής, η Κρεβατοκάμαρα ΚΑΛΛΙ ΠΑΤΙΝΑ αποτελεί την πιο πατροπαράδοτη επιλογή.

Με πλούσιες λεπτομέρειες και μία διακριτικά γοητευτική διχρωμία σε κάθε έπιπλο του σετ: στο άνετο κρεβάτι, στο λεπτοδουλεμένο κομοδίνο, στην ιδιαίτερη τουαλέτα σας - ιδιαίτερα αν τη συνδυάσετε με έναν καθρέπτη σε πατίνα.

Φανταστείτε πώς θα είναι να ξυπνάτε κάθε πρωί και να ξεκουράζεστε κάθε βράδυ σε έναν τόσο ξεχωριστό χώρο, όπου ο χρόνος δεν βιάζεται, και όπου όλα γύρω σας είναι τόσο μοναδικά, ποιοτικά και προσεγμένα.

Δεν είναι ένα όνειρο που αξίζει να το ζήσετε;


Αν είστε έτοιμοι να αλλάξετε τη διακόσμησή σας, ή τώρα δημιουργείτε το νέο σας σπίτι, σκεφτείτε τα έπιπλα σε πατίνα από την Έπιπλο Κύρου.

Γιατί είναι μοναδικά, πανέμορφα, εξαιρετικά ποιοτικά, και φέρουν αξίες, που δημιουργούν διαχρονικά, ανθεκτικά και αξιόπιστα στις πιο αξέχαστες αναμνήσεις σε κάθε χώρο του σπιτιού σας!

Μπορεί η ξενάγησή μας να έφτασε στο τέλος της, αλλά υποψιαζόμαστε ότι η αγάπη σας για τα έπιπλα σε πατίνα μόλις ξεκίνησε.

Σας εγγυόμαστε ότι αυτή η αγάπη, όχι μόνο θα αντέξει, αλλά θα γίνει ακόμα καλύτερη με το πέρασμα του χρόνου.

Στο blog της Έπιπλο Κύρου αγαπάμε να φέρνουμε τις αξίες του παρελθόντος στο παρόν και στο μέλλον, γιατί έτσι δημιουργούμε μοναδικούς χώρους για εσάς με τη γοητεία της πατίνας του χρόνου. Αν απολαύσατε την ξενάγησή μας, αφήστε μας το θετικό σχόλιό σας ή μοιραστείτε τη με τους φίλους και τις φίλες σας!




















Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν