Οργανώστε το γραφείο σας – Αυξήστε την παραγωγικότητά σας!


 

 

Σεπτέμβρης σημαίνει επιστροφή στο σχολείο για τα παιδιά και επιστροφή στο γραφείο για τους ενήλικες.

Πρέπει να το ομολογήσουμε! Ο Σεπτέμβρης παραμένει το νέο σχολικό έτος για όλους μας, ανεξαρτήτως ηλικίας. Είναι ο μήνας που κάνουμε σχέδια οργάνωσης, νέων συνηθειών και νέων στόχων.

Για πολλούς από εσάς, το γραφείο σας μπορεί να είναι το γραφείο του σπιτιού σας, εφόσον ο κορωνοϊός, έφερε την τηλεργασία, καθώς και την freelance εργασία από το σπίτι σε νέα ύψη!

Καλή επιστροφή σε όλους με οργάνωση και διακόσμηση, που θα ανεβάσουν κατακόρυφα την έμπνευση, την παραγωγικότητα και τη συγκέντρωσή σας.

Ας ξεκινήσουμε!

Αγοράστε τα νέα σας σχολικά είδη!

Επιλέξτε σύμφωνα με τις ανάγκες της δουλειάς σας, αλλά και την αισθητική σας άποψη, τα είδη γραφείου που είναι απαραίτητα για τη μελέτη της εργασίας σας.

Αν προτιμάτε το minimal ύφος, τοποθετήστε τα στα συρτάρια σας, αλλιώς οργανώστε τα όμορφα επάνω στο γραφείο σας.

 

Μαζέψτε με στυλ τα καλώδια!

Οργανώστε τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να συγκεντρώσετε και να κρύψετε τα καλώδια είτε σε σωλήνες καλωδίων είτε με πιο δημιουργικούς τρόπους, όπως περνώντας τα μέσα από τρύπες που θα κάνετε σε όμορφα κουτιά, ώστε να κάνετε το πέρασμα στην πρίζα… πιο κομψό!

Οργανώστε το χώρο σας!

Θα χρειαστείτε χώρο για τα απαραίτητα βιβλία ή ντοσιέ σας. Δημιουργήστε έναν πρακτικό χώρο είτε με μία πρωτότυπη βιβλιοθήκη είτε με μία ιδιαίτερη σύνθεση ραφιών και ντουλαπιών, που θα δημιουργήσουν ένα προσωπικό χώρο εργασίας με στυλ.

Διακοσμήστε το χώρο σας με αντικείμενα τέχνης και πίνακες!

Ένα αντικείμενο τέχνης που να αποπνέει την αισθητική παιδεία σας αρκεί. Μπορεί να έχει κλασικό ύφος ή pop ανάλογα με τη διάθεση και την ενέργεια που θέλετε να έχετε την ώρα που εργάζεστε.

 

Επιλέξτε τον κατάλληλο φωτισμό!

Πολλές φορές θα χρειαστεί να εργαστείτε για πολλές ώρες, ακόμα και τη νύχτα. Ο κατάλληλος λευκός καθαρός φωτισμός θα σώσει τα μάτια σας κυριολεκτικά!

Welcome back to officeat home!

Τη νέα σχολική χρονιά, σας ευχόμαστε σημαντικές επιτυχίες και δημιουργικές χαρές!

Στο blog της Έπιπλο Κύρου εργαζόμαστε σε ένα περιβάλλον που μας εμπνέει για να δημιουργούμε και να προτείνουμε δημιουργικές, πρακτικές ιδέες. Ευχόμαστε το άρθρο μας να σας ενέμπνευσε για να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό χώρο, που θα απογειώσει την εργασιακή σας απόδοση!

 

 

 

Εάν σας ενδιαφέρουν ιδέες, λύσεις και συμβουλές για ένα πιο όμορφο και λειτουργικό σπίτι, μην διστάσετε να μπείτε και να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν τον οδηγό που συνθέσαμε. Θα τον βρείτε εδώ https://www.subscribepage.com/kyrou_eguide_omorfo_spiti

 

 

 


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν