Πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση βεράντας

 

Αναπαυτική γωνιά στη βεράντα, μαξιλάρια, φυτά

Πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση βεράντας

Γιατί το καλοκαίρι η ζωή είναι έξω!

Μπήκε το καλοκαίρι και η Έπιπλο Κύρου σας δίνει τις πιο πρωτότυπες ιδέες για τη διακόσμηση της βεράντας σας, το πιο cool έξτρα δωμάτιο στο σπίτι σας, που κερδίζει πόντους αμέσως μόλις ανέβουν οι θερμοκρασίες.

Γιατί το καλοκαίρι η ζωή είναι πραγματικά έξω, στην υπέροχη βεράντα του σπιτιού σας.

Αν, όμως, πέρα από υπέροχη τη θέλετε και μοναδική, από άποψη στυλ, οι ιδέες μας για τη διακόσμηση της βεράντας σας θα ξεπεράσουν τα τετριμμένα, κάποιες φορές και τα σύνορα!

Διαβάστε τις και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

 

Bεράντα «Σ’ αγαπώ, με αγαπάς!»

Το ότι είμαστε ρομαντικοί στην Έπιπλο Κύρου, το έχουμε δείξει πολλές φορές, ιδιαίτερα όταν σχεδιάζουμε ξεχωριστά έπιπλα, που αποπνέουν ρομαντισμό μιας άλλης εποχής.

Αν είστε και εσείς ρομαντικοί και θέλετε να δημιουργήσετε στη βεράντα σας μια ατμόσφαιρα για ιδιαίτερες τετ-α-τετ στιγμές, προμηθευτείτε όμορφα μαξιλάρια σε παλ χρώματα, φωτάκια που θα απογειώνουν τις στιγμές σας σε σχήμα καρδιάς, φαναράκια που θα φωτίζουν το πρώτο πιάτο και το επιδόρπιο της καρδιάς σας σε ένα μικρό τραπέζι με δύο καρέκλες. Τι άλλο χρειάζεστε πέρα από αυτά, τα άνθη μιας ορτανσίας ή μιας τριανταφυλλιάς και βέβαια την αγάπη σας, για να νιώσετε σαν πρωταγωνιστές της πιο υπέροχης κομεντί;

 

Βεράντα «Έξοδος για φαγητό»

Πεινάσατε και μόνο που διαβάσατε τον τίτλο; Τότε γιατί να μπαίνετε σε έξοδα πηγαίνοντας σε εστιατόρια, ενώ μπορείτε να φτιάξετε το απολαυστικότερο περιβάλλον στην ίδια σας τη βεράντα, ανάλογα με τις γεύσεις που προτιμάτε.

Αν η κουζίνα σας έχει πόρτα που ανοίγει στη βεράντα, μπορείτε να την επεκτείνετε δημιουργώντας έξω μία υπέροχη τραπεζαρία. Μπορείτε, βέβαια, να δημιουργήσετε εκ νέου μια ολόκληρη κουζίνα στη βεράντα σας, με νεροχύτη και από όλα, ή μια απόλυτα καλά εξοπλισμένη barbeque γωνιά που θα γίνει η αφορμή για να μαζεύονται οι αγαπημένοι σας κάθε Κυριακή.

Μμμ, μου φαίνεται ότι και εμείς πεινάσαμε τώρα.

Παιδικό παιχνίδι κρεμασμένο σε τοίχο

 

Βεράντα «Παιδική χαρά»

Ιδανική ιδέα για διακόσμηση στη βεράντα σας, αν έχετε μικρά παιδιά ή αν νιώθετε εσείς παιδιά!

Επιλέξτε κούνια κήπου, παιχνίδια, επιτραπέζια ή μη, αναπαυτικά πουφ, κόμικ ήρωες όπως ένα φουσκωτό Μίκυ, παραμυθένιους ήρωες όπως νάνους, ξύλινα ή πλαστικά ζώα και άλλα ανάλαφρα, χιουμοριστικά στοιχεία που όλα μαζί θα μετατρέψουν τη βεράντα σας σε αληθινή Παιδική Χαρά, που θα τη χαρείτε, πώς αλλιώς, σα μικρό παιδί!

Γιατί η δεύτερη παιδική ηλικία, αυτή που δημιουργούμε ως ενήλικες, είναι ακόμα καλύτερη!

 

Βεράντα «Ελληνικό Νησί»

Ασπρίστε τη βεράντα σας, βάλτε ένα τραπέζι με καρέκλες που θυμίζει τα παραδοσιακά καφενεδάκια στο νησί και προτιμήστε τους κλασσικούς τενεκέδες του ελαιόλαδου ως βάση για τις ελιές ή τις γαρδένιες σας.

Μια πέργκολα με φύλλωμα ή σταφύλια θα γίνει η φυσική σας ομπρέλα από τον ήλιο, ώστε να απολαμβάνετε άνετα στο τραπέζι σας τα πιο φρέσκα θαλασσινά με δροσιστική αγγουροτοματοσαλάτα, συνοδεμένα με ούζο ή τσίπουρο.

Αν μάλιστα, έχετε και μία γάτα που στριφογυρίζει λαχταρώντας τα τυχερά της, τότε λέμε να σαλπάρουμε και εμείς στη βεράντα σας, που μοιάζει να είναι η Νο1 πρόταση για ταξίδι σε ελληνικό νησί.

 

Βεράντα «Έξω, στη φύση»

Αγαπάτε ιδιαίτερα τη φύση, αλλά δεν έχετε το χρόνο που θέλετε για πιο συχνές εξορμήσεις;

Ζήστε την απόλυτη φύση, αυτή που θα φροντίσετε με τα χεράκια σας, εσείς, στη βεράντα σας!

Προμηθευτείτε ζαρντινιέρες, καλάθια και ράφια και γεμίστε τη βεράντα σας με φυτά απ’ άκρη σε άκρη, από τοίχο σε τοίχο.

α φυτά προστατεύουν την υγεία σας, αλλά και την ιδιωτικότητά σας, ιδιαίτερα αν επιλέξετε αυτά που μεγαλώνουν και λειτουργούν ως τον πιο φυσικό, ανθισμένο τοίχο, ώστε να νιώθετε πάντα μακριά από τα μάτια του πιο αδιάκριτου γείτονα.

Το κελάηδισμα ενός καναρινιού θα συμπλήρωνε τέλεια την αίσθηση της φύσης, όπως την αγαπάτε. Συμφωνείτε;

Βεράντα «Επίσημος χώρος»

Κάποιοι άνθρωποι αρέσκονται στο να προσδίδουν επισημότητα ακόμα και στις πιο καθημερινές στιγμές τους.

Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, τότε σίγουρα θα ξεκινήσετε από την επιλογή του, με μινιμάλ χρώματα, άνετου καναπέ γωνία για τους καλεσμένους σας.

Επίσης, θα προσέξετε ιδιαίτερα τον κρυφό φωτισμό ανάμεσα στα μεγάλα βάζα, τις εντυπωσιακές γλάστρες και τα ιδιαίτερα επιλεγμένα αγάλματα – αντικείμενα τέχνης στη βεράντα σας.

Τα πλακάκια deck θα γίνει η γήινη βάση για το πιο επίσημο δωμάτιο του σπιτιού σας για την καλοκαιρινή περίοδο, τη βεράντα σας!

 

Βεράντα «Μια μέρα στην παραλία!»

Βλέπετε ένα κουβαδάκι με παιδικά παιχνίδια και φαντάζεστε αμέσως όλη την παραλία!

Φανταστείτε να προσθέσετε άμμο, μια πλαστική πισίνα ή μια μικρή σκηνή για camping, ξαπλώστρα ή αιώρα, καπέλα, κοχύλια και πετραδάκια…

Τότε κάθε μέρα στη βεράντα σας θα είναι μια εξαιρετική μέρα στην παραλία.

 

Βεράντα «Εξωτική έμπνευση»

Κάποιες ιδέες για τη διακόσμηση της βεράντας σας ξεπερνούν τα σύνορα, κατά πολύ!

Αν είστε εξωτικοί τύποι, τότε θα λατρέψετε το μπαμπού σε κάθε επιλογή σας, από τις καρέκλες, τα σερβίτσια, τα χαλάκια, ακόμα και τις βεντάλιες σας.

Αφρικανικά στοιχεία, όπως ένα μικρό τύμπανο, αγαλματίδια ή μικροί φοίνικες θα επισφραγίσουν το γεγονός ότι η βεράντα σας είναι ο απόλυτος εξωτικός προορισμός… και αυτό το καλοκαίρι!

Βεράντα «Ιαπωνική γωνιά»

Αυτή η ιδέα για τη διακόσμηση της βεράντας απευθύνεται στους πολύ zen τύπους της παρέας μας. Αυτούς που θέλουν τα πάντα απλά, συμμετρικά και ισορροπημένα.

Ζητήστε την καθοδήγηση των ειδικών για να δημιουργήσετε ένα μικρό κήπο ιαπωνικού τύπου, και απολαύστε το δροσιστικό ρόφημά σας, επάνω σε ένα χαμηλό τραπεζάκι, καθώς αναπαύεστε σε όμορφα μαξιλαράκια.

Τόσο απλά, καλό zen καλοκαίρι!

 

Βεράντα «Friends»

Πιστεύετε ότι καλοκαίρι χωρίς φίλους και χωρίς καλοπέραση δεν γίνεται;

Ε, τότε συνδυάστε και τα δύο δημιουργώντας το πιο ωραίο bar στη βεράντα σας, με ένα πάσο, πολλά σκαμπό και προσεγμένη κάβα, και σύνεργα για cocktails, ειδικά για τους φίλους σας!

Προσοχή, όμως, αν η βεράντα σας γίνει το top στέκι του καλοκαιριού, χαμηλώστε λίγο τους τόνους τις ώρες κοινής ησυχίας, για να παραμείνετε friends και με τους γείτονές σας!

 

Στο blog της Έπιπλο Κύρου βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας, με τις πιο πρωτότυπες ιδέες και tips, για να ζείτε μαζί μας το πιο cool & fresh καλοκαίρι. Αν σας φέραμε την καλοκαιρινή αύρα στη βεράντα σας, ευχηθείτε μας καλό καλοκαίρι, κάνοντας like & share !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν