Κάθε πότε αλλάζουμε στρώμα ύπνου;

Ο ύπνος αλλάζει, όταν αλλάζει το στρώμα!

Κάθε πότε αλλάζουμε το στρώμα; Ένα ερώτημα που ακούμε συχνά από εσάς, που ενδιαφέρεστε να μάθετε πότε συστήνεται να αλλάξουμε το στρώμα μας για λόγους υγιεινής, υγείας αλλά και ποιότητας ύπνου. Το ότι το στρώμα συνδέεται με την υγεία και την υγιεινή, το γνωρίζουμε. Όπως επίσης γνωρίζουμε πως το κατάλληλο στρώμα ύπνου που θα επιλέξουμε, θα μας προσφέρει πιο ποιοτικό ύπνο από τον οποίο θα ξυπνάμε ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια. Αυτό στο οποίο δε δίνουμε ιδιαίτερη σημασία όμως, είναι ο χρόνος για την αλλαγή του στρώματος.

4+1 πράγματα που δε γνωρίζουμε για το στρώμα μας

1. Όταν έχει εξογκώματα, λεκέδες και με απλά λόγια, κάνει λακκούβες κάθε φορά που ξαπλώνουμε, τότε έφτασε η ώρα του για αλλαγή.
2. Πολλές φορές τρίζει το πολυκαιρισμένο στρώμα κι όχι το κρεβάτι.
3. Το στρώμα έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης αν ξυπνάμε πιασμένοι και κουρασμένοι.
4. Ένα στρώμα πολλών ετών ενοχλεί τόσο εμάς κατά τη διάρκεια του ύπνου, όσο κι όποιον κοιμάται μαζί μας. Κάθε φορά που κινείται ο ένας, ενοχλείται ο άλλος λόγω του στρώματος.
5. Εκτός από τη δυσάρεστη μυρωδιά, ένα στρώμα πολλών ετών παύει να είναι τόσο δροσερό κι άνετο.

 

Γιατί να αλλάξω το στρώμα μου κάθε 7 χρόνια

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους σε ό,τι αφορά στο θέμα «αλλαγή στρώματος». Επτά χρόνια στρώματος, σημαίνουν 20.000 ώρες χρήσης του, 360 λίτρα ίδρωτα μας πάνω του, 3 κιλά νεκρών κυττάρων που τρέφουν τα ακάρεα. Θυμίζουμε πως τα τελευταία προκαλούν αλλεργίες κι άλλα προβλήματα υγείας, εφόσον υπάρχουν. Επομένως αν δε θυμάστε πότε έχετε αγοράσει ή αλλάξει το στρώμα σας, αν παρατηρείτε σε αυτό κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα, μην ξεχνάτε τα οφέλη ενός καινούργιου, αφράτου, δροσερού στρώματος! Τα στρώματα της Media Strom είναι κατά 28% πιο δροσερά, γιατί είναι κατασκευασμένα με ελατήρια κι όχι μόνο με αφρό, κι ένας εξειδικευμένος perfect sleep coach σάς περιμένει ώστε να διαλέξετε μαζί το κατάλληλο για εσάς, τον ύπνο και το lifestyle σας, στρώμα. Ο ύπνος αλλάζει, όταν αλλάζει το στρώμα…

 


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν