Super tips για εφηβικά δωμάτια που «τα σπάνε»!

Οι έφηβοι είναι μία πολύ ξεχωριστή ηλικιακή κατηγορία, που έχει τις δικές της ανάγκες.

Φανταστείτε πόσο αυτές οι ανάγκες τους θα πρέπει να αντικατοπτρίζονται απόλυτα στον πιο προσωπικό τους χώρο, το δωμάτιό τους!

Χρειάζονται ένα χώρο που να τους εκφράζει, να τους συγκεντρώνει – όσο γίνεται πάντα!- να τους εμπνέει, να τον νιώθουν δικό τους!

Μοιραζόμαστε μαζί σας κάποια απλά, αλλά super tips για εφηβικά δωμάτια που σπάνε τα καθιερωμένα:

 

Χρώματα και μοτίβο!

Ένα εφηβικό δωμάτιο πρέπει να σφύζει από ζωή… και αυτό σημαίνει χρώματα, σχέδια, μοτίβο. Το mix & match ταιριάζει πολύ στην αντίληψή τους, που περιλαμβάνει ένα νέο χαοτικό κόσμο από πολλά νέα διαφορετικά πράγματα που τους ενθουσιάζουν, σαν ένα υπέροχο γκράφιτι στο δρόμο!

Πρωτοτυπία στην οργάνωση!

Ένας έφηβος έχει να κάνει πολλά: μαθήματα, χόμπι, δραστηριότητες και όλα έχουν ως εκκίνηση το δωμάτιό του. Εδώ απαιτείται, λοιπόν, σίγουρα πολλή οργάνωση, αλλά… να μη φαίνεται και πολύ, αν καταλαβαίνετε τι εννοούμε, να υπάρχει κάτι πρωτότυπο και επαναστατικό στο χώρο.

Γιατί, καλή η οργάνωση – το είπαμε – αλλά το στυλ παίζει σημαντικότερο ρόλο!

Προοπτική!

Οι έφηβοι δεν είναι πια παιδιά… αλλά ούτε ακόμα μεγάλοι!

Χρειάζονται έπιπλα που τους ταιριάζουν και διαπνέονται από ιδιαίτερο χαρακτήρα, εξαιρετική ποιότητα, ελεύθερο πνεύμα διαχρονικό, φαντασία και λειτουργικότητα.

Χρειάζονται έπιπλα που θα τους «χωράνε», τουλάχιστον μέχρι την ενηλικίωσή τους.

Όραμα & Φαντασία!

Αν δεν υπάρχουν αυτά τα δύο στοιχεία στα δωμάτια των εφήβων, πού θα υπάρχουν;

Ένας πίνακας με motto, ένα διαφορετικό μαξιλάρι, ένα super φωτιστικό… το καθετί στο εφηβικό δωμάτιο «φωνάζει» το δικαίωμα στη διαφορετικότητα, την έμπνευση, την ελευθερία!

Teenagers have the power

και αυτό ναι, φαίνεται σε κάθε τετραγωνικό του δωματίου τους!

Στο blog της Έπιπλο Κύρου δεν ξεχνάμε πώς ήμασταν ως έφηβοι, και για αυτό θέλουμε να δίνουμε πάντα έναν ξεχωριστό χώρο σε αυτή την όμορφη, επαναστατική, ξεχωριστή ηλικία! Like it? Share it! Follow the trend!


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν