Μικροί καναπέδες για μικρούς χώρους

 

Μικροί καναπέδες για μικρούς χώρους

και μικρά tips για χώρους στο μάξιμουμ!

 Αν είστε ανάμεσα σε αυτούς που αναζητούν μικρούς καναπέδες για μικρούς χώρους, συνεχίστε να διαβάζετε.

 

 Κάποιες φορές οι διαστάσεις του χώρου σας είναι τόσο συγκεκριμένες που δεν μπορείτε να τις παραβλέψετε, εκτός αν δεν σας πειράζει ο καναπές να μπει… κάθετα στον τοίχο!

 Στην Έπιπλο Κύρου έχουμε τους ιδανικούς μικρούς καναπέδες για τους μικρούς σας χώρους, όχι μόνο λόγω διαστάσεων, αλλά και λόγω ποικιλίας, ποιότητας και design. Μια επίσκεψη στο φυσικό ή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα σας πείσει πως η υψηλή αισθητική μας ξεπερνά το εμπόδιο των μικρών διαστάσεων, με στυλ!

 Πιστεύουμε πως οι μικροί, διθέσιοι καναπέδες που δημιουργούμε θα σας κάνουν να νιώσετε αμέσως άνετα , ενώ θα αναδείξουν υπέροχα τους μικρούς σας χώρους. Αναπαυτικοί και ξεχωριστοί έχουν σχεδιαστεί για να φιλοξενήσουν διαχρονικά τις πιο όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους ανθρώπους σας.

 Άλλωστε οι μικροί καναπέδες έχουν σίγουρα ένα αδιαμφισβήτητο συν: φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά!

  

 

Ένας ακόμα λόγος για να επισκεφθείτε την Έπιπλο Κύρου, αν αναζητάτε μικρούς καναπέδες για μικρούς χώρους είναι ότι σε εμάς δεν θα βρείτε μόνο ετοιμοπαράδοτους μικρούς καναπέδες, αλλά σας δίνεται η δυνατότητα να μας κάνετε ειδική παραγγελία στις δικές σας διαστάσεις.

 Οπότε, σας περιμένουμε αφού πάρετε με προσοχή τις διαστάσεις του χώρου σας τόσο στο μήκος, αλλά και στο βάθος. Ιδανικά ο καναπές θα πρέπει να είναι λίγο μικρότερος στο βάθος, ώστε να μη μοιάζει στριμωγμένος και να μεγαλώνει φυσικά το χώρο.

 Οι μικροί χώροι έχουν τους δικούς τους περιορισμούς, αλλά καμιά φορά οι περιορισμοί είναι που δίνουν τις ωραιότερες εμπνεύσεις. Σας αναγκάζουν να σκεφτείτε με πιο προνοητικούς, οργανωτικούς, ευφάνταστους τρόπους.

 Για αυτό, αντί να τους δείτε ως εμπόδιο, αντιμετωπίστε τους ως μια μοναδική πρόκληση!

 Διαβάστε παρακάτω κάποια μικρά tips και εκμεταλλευτείτε κάθε μικρό σας χώρο στο μάξιμουμ!

 

Όπως εμφανίζονται, εξαφανίζονται!

 Έχετε κάθε μέρα κόσμο στο σαλόνι σας; Αν όχι, που είναι και το πιο φυσιολογικό, γιατί να έχετε μόνιμα δυο καρέκλες που σας πιάνουν χώρο, αν μπορείτε να έχετε δύο πτυσσόμενες καρέκλες που πιάνουν χώρο μόνο όταν είναι απαραίτητες;

 Έρχονται οι καλεσμένοι σας; Εμφανίζονται!

Φεύγουν οι καλεσμένοι σας; Εξαφανίζονται!

 

  

 Οργάνωση κατά μήκος και καθ΄ύψος

 Το μυστικό στα περισσότερα πράγματα είναι η οργάνωση! Το ξέρουμε, το ξέρετε!

 Αν ο χώρος σας είναι μικρός, μη βιαστείτε να απογοητευτείτε.

 Κοιτάξτε γύρω σας, ξεχvρίστε τα απολύτως απαραίτητα για εσάς αντικείμενα, είτε για την πρακτική τους είτε για την αισθητική τους πλευρά και κυρίως μην ξεχάσετε να υπολογίσετε στα τετραγωνικά του δωματίου τον τοίχο σας.

Πόσα ντουλάπια ή ράφια άραγε χωράνε κατά μήκος και καθ’ ύψος;

 Επίσης, μήπως παίζετε κιθάρα; Κρεμάστε την! Κάνετε πατίνι; Κρεμάστε το!

 Αντί να βάζετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα στο πάτωμα και να πιάνουν χώρο, προτιμήστε να κρεμάσετε τα στον τοίχο!

 Για διακόσμηση στα επάνω της!

   

1,2,3!

 Γιατί να έχετε ένα τραπέζι όταν μπορείτε να έχετε τρία που πιάνουν το χώρο ενός, όπως τα βοηθητικά τραπεζάκια της Έπιπλο Κύρου;


 Γιατί να έχετε έπιπλα με μία μόνο χρήση, όταν μπορείτε να έχετε έπιπλα πολυχρηστικά, όπως ένα σκαμπό που εξυπηρετεί ως κάθισμα, αλλά και ως σημείο τοποθέτησης αντικειμένων π.χ. βιβλίων;


 Σκεφτείτε έξυπνα, σκεφτείτε πολυχρηστικά!
 

  

Κάντε το επιλογή!

 Ένας μικρός χώρος απαιτεί λίγα έπιπλα. Δεν χρειάζεται να το φωνάζουμε, όμως!

 Προτιμήστε λίγα, αλλά εκλεκτά έπιπλα και αντικείμενα και αναδείξτε τα σαν να η απόλυτη προσωπική σας αισθητική άποψη και επιλογή, ανεξαρτήτως διαστάσεων του χώρου.

 Με αυτή την επιλογή σας θα καταφέρετε βέβαια παράλληλα να κινείστε άνετα στο μικρό χώρο.

 

 Η καθαριότητα είναι αναγκαία αρχοντιά!

 Θα ακουστεί λίγο άδικο, ειδικά αν είστε ακατάστατος άνθρωπος, αλλά είναι αλήθεια!

 Η ακαταστασία φαίνεται περισσότερο σε ένα μικρό χώρο, παρά σε ένα μεγαλύτερο, γιατί το μάτι δεν έχει να περιηγηθεί σε πολλά διαφορετικά σημεία. Σε ένα μικρό χώρο, η ακαταστασία κάνει μπαμ με την πρώτη ματιά.

 Γι’ αυτό, αν δεν αντέχετε να μην πετάτε από εδώ και εκεί κάποια πράγματα, όπως ρούχα ή βιβλία, πάρτε ένα ψάθινο όμορφο καλάθι, όπου θα πετάτε ελεύθερα κάποια πράγματα, χωρίς να κάνετε ανάστατο όλο το χώρο!

 

Η ψευδαίσθηση του λεπτού!

 Αν είστε στη διαδικασία να επιλέξετε και άλλα έπιπλα, εκτός από μικρούς καναπέδες για τους μικρούς σας χώρους, προτιμήστε τα λεπτά και ψηλά.

 Με τις κομψές διαστάσεις τους θα εξυπηρετήσουν τρεις ανάγκες: την ανάγκη της πρακτικής πλευράς του επίπλου σας, την ανάγκη σας για υψηλό design, αλλά και την ανάγκη του χώρου να φαίνεται μεγαλύτερος από ό, τι είναι.

 Οι μικροί χώροι είναι σίγουρα ένα ζήτημα λεπτό!

 

  

Απλωθείτε!

 Προτιμήστε ένα μεγάλο χαλί για το πάτωμα του μικρού σας χώρου. Ένα μεγάλο χαλί με προσωπικότητα που θα ζεσταίνει το χώρο σας φυσικά, με στυλ, κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

 Μερικές φορές, το μικρό απαιτεί κάτι πραγματικά μεγάλο για να επιφέρει την προσδοκώμενη εντύπωση.

 

Καθρέπτη, καθρεπτάκι μου!

 Δε θα βαρεθούμε ποτέ να το λέμε! Ένας ιδιαίτερος καθρέπτης δεν βρίσκεται σε ένα δωμάτιο μόνο ως ένα αντικείμενο στην υπηρεσία της ομορφιάς σας, αλλά αντανακλά με τον πιο ωραίο τρόπο την ομορφιά του κάθε χώρου.

 Κάθε μικρός χώρος ζει τις πιο μεγάλες του στιγμές του, όταν διαθέτει έναν υπέροχο καθρέπτη!

 

Φυσικά, φως!

 Η χώρα μας φημίζεται για το ζεστό φως της. Είμαστε τυχεροί που μπορούμε απλά να ανοίξουμε το παράθυρο και να μπει άπλετο στο δωμάτιό μας!

 Και πιστέψτε μας! Κανένας χώρος δεν φαίνεται μικρός, όταν μέσα σε αυτόν αντανακλώνται οι θερμές ακτίνες του ελληνικού ήλιου μας!

 

 

Στο blog της Έπιπλο Κύρου αγαπάμε κάθε χώρο, μικρό ή μεγάλο. Με τη σκέψη αυτή, σχεδιάζουμε τα έπιπλα που θα τον αναδείξουν στο μάξιμουμ, ώστε να ζείτε στο σπίτι σας, πάντα μεγάλες στιγμές ποιότητας και αισθητικής.

Αν σας άρεσε το άρθρο μας, κάντε μας like και μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε το με όσους άλλους φίλους σας ψάχνουν, επίσης, μικρούς καναπέδες για μικρούς χώρους!

 

 

 

 

 

 


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν