Ανοίξτε το σπίτι σας, με τραπέζια και τραπεζαρίες ανοιγόμενες!

 

Γιατί, κάθε γεύμα ή δείπνο είναι διαφορετικό!

Το φαγητό, που αποτελεί μία βασική ανάγκη, στις μέρες μας έχει μετατραπεί σε ένα γαστρονομικό όνειρο που ενώνει τους ανθρώπους γύρω από ένα τραπέζι. Αν μάλιστα μιλάμε για ένα τραπέζι ή μία τραπεζαρία ανοιγόμενη, τότε ενώνει ακόμα περισσότερους ανθρώπους.

 Για εσάς που αγαπάτε να κάνετε ανοιχτές προσκλήσεις για μοναδικά γεύματα ή δείπνα, είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε τις ευέλικτες προτάσεις από την Έπιπλο Κύρου. Κατασκευάστηκαν για να μη βάζετε όρια στη γαστρονομική φιλοξενία σας.

 Άλλωστε κάθε γεύμα ή δείπνο είναι διαφορετικό!

 

Γεύμα για έναν…

 Μένετε μόνος ή μόνη, και δεν χρειάζεται να μαγειρέψετε για πολύ κόσμο. Απολαμβάνετε, όμως, τη μαγειρική και σας αρέσει να πειραματίζεστε με νέα υλικά και να δοκιμάζετε νέες γεύσεις.

 Γι’ αυτό, επενδύετε σε ένα τραπέζι υψηλής ποιότητας και αισθητικής που σας ανοίγει την όρεξη για ένα πλούσιο, υγιεινό πρωινό και για ένα ιδιαίτερο γεύμα κάθε μέρα!

 Το Τραπέζι ΤΣ113 με καρέκλες ΚΚ240 από την Έπιπλο Κύρου συνδυάζει την κλασική αξία της κερασιάς με τα σύγχρονα μεταλλικά στοιχεία για να δένει αρμονικά με κάθε σας γαστρονομική επιλογή, όσο πατροπαράδοτη ή πρωτότυπη και αν είναι.

 https://www.kyrou.net/collections/trapezaries-syndyasmenes-me-karekles-gia-kouzina/products/trapezi-ts113-me-karekles-kk240

 

ή για δύο άτομα!

 

Αν πάλι εσείς – ναι, οι παραπάνω- που μένετε μόνοι / ες αποφασίσετε να καλέσετε ένα φιλικό πρόσωπο για φαγητό, το ίδιο Τραπέζι ΤΣ113 με καρέκλες ΚΚ240 γίνεται διπλάσιο, χάρη στην ανοιγόμενη επιφάνειά του.

 Γιατί, καλό το design, όταν, όμως, συνδυάζεται με πρακτικό νου και ευελιξία, έχει άλλη γεύση! Έπιπλο Κύρου γεύση!

 https://www.kyrou.net/collections/trapezaries-syndyasmenes-me-karekles-gia-kouzina/products/trapezi-ts113-me-karekles-kk240

 

 

Γεύμα με τους φίλους!

 Πολλές φορές, ειδικά το χειμώνα, η κουζίνα γίνεται ο αγαπημένος σας χώρος.

Εκεί, οι μυρωδιές ζεσταίνουν τις αισθήσεις σας και νιώθετε αμέσως ευχάριστα και χαλαρά.

 Στην κουζίνα δημιουργείτε νόστιμα πιάτα για πρόχειρα γεύματα με τους πιο κοντινούς σας φίλους. Και αν ο φίλος καλέσει και έναν ακόμα φίλο, δεν ανησυχείτε.

 Το Τραπέζι 315 με καρέκλες 69, από ξύλο οξιάς, είναι ανοιγόμενο για να χωράνε όλοι οι καλοί… φίλοι! Και έτσι γίνεται το δικό σας κλασικό και αγαπημένο σημείο συνάντησης όλης της παρέας!

 Στην Έπιπλο Κύρου πιστεύουμε ότι τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή γίνονται ακόμα πιο όμορφα όταν τα μοιραζόμαστε.

 Χαιρόμαστε πολύ που τα δημιουργούμε για να τα μοιράζεστε με όσους αγαπάτε!

 https://www.kyrou.net/collections/trapezaries-syndyasmenes-me-karekles-gia-kouzina/products/trapezi-315-karekles-69

 

 

Γεύμα για την οικογένεια!

 Μαγειρεύετε για όλη την οικογένεια και δεν έχετε καλύτερο από το να βλέπετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα γύρω από το τραπέζι. Το Τραπέζι TwoTree με καρέκλες είναι φτιαγμένο από υπέροχη καρυδιά που αντέχει στο χρόνο .

 Και μεγαλώνει ανάλογα με την οικογένειά σας, αφού ανοιγόμενο, διπλασιάζεται για να προσαρμόζεται ανάλογα στις ανάγκες σας.

 Η Έπιπλο Κύρου δημιουργεί τα καλύτερα σε ποιότητα και αισθητική τραπέζια για εσάς που θέλετε να φτιάχνετε κάτι θρεπτικό και νόστιμο για την οικογένειά σας, κάθε μέρα!

 Γιατί οι στιγμές με την οικογένειά σας γύρω από το τραπέζι έχουν ανεκτίμητη γεύση!

 Αλήθεια, τι καλό ετοιμάσατε για σήμερα;

  https://www.kyrou.net/collections/trapezia-me-karekles/products/trapezi-twotree-me-karekles

 

 

Δείπνο για εξαιρετικούς καλεσμένους!

 Σας αρέσει να δημιουργείτε ξεχωριστά δείπνα με εκλεκτούς καλεσμένους. Ανθρώπους που έχουν άποψη και συνεισφέρουν με τη μοναδική τους προσωπικότητα στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

 Θα λέγαμε ότι αγαπάτε να προσφέρετε μενού για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, ακόμα και να προκαλείτε με τις γαστρονομικές σας προτάσεις.

 Αλλά για όλα αυτά, χρειάζεστε την απόλυτη τραπεζαρία με το Τραπέζι ΚΑΡΥΔΙΑ ΙΤΑΛΙΚΟ, που θα σπάσει τον πάγο, με το εξαιρετικά γερό, συμπαγές design και την υψηλή ποιότητα της καρυδιάς.

 Αυτή η τραπεζαρία είναι ανοιγόμενη για να νιώθετε πάντα ευέλικτοι στον αριθμό των εξαιρετικών καλεσμένων σας.

 Επιλέξτε το Τραπέζι ΚΑΡΥΔΙΑ ΙΤΑΛΙΚΟ για δείπνα με πολύ ωραία αισθητική, που θα αφήσουν γεύση ανώτερης ποιότητας!

 https://www.kyrou.net/collections/trapezia/products/trapezi-karydia-italiko

 

 

Δείπνο για μία επαγγελματική συμφωνία!

 Λένε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι.

 Εμείς, στην Έπιπλο Κύρου, πιστεύουμε ότι ένα ωραίο δείπνο μπορεί να προκαλέσει εξίσου καλά αποτελέσματα και στον επαγγελματικό σας τομέα.

 Σκεφτείτε πόσο πιο κοντά θα έρθετε με μελλοντικούς συνεργάτες σας, αν τους καλέσετε σε ένα επίσημο δείπνο στην τραπεζαρία σας, με το Τραπέζι ΜΑΔΕΡΑ.

 Ένα τραπέζι γερό, φτιαγμένο από οξιά με την τεχνική της μαρκερτερί, που εμπνέει κύρος. Τι πιο ιδανικό για συμφωνίες σταθερές στο χρόνο.

 Επιπλέον, είναι μία τραπεζαρία ανοιγόμενη για να προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες σας.

 Εσείς το μόνο που έχετε να φροντίσετε είναι το υπόλοιπο μενού… και καλή σας επιτυχία!

 https://www.kyrou.net/collections/trapezia/products/trapezaria-madera

 

 

Δείπνο για μία μεγάλη γιορτή!

 Η λέξη γιορτή είναι ωραία από μόνη της, γιατί συνδυάζεται πάντα στο μυαλό μας με πολύ νόστιμα πιάτα, γευστικά κρασιά που ρέουν, χαρούμενους ανθρώπους και υπέροχες, ανάλαφρες μουσικές.

 Τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα, οι ονομαστικές γιορτές ή τα γενέθλια, ο ερχομός ενός αγαπημένου ατόμου από άλλα μέρη ή σημαντικά νέα, όπως ένας γάμος ή μία προαγωγή, κάθε μεγάλη ή μικρή αφορμή είναι αφορμή για γιορτή!

 Ο ιδανικός χώρος να φιλοξενείτε αυτές τις γιορτές είναι η τραπεζαρία σας, ειδικά αν είναι η Τραπεζαρία ESTILO με καρέκλες, κλασικά υψηλής αισθητικής, που ποιήθηκε με τα πιο εκλεκτά υλικά –οξιάς και καρυδιάς-, και με την τεχνική της μαρκετερί από την Έπιπλο Κύρου.

 Μία τραπεζαρία ανοιγόμενη, σχεδόν εις διπλούν, 3.2 μέτρα για να ζείτε κάθε γιορτή, με την ευελιξία, τη γενναιοδωρία και την επισημότητα που αγαπάτε!

 https://www.kyrou.net/collections/trapezia-me-karekles/products/trapezaria-estilo-me-karekles

 

Στο blog της Έπιπλο Κύρου κρατάμε πάντα ανοιχτό το μυαλό μας για να δημιουργούμε για εσάς προτάσεις ευέλικτες στο δικό σας τρόπο ζωής και να σας προσφέρουμε μόνο το καλύτερο στο πιάτο! Αν οι προτάσεις μας σας άνοιξαν την όρεξη, κάντε μας ένα like ή μοιραστείτε τις με τις φίλες και τους φίλους σας.

 

 

 

 

 

 

 


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν