Γιατί Έπιπλο Κύρου σημαίνει Έπιπλο για μία ζωή!

 

Όταν αναζητάτε έπιπλα για το σπίτι σας, αναζητάτε πολλά περισσότερα από έπιπλα.

Επιθυμείτε ποιότητα, design, πρακτικότητα, διαχρονικότητα.

Στην Έπιπλο Κύρου σχεδιάζουμε έπιπλα που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ ζωής, δημιουργίες που θα σας συνοδεύουν με υψηλή αισθητική για μία ζωή.

Γιατί, όμως, Έπιπλο Κύρου σημαίνει Έπιπλο για μία ζωή;


  1. Είμαστε οι τεχνίτες των ονείρων σας!

Στην Έπιπλο Κύρου δημιουργούμε διαφορετικές προτάσεις επίπλων, παραδοσιακές, κλασικές, σύγχρονες, που απαντούν σε κάθε τρόπο ζωής. Σε εμάς σίγουρα θα βρείτε αυτό που ζητάτε.

Αν, όμως, δεν το βρείτε, τότε μας φέρνετε τις δικές σας ιδέες και εμείς τις σχεδιάζουμε για εσάς. Τα καλύτερα έπιπλα, είναι αυτά που τα έχετε ήδη ονειρευτεί, έτσι δεν είναι;

Ακόμα, όμως, και αν ένα έπιπλο δεν το έχουμε φτιάξει εμείς, αλλά το αγαπάτε τόσο πολύ που θέλετε να το επισκευάσετε για να συνεχίσει να αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς σας, πάλι σε εμάς θα έρθετε!

 

  1. Είμαστε στις υπηρεσίες σας, πριν την παραγγελία σας.

Στην Έπιπλο Κύρου φροντίζουμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες για υψηλές απαιτήσεις.

  • Θέλετε μία επαγγελματική άποψη για τη διακόσμησή σας; Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με τον προσωπικό σας διακοσμητή!

  • Θέλετε την άποψη των ειδικών για το ποια είναι τα ιδανικά έπιπλα για εσάς; Απλά κλείνετε ραντεβού μαζί μας, σε ένα ευέλικτο ωράριο για εσάς, και συζητάτε με τους συμβούλους πωλήσεών μας.

  • Θέλετε μία άποψη για όλο το σπίτι πριν καν φτιαχτεί;
    Σας παρέχουμε δωρεάν την υπηρεσία Φωτορεαλιστικής απεικόνισης 3D του χώρου σας, για να διαμορφώσουμε τέλεια κάθε σημείο του σπιτιού σας. 

  • Θέλετε να δείτε όλα τα προϊόντα μας, χωρίς να έρθετε στο κατάστημά μας;
    Μπείτε στο virtual walkthrough μας και ζήστε τη μοναδική εμπειρία της επίσκεψης στην Έπιπλο Κύρου, χωρίς καν να σηκωθείτε από τον καναπέ σας!

Για καθετί που θέλετε όσον αφορά στη διακόσμηση, το σχεδιασμό και τη δημιουργία του σπιτιού σας, ξέρετε ότι στην Έπιπλο Κύρου θα βρείτε αυτό που επιθυμείτε.

  1. Τα έπιπλά μας είναι φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά.

Ό, τι υλικό και αν χρησιμοποιούμε για τη δημιουργία των επίπλων μας, ξύλο, μέταλλο ή γυαλί είναι επιλεγμένο ώστε να είναι ανθεκτικό στο χρόνο. Στην Έπιπλο Κύρου δημιουργούμε έπιπλα που δεν απαντούν μόνο στις ανάγκες μίας περιόδου ή μίας περαστικής μόδας, αλλά που κερδίζουν τις εντυπώσεις και τις καρδιές σας μία για πάντα.


  1. Με κάθε επίσκεψή σας στην Έπιπλο Κύρου, θα κοιμάστε ήσυχοι.

Γιατί στην Έπιπλο Κύρου πέρα από επιλεγμένες προτάσεις επίπλων ποιότητας και αισθητικής, θα βρείτε, επίσης, τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις MEDIA STROM, που μπορείτε να τις δοκιμάσετε στον ειδικό μας διαμορφωμένο χώρο, για να κοιμάστε καλύτερα, να ονειρεύεστε καλύτερα και να χαίρεστε περισσότερο κάθε μέρα στο σπίτι σας.

Στο blog της Έπιπλο Κύρου πιστεύουμε πως οι καλές δημιουργίες μπορούν να αντέξουν για μία ζωή. Για αυτό μοιραζόμαστε μαζί σας τόσα διαφορετικά tips και προτάσεις, που όποτε και αν τις διαβάσετε, θα δώσουν άλλο στυλ στο σπίτι σας, πάντα διαχρονικό. Μοιραστείτε τις homemade ιδέες μας με τις φίλες και τους φίλες σας, για έναν καλύτερο αυθεντικό, σπιτικό τρόπο ζωής!


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν