Ονειρεμένα στρώματα MEDIA STROM… στα μέτρα σας!


 

Ονειρεμένα στρώματα MEDIA STROMστα μέτρα σας!

Είναι από τις φορές που στην Έπιπλο Κύρου ανησυχούμε ότι μπορεί να μην προλάβετε να διαβάσετε όλο το άρθρο, γιατί μπορεί να νιώσετε μια ξαφνική επιθυμία να κοιμηθείτε, καθώς θα μαθαίνετε όλο και περισσότερα για τα στρώματα MEDIA STROM και τις μοναδικές ιδιότητές τους για ξεκούραστο, καλό ύπνο.

Γι’ αυτό, γράφουμε ήδη από τον πρόλογό μας, ότι στο κατάστημά μας, μπορείτε να παραγγείλετε όλες τις σειρές στρωμάτων MEDIA STROM στα δικά σας μέτρα, κυριολεκτικά!

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε σε ένα μοναδικό χώρο, όπου το όνειρο έχει γίνει επιστήμη!

ΕΙΔΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΝΕΙΡΩΝ

Στο κατάστημα της Έπιπλο Κύρου υπάρχει διαμορφωμένος ειδικά χώρος όπου βρίσκονται όλα τα στρώματα και τα υπόλοιπα προϊόντα της MEDIA STROM.

Σε αυτόν το χώρο θα σας υποδεχθούν οι Sleep Coaches, η Κάλλια και ο Θωμάς, που ξέρουν καλά πόσο ο καλός ύπνος κάθε νύχτα σημαίνει υπέροχη μέρα, γεμάτη ενέργεια. Θα σας μιλήσουν για τα πρωτοπόρα χαρακτηριστικά κάθε στρώματος ξεχωριστά, καθώς εσείς το δοκιμάζετε, κλείνοντας βέβαια τα μάτια σας.

Η MEDIA STROM στην Έπιπλο Κύρου είναι μία από τις 9 εταιρείες παγκοσμίως, που διαθέτουν πιστοποίηση STANDARD 100 by OEKO-TEX® για ολόκληρο το στρώμα, όχι μόνο το ύφασμα. Αυτή η αυστηρή πιστοποίηση εγγυάται την πλήρη απουσία βλαβερών ουσιών στο στρώμα.

Κάθε στρώμα της MEDIA STROM είναι και ανατομικό και ορθοπεδικό. Ανατομικό σημαίνει ότι υπόσχεται απόλυτη άνεση και ορθοπεδικό σημαίνει ότι προσφέρει την κατάλληλη στήριξη στο σώμα. Ήδη νιώθετε να χαλαρώνετε, έτσι δεν είναι;

Η κάθε σειρά στρωμάτων της MEDIA STROM έχει τα δικά της ονειρεμένα χαρακτηριστικά.

Η σειρά στρωμάτων OPTIMUM διαθέτει την εξελιγμένη τεχνολογία ACTIVE PROBIOTIC. Οι μικροοργανισμοί ACTIVE PROBIOTICS εφαρμόζονται στο στρώμα με την τεχνολογία του φυσικού αργίλου και έτσι εξαλείφουν τους ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς ενώ διατηρούν τους θετικούς για τη δερματική χλωρίδα των ανθρώπων. Ο καλύτερος ύπνος είναι πάντα ο υγιεινός ύπνος. Με τη σειρά OPTIMUM νιώθετε ότι κάποιος φροντίζει την υγεία σας, ενώ εσείς κοιμάστε.

Η σειρά στρωμάτων ADVANCE PRIME διαθέτει την τεχνολογία AEGIS SHIELD που σας προστατεύει από τους βλαβερούς μικροοργανισμούς, αλλά και υψηλό SLEEP I.Q., αφού “διαβάζοντας” το σωματότυπό σας, ενεργοποιεί τα κατάλληλα ελατήρια για τη στήριξή σας. Επίσης, παρέχει το στρώμα, μαζί με το ανώστρωμα. Όνειρο, ε;

Η σειρά ADVANCE αναδείχτηκε ΠΡΟЇΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ το 2020, γιατί διαθέτει όχι μία, όχι δύο, αλλά ΕΠΤΑ ζώνες στήριξης για να κοιμάστε του καλού καιρού και να ξυπνάτε σαν πουλάκι!

Η σειρά BENEFIT είναι οικονομική για την τσέπη σας, αλλά έχει και pocket ελατήρια, ανεξάρτητα δηλαδή ελατήρια, που ξέρουν πώς να στηρίζουν απόλυτα το σώμα σας για να μην πετάγεστε σαν ελατήριο στον ύπνο σας!

 

Για αυτό και δημιουργήσαμε ένα ολόκληρο οικοσύστημα, SLEEP PERFECT, με τον απόλυτο συνδυασμό μαξιλαριού, στρώματος και προστατευτικού καλύμματος! Κοιμάστε τέλεια, από κάθε άποψη!

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΥΠΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τώρα φανταστείτε τα όλα τα παραπάνω να έρχονται και … στα μέτρα σας!

Ο ύπνος σας θα είναι ο απόλυτα φυσικός ύπνος, ξεκούραστος, άνετος, ήρεμος.

Γιατί, με τη MEDIA STROM στην Έπιπλο Κύρου, όλα τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, ακόμα και τα πιο ειδικά!

Σας τα φέρνουμε μάλιστα στο σπίτι σας, με δωρεάν μεταφορά!

Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας και σας υποσχόμαστε ότι η επίσκεψή σας θα αποδειχθεί μία από τις πιο χαλαρωτικές εμπειρίες της ζωής σας.

Τώρα, στο τέλος του άρθρου μας, θα μετρήσουμε αντίστροφα από το 10 έως το 1 για να ξυπνήσετε. Να θυμάστε ότι ό,τι ζήσατε δεν ήταν όνειρο, αλλά τα στρώματα της MEDIA STROM στο κατάστημα της Έπιπλο Κύρου.

 

Στο blog της Έπιπλο Κύρου έχουμε ανάγει τον ύπνο σε επιστήμη. Γιατί, γνωρίζουμε καλά πόσο σημαντικός είναι για την υγεία του σώματος και του μυαλού μας. Αν σας χαλάρωσε το άρθρο μας, μοιραστείτε το με τους αγαπημένους σας και κάντε μας Like! Sweet dreams are made of this!

 

 

 

 

 

 

 


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν