Τεμπελιάζοντας τον Αύγουστο… και όχι μόνο!

 

Αύγουστος σημαίνει διακοπές. Και διακοπές σημαίνει χαλάρωση, ανεμελιά και κυρίως τεμπελιά.

Ακόμα και αν δεν φύγατε για διακοπές σε κάποιο ταξιδιωτικό προορισμό, μπορείτε να τεμπελιάσετε όσο θέλετε, άνετα, σε κάθε έπιπλο που φτιάχτηκε ιδανικά για αυτό!

 

Τι χρειάζεστε την ξαπλώστρα στην άμμο, όταν έχετε την τέλεια πολυθρόνα, σχεδιασμένη από την Έπιπλο Κύρου, στο σπίτι;

Απλωθείτε άνετα, κλείστε τα μάτια σας και ονειροπολήστε με την ησυχία σας, όσο χρόνο επιθυμείτε, χωρίς να παίζουν ρακέτες δίπλα σας!

  • Σε μία στιλάτη καρέκλα!

Τοποθετήστε την καρέκλα HUG σε όποιο σημείο του σπιτιού θέλετε, ακόμα και στο μπαλκόνι αν έχετε θέα και αφήστε το χρόνο να περάσει ήσυχα.

Όταν ένας άνθρωπος μπορεί να καθίσει ήσυχα για αρκετή ώρα μόνος του, τότε μπορεί να κάνει ένα απρόσμενο ταξίδι στο δωμάτιό του, με τις σκέψεις του ή και χωρίς αυτές_ να αδειάσει εντελώς το μυαλό του.

 

  • Σε έναν χουχουλιάρικο καναπέ!

Στη γωνία NATURA της Έπιπλο Κύρου ακούτε σχεδόν το κύμα να χτυπάει στα αυτιά σας. Την ίδια ώρα χαλαρώνετε, κοιμάστε, ξυπνάτε, λύνετε Sudoku, βλέπετε ταινίες, παίζετε επιτραπέζια με τους αγαπημένους σας, γελάτε, συγκινείστε… και όλα αυτά, χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείτε από τον καναπέ!

Ποιος είπε ότι χρειάζεται να ταξιδέψετε για να ζήσετε τις πιο αξέχαστες εμπειρίες;

 

 

 

  • Σε ένα τέλειο κρεβάτι!

Κάθε πρωί που τεντώνεστε στο κρεβάτι υπόσχεστε στον εαυτό σας πως στις διακοπές θα χαρείτε περισσότερο τον ύπνο σας. Τώρα ήρθαν οι διακοπές και εσείς δεν χορταίνετε να τεμπελιάζετε στο κρεβάτι, ειδικά αποτελεί το πιο άνετο μέρος του σετ κρεβατοκάμαρας με το όνομα Βαλένθια!

Μέχρι που και τα όνειρά σας αρχίζουν να αποκτούν ονόματα ισπανικά…

Τεμπελιάστε ανέμελα στο σπίτι σας και χαρείτε διακοπές χωρίς έξοδα, καθυστερήσεις, απρόοπτα και στριμωξίδι!

Τεμπελιάστε απόλυτα χαλαρά, με το μοναδικό στυλ της Έπιπλο Κύρου!

Στο blog της Έπιπλο Κύρου ταξιδεύουμε ακόμα και όταν δεν βγαίνουμε από το δωμάτιο. Γιατί, τα καλύτερα ταξίδια γίνονται με διάθεση τεμπέλικη, χουχουλιάρικη και ανέμελη.

Αν σας εμπνεύσαμε να πάρετε μία θέση πιο άνετη στο σπίτι σας, απολαύστε το χωρίς βιασύνη και μετά μοιραστείτε το άρθρο μας με τους φίλους και φίλες σας, ειδικά αυτούς που νομίζετε ότι χρειάζονται περισσότερο τις διακοπές!

 


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν