Ποιος είναι ο δικός σας τύπος living (room);

Το σαλόνι είναι ο κεντρικός χώρος του σπιτιού σας, όπου διαδραματίζονται τα καθημερινά ή πιο glamorous στιγμιότυπα της ζωής σας, με πρωταγωνιστές εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας.

Για αυτό άλλωστε λέγεται living room!

Αν δεν είστε σίγουροι 100% για το ποιος είναι ο δικός σας τρόπος living, διαβάστε παρακάτω και θα ανακαλύψετε άνετα το δικό σας τύπο!

Ξεκινάμε...

 

 

CALIFORNIA DREAMING

Αν προτιμάτε να σερφάρετε σε κύματα και όχι στο internet , αν “ακούτε” να σας καλούν οι σειρήνες της θάλασσας από το παράθυρο, ακόμα και αν μένετε στο κέντρο της πόλης, τότε… να το πάρει το κύμα; Είστε σίγουρα τύπος CALIFORNIA DREAMING.

 

 

Επειδή, όμως, ακόμα και εσείς θέλετε να χαλαρώνετε πού και πού, η γωνία NATURA μοιάζει σαν την τέλεια παραλία για να αράξετε για λίγο!

 

 

FRIENDS

Αν το σαλόνι σας είναι το βασικό στέκι όλης της παρέας σας για να δείτε ταινίες, να παίξετε επιτραπέζια, να κάνετε και ένα μικρό παρτάκι, τότε –take five!- είστε σίγουρα τύπος FRIENDS.

 

 

Και επειδή σκέφτεστε τους φίλους σας και την άνεσή τους, επιλέγετε τη γωνία LACOSTE. Μόνο το καλύτερο για τους Best Friends Forever!

 

BUSINESS AS USUAL

 

Αν η δουλειά είναι η δεύτερη φύση σας – για να μην πούμε η πρώτη- και πολύ συχνά τη φέρνετε και στο σπίτι, τότε μην κουράζεστε άλλο, είστε σίγουρα τύπος BUSINESS AS USUAL.

 

 

Για αυτό, ακόμα και από το σαλόνι σας απαιτείται να εμπνέει υψηλή ποιότητα και κύρος, όπως το σαλόνι PENELOPE, που σας περιμένει υπομονετικά, όσο αργά και αν τελειώσετε από τη δουλειά!

 

VANITY FAIR

 

Αν το σαλόνι σας έχει τουλάχιστον ένα μεγαλοπρεπή καθρέπτη για να κοιτάζετε τον υπέροχο εαυτό σας κάθε φορά που εισέρχεστε, τότε χαμογελάστε όπως μόνο εσείς ξέρετε, είστε σίγουρα τύπος VANITY FAIR!

 

 

Δεν θα μπορούσατε να επιλέξετε τίποτα λιγότερο πανέμορφο από το σαλόνι DIVA, που ξέρει πώς να αναδείξει το καλύτερο προφίλ σας, ακόμα και όταν ξεκουράζεστε!

 

ZEN

 

Αν όλα στη ζωή σας έχουν να κάνει με την ισορροπία στην ψυχή και το σώμα, και στο σαλόνι σας κυριαρχεί κάθε στιγμή η αρμονία, τότε, πάρτε μία ακόμα βαθιά ανάσα, είστε σίγουρα τύπος ΖΕΝ.

 

 

Τόσο ZEN που επιλέγετε τη γωνία HARMONY για απόλυτη σύνδεση με τον κόσμο σας.

 

 

SHINY HAPPY PEOPLE

 

Αν η αισιοδοξία έχει το δικό σας πρόσωπο, και αγαπάτε το χρώμα σε καθετί, ακόμα και στον καναπέ σας, τότε -yes!- είστε σίγουρα τύπος SHINY HAPPY PEOPLE .

 

 

Οι χαρούμενοι τύποι, όπως εσείς, έχετε βρει ήδη τον προορισμό της ζωής σας: να χαίρεστε στο σαλόνι ΙΘΑΚΗ κάθε στιγμή, με την καρδιά σας!

THE FAMILY TYPE

Αν έχετε φωτογραφίες των μελών της οικογενείας σας παντού και όλα τα χόμπι σας έχουν να κάνουν με οικογενειακές δραστηριότητες, μην κοιτάτε αλλού, είστε σίγουρα τύπος THE FAMILY TYPE.

 

 

Για αυτό και υιοθετήσατε αμέσως τη γωνία NOSTOS που φιλοξενεί τόσο άνετα τις πιο ανεκτίμητες οικογενειακές στιγμές σας!

 

Στο blog της Έπιπλο Κύρου είμαστε σίγουρα ο τύπος FRIENDS, γιατί χωρίς τη δική σας αγαπημένη παρέα δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τόση έμπνευση, προτάσεις και δημιουργίες για better living (rooms) στο σπίτι. Μοιραστείτε το άρθρο μας, για να μάθετε σε ποιον τύπο ανήκουν και οι αγαπημένοι σας άνθρωποι!

 

 

 


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν