Μυστικά Feng Shui για καλύτερη ενέργεια στο σπίτι

 

Το Feng Shui είναι μία αρχαία κινέζικη πρακτική για την καλύτερη θέση τόσο του ίδιου του σπιτιού, όσο και των επίπλων μέσα σε αυτό, ώστε να ενισχύεται η ανεμπόδιστη ροή του chi που είναι η θετική συμπαντική ενέργεια που ενώνει όλον τον κόσμο.

Με απλά λόγια το Feng Shui έχει τον τρόπο να κάνει το σπίτι σας, άρα και εσάς, πολύ πιο καλότυχους. Αξίζει σίγουρα μία προσπάθεια, δεν συμφωνείτε;

 

 

Μάθετε περισσότερα για τη δύναμη των κρυστάλλων, της αρμονικής μελωδικής καμπάνας, ενός μικρού συντριβανιού όπου το νερό θα ρέει ανεμπόδιστα σε ένα σημείο του σπιτιού σας. Το Feng Shui έχει μία ολόκληρη φιλοσοφία, που όσο την ανακαλύπτετε, θα νιώθετε περισσότερη ηρεμία και συγκέντρωση.

Αυτό συμβαίνει γιατί ενώ “καθαρίζει” και θεραπεύει την ενέργεια του σπιτιού σας, ενισχύοντας το chi, ταυτόχρονα “καθαρίζει” και θεραπεύει τη δική σας ενέργεια.


Ξεχάστε” νομίσματα σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού σας και αυτά θα έλξουν άλλα με τη σειρά τους. Ο πλούτος έλκει πλούτο, έτσι δεν λένε;

 

 

Φροντίστε ώστε η είσοδος του σπιτιού σας να είναι καλοφωτισμένη, εύκολη στην είσοδο και έξοδό σας, ώστε να καλωσορίζεται και να ρέει ανεμπόδιστα η καλή ενέργεια μέσα στο σπίτι σας!

 

Οι καθρέπτες συμβάλλουν στο καλό Feng Shui αφού διαχέουν το φως και την ενέργεια. Δεν ισχύει, όμως, αυτό για όλα τα σημεία του σπιτιού. Ιδιαίτερα, αποφύγετε να τοποθετήσετε έναν καθρέπτη (ακόμα και αν είναι από την Έπιπλο Κύρου):

  • απέναντι από το κρεβάτι σας

  • απέναντι από έναν άλλο καθρέπτη

  • σε τοίχο που γειτνιάζει με άλλο σπίτι

  • σε ένα χώρο που θα αντανακλά ακαταστασία

 

 

Το ξέρατε ότι υπάρχουν φυτά, όπως είναι ο νεφρίτης, οι κρίνοι, οι ορχιδέες, που θεωρούνται μαγνήτες για τα χρήματα, σε αντίθεση με τους κάκτους, που έχουν “κακή” φήμη, εκτός αν τους βάλετε σε συγκεκριμένους εξωτερικούς χώρους, για να κρατούν τα αρνητικά εκτός;

 

Αν αγαπάτε τα φυτά, μάθετε περισσότερα για το τι αντιπροσωπεύουν, και αντιστοίχως, δημιουργήστε γόνιμη ατμόσφαιρα για την αφθονία που επιθυμείτε!

 

 

Ο αριθμός 9 έχει ιδιαίτερα ισχυρή ενέργεια για τους Κινέζους . Ο αριθμός 27 είναι τόσο πολλαπλάσιο αυτού (9x3), αλλά και αποτέλεσμά του, αν προσθέσουμε τα δύο ψηφία (2+7).

Γι’ αυτό, το Feng Shui προτείνει να μετακινήσετε 27 οποιαδήποτε έπιπλα ή αντικείμενα στο χώρο σας, ακόμα και αν είναι απλά να τα σηκώσετε και να τα πάτε λίγο πιο πέρα. Αυτό θα αλλάξει προς το καλύτερο την τύχη σας. Ξεκινάτε;

 

 

Γελάστε! Παίξτε! Διασκεδάστε!

Υπάρχει καλύτερη ενέργεια, από τη δική σας θετική ενέργεια;

Δεν είναι τυχαίο που στο blog της Έπιπλο Κύρου η καλή ενέργεια ρέει σε κάθε μας άρθρο! Μοιραστείτε τα μυστικά του Feng Shui με όσους αγαπάτε και… καλή τύχη και αφθονία!

 

 

 

 


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν