Kαλή Χρονιά, Χαρούμενη Χρυσή Πρωτοχρονιά στο σπίτι!

 

Λίγο πριν να αλλάξουμε χρονιά και να μπούμε στο 2021, ονειρευόμαστε ένα πολύ-πολύ καλύτερο νέο έτος, στο οποίο θα ζήσουμε όλοι με ανανεωμένη ενέργεια, ελπίδα και χαρά!

Μα ευγνώμονες στο αγαπημένο μας καταφύγιο, το σπίτι μας, που έγινε τόσα για εμάς, για τόσο καιρό, θα δημιουργήσουμε πρώτα την πιο όμορφη γιορτή, με τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους και μοναδική ατμόσφαιρα!

Και ναι!

Είστε όλοι καλεσμένοι, γιατί εσείς είστε οι οικοδεσπότες και το σπίτι σας είναι ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί!

Ετοιμαστείτε για μία Χαρούμενη Χρυσή Πρωτοχρονιά στο σπίτι σας, με απλά μυστικά που θα προσδώσουν στους χώρους σας αυθεντική λάμψη και all time classic εορταστικό στυλ:

  

Δημιουργήστε μία glamorous ατμόσφαιρα!

 

Ανάψτε όλα τα φώτα δημιουργώντας διαφορετικές εστίες φωτός, με τον κεντρικό φωτισμό σας ή τα πορτατίφ σας, με ρεσώ, με τα αναμμένα φωτάκια του δέντρου σας και της βεράντας σας.

Αν έχετε τζάκι, ανάψτε το! Αν έχετε ένα κουβερλί με χρυσό μοτίβο, απόψε είναι η βραδιά για να το βάλετε στον καναπέ σας.

Μη φοβηθείτε απόψε τη λάμψη, είναι η νύχτα που επιβάλλεται τα πάντα να είναι πιο φωτεινά από ποτέ!

  

Δώστε μία νότα χρυσής εποχής!

Αν δεν ακούσετε απόψε Frankie, πότε θα ακούσετε;

Γιορτάστε με τους εκλεκτούς, αγαπημένους σας σε ρυθμούς διαχρονικής κομψότητας και καλής ζωής και νιώστε αληθινά glamorousyour way!

 

Ντυθείτε επίσημα!

Απόψε είπαμε… είστε οι οικοδεσπότες και είστε πανέτοιμοι να υποδεχτείτε τους λίγους, αλλά τόσο αγαπημένους καλεσμένους σας, με την πιο λαμπερή σας εμφάνιση!

Κάθε λεπτομέρεια μετράει, απόψε, ακόμα και το μανικετόκουμπό σας και γίνεται διακοσμητικό μέρος μίας μαγικής ιεροτελεστίας.

 

Βγάλτε τα καλά σας σερβίτσια!

Εσείς είστε ο / η δημιουργός της πιο φινετσάτης art de la table, όπου οι καλεσμένοι σας δεν θα ξέρουν τι να πρωτοθαυμάσουν:

το υπέροχο κρασί στο ποτήρι τους ή το κρυστάλλινο ποτήρι τους, το φανταστικό menu ή το σερβίτσιο στο οποίο σερβίρεται… Cheers!

 

Απολαύστε την παρέα των αγαπημένων σας!

Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας και όσοι είναι απόψε μαζί σας, ο κόσμος όλος!

Δεν έχει σημασία αν τους βλέπετε συχνά, απόψε θα είναι σαν να έχετε ξανά ραντεβού για να τα πείτε πιο ζεστά, με περισσότερη αισιοδοξία, χαρά, και ευγνωμοσύνη που μοιράζεστε μαζί τους την αγάπη!

 

Κάντε ευχές κοιτώντας τα αστέρια!

Θυμάστε το “Ένα παιδί μετράει τα άστρα!”;

Αυτή τη βραδιά νιώστε ξανά παιδιά, κοιτάξτε τα άστρα, και κάντε την πιο μεγάλη σας ευχή, με την ακράδαντη πίστη ότι θα πραγματοποιηθεί.

Τίποτα πιο εορταστικό από την καθαρή καρδιά που ονειρεύεται ξανά!

 

Πάρτε τηλέφωνα, μη στέλνετε μηνύματα!

Για όσους αγαπημένους σας δεν είναι κοντά σας, αποφύγετε τα μηνύματα, όσο πρακτικά και αν είναι. Γιατί, απόψε δεν θέλετε να είστε πρακτικοί, αλλά αληθινοί!

Αφού δεν μπορείτε να τους συναντήσετε, τουλάχιστον πάρτε τους τηλέφωνο, για να ακούσετε τη φωνή τους, και να επιτρέψετε και σε αυτούς να λάβουν τη ζεστασιά της ευχής σας μέσα από τη δική σας φωνή!

 

Πατήστε το ρόδι!

Ναι, πατήστε το, και γεμίστε την είσοδό σας με το έντονο χρώμα των καρπών του που θα φέρουν γούρι και καλή ενέργεια στο σπίτι σας!

Προσφέρει τόση χαρά να ακολουθείτε την παράδοση!

 

Ξυπνήστε σαν να είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σας!

Γιατί είναι! Είναι η πρώτη μέρα της νέας χρονιάς!

Να τη χαρείτε κάνοντας ποδαρικό ξανά στο σπίτι σας

με το δεξί!

 

Από την Έπιπλο Κύρου,

οι πιο χρυσές ευχές,

για ένα λαμπερά χαρούμενο 2021!

 

Στο blog της Έπιπλο Κύρου κάνουμε τα πιο ωραία σχέδια, τα οποία ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας, για να συνδημιουργήσουμε τη νέα χρονιά τα πιο απίθανα σκηνικά δωματίου, με πρωταγωνιστές πάντα... εσάς στο σπίτι σας!

 

 

 


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν