Όταν το σπίτι μας, γίνεται ο κόσμος όλος!



Τον τελευταίο καιρό, βιώνουμε όλοι κάτι πρωτόγνωρο, και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Μένουμε σπίτι», ακολουθώντας τα μέτρα της Πολιτείας και του ΕΟΔΥ για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους ανθρώπους από την απειλή μετάδοσης και εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το σπίτι, που πάντα ήταν η αγαπημένη μας αναφορά, τώρα γίνεται το πιο ασφαλές καταφύγιό μας, και συνάμα το κέντρο όλων των δραστηριοτήτων μας.

Το σπίτι μας γίνεται ο κόσμος όλος!

Ελάτε να ξεναγηθούμε στον πλανήτη που λέγεται «Σπίτι»!

Μμμ… από την είσοδο κιόλας μοσχοβολούν οι νέες συνταγές στην κουζίνα. Τώρα που ο χρόνος μοιάζει να μεγεθύνθηκε, είναι ευκαιρία να ζήσετε τις γευστικές εμπειρίες που αναζητούσατε έξω από το σπίτι. Αγοράζετε τα απαραίτητα υλικά από το supermarket – με την απαραίτητη απόσταση και προσοχή- πλένετε πολύ καλά τα χέρια σας και απολυμαίνετε τα υλικά σας και ξεκινάτε το πιο γλυκό και αλμυρό γαστρονομικό ταξίδι που το απολαμβάνετε μόνοι σας, αν ζείτε μόνοι σας ή με τους αγαπημένους σας ανθρώπους , με τους οποίους συμβιώνετε.

 

 

Απόψε λέτε να επιβιβαστείτε στην υπέροχη τραπεζαρία σας και να πάτε ένα ταξίδι στην Ινδία, ευτυχώς έχετε πολύ ρύζι, πιπέρι και κάρυ! Αλλά, προς το παρόν, τρώτε σαν βασιλιάδες ένα σούπερ δυναμωτικό πρωινό! Χρόνο έχετε!

 

Ε, όχι και τόσο χρόνο! Τώρα η δουλειά, για όσους μπορούν, μεταφέρθηκε στο σπίτι! Αλλά, εσείς είστε τυχεροί, είχατε ήδη δημιουργήσει την πιο ωραία γωνιά με το γραφείο σας. Για να συγκεντρώνεστε καλύτερα, έχετε πειθαρχία, βάζετε κάθε μέρα κανονικό πρόγραμμα στον εαυτό σας. Ξυπνάτε το πρωί , κάνετε ντουζ, ντύνεστε, φοράτε τις άνετες παντόφλες σας και φτιάχνετε ένα δυνατό καφέ ή ένα καυτό τσάι, όπως σας αρέσει, για να σας δίνει όση ενέργεια χρειάζεστε! Σςς, σας αφήνουμε να δουλέψετε!

 

Η μέρα πέρασε, η δουλειά βγήκε καλά και θέλετε να κάνετε κάτι ωραίο να χαλαρώσετε. Αν έχετε παιδιά, υπάρχει κάτι καλύτερο από το παίξετε μαζί τους, στο δικό τους δωμάτιο, παιχνίδια φαντασίας και περιπέτειας, να ξαναδιαβάσετε παρέα τους Τα ταξίδια του Γκιούλιβερ ή να θυμηθείτε πώς είναι να μπαίνεις Φυλακή στη Μονόπολι; Μέσα στο δωμάτιό τους, ο κόσμος παίρνει άλλες διαστάσεις και γίνεται τόσο μαγικός, όσο μοναδικές είναι οι στιγμές που μοιράζεστε με τα παιδιά σας.

Αν τα παιδιά έχουν μεγαλώσει πια για καουμπόηδες και ινδιάνους, τότε καλύτερα να μεταφερθείτε στο σαλόνι για ένα Video Game, στο οποίο θα τα ανταγωνιστείτε αλύπητα, γιατί όταν παίζετε, νιώθετε ξανά το μικρό παιδί που θέλει να κερδίσει.

Ή μπορεί να δείτε μαζί τους την αγαπημένη σειρά, που είναι τόσο καλή που δεν θα μπορέσετε να κοιμηθείτε, αν δεν μάθετε τι γίνεται στο επόμενο επεισόδιο. Προσοχή, μη σας πάρει ο ύπνος στον άνετο καναπέ σας!

 

 

Η πιο ωραία ώρα είναι η ώρα που ξεκουράζεστε στο πιο προσωπικό σας χώρο, το υπνοδωμάτιο. Αυτές τις μέρες μάλιστα έχετε ξανακάνει ένα ξεκαθάρισμα στα πολλά συρτάρια σας και τις ντουλάπες σας, και νιώθετε το χώρο σας ακόμα πιο ζεν, ακόμα πιο… κοιμηθήκατε κιόλας; Όνειρα γλυκά!

Ξημέρωσε μία νέα μέρα και κάνετε μία νέα αρχή. Ξεσκονίζετε τα βαράκια σας, κάνετε κάποιες κάμψεις, και επιτόπου άλματα. Πρώτη φορά, διασχίζετε τόσες φορές το σπίτι σας, τρέχοντας! Ουφ, διάλειμμα για λίγο νερό, στην είσοδο του σπιτιού και ξανά προς το σαλόνι!

 

Σας αφήνουμε να συνεχίσετε απερίσπαστοι το πιο ιδιαίτερο ταξίδι στον πιο μεγάλο και ωραίο κόσμο: το σπίτι σας!

Έχετε τόσα πολλά, όμορφα πράγματα να κάνετε!

Στο blog της Έπιπλο Κύρου πιστεύουμε ότι τα πιο ωραία ταξίδια γίνονται στο σπίτι μας! Αν το πιστεύετε και το ζείτε και εσείς, κάντε μας like & share τις εμπειρίες σας μαζί μας και τους φίλους σας! Γιατί τώρα, είναι ακόμα πιο σημαντικό να μοιραζόμαστε και να μένουμε μαζί, έστω και από μακριά!


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν