Πώς να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας, χωρίς μεσίτη!

Πώς να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας, χωρίς μεσίτη!

Έξυπνα, χωρίς κανένα έξτρα κόστος! 

Η εύρεση του ιδανικού σπιτιού είτε για ενοικίαση είτε για αγορά αποτελεί μία ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή, σχεδόν, πρόκληση, για πολλούς λόγους, ειδικά αν θέλετε να το βρείτε, χωρίς μεσίτη, ώστε να αποφύγετε το μεγάλο έξτρα κόστος.

 Η προσωπική σας αναζήτηση, χωρίς μεσίτη, έχει κάποιες προφανείς δυσκολίες:

 Πρώτον, χωρίς μεσίτη, θα πρέπει να επενδύσετε πολύ περισσότερο προσωπικό χρόνο για να βρείτε το σπίτι που επιθυμείτε,  αυτό που πραγματικά απαντά στις ανάγκες σας.

 Δεύτερον, σίγουρα ο σκοπός σας είναι να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας σε περιοχή της προτίμησής σας, και χωρίς μεσίτη, αυτό σημαίνει πολύ περπάτημα και ψάξιμο στις εξώπορτες των πολυκατοικιών.

 Τρίτον, εννοείται ότι επιθυμείτε να βρείτε σπίτι με καλό ενοίκιο ή καλή τιμή πώλησης, άρα χωρίς μεσίτη, θα χρειαστεί να ξεδιπλώσετε κάθε μα κάθε διπλωματική σας ικανότητα, για να κατεβάσετε έστω και λίγο τις τιμές που τη σήμερον ημέρα έχουν φτάσει αρκετά ψηλά, σχεδόν στο… φεγγάρι!

 Τέταρτον, θα πρέπει να έχετε  εξαρχής μία πολύ καλή συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ώστε να σας επιλέξει μέσα από τον ανταγωνισμό που σίγουρα θα έχετε, και χωρίς τη συνήθη διευκόλυνση ενός μεσίτη. Χαμογελάστε, παρακαλώ!

 Όπως καταλαβαίνετε για να επιτύχετε τη συνθήκη που τα συνδυάζει όλα τα παραπάνω, ειδικά στο χρόνο που έχετε θέσει ως deadline για την επιτυχία της αναζήτησής σας, θα πρέπει να οπλιστείτε εξαρχής με πολλή – πολλή υπομονή!

 Αλλά, ακόμα και αν είπαμε όλα τα δύσκολα στην αρχή, τώρα αρχίζουν τα εύκολα, αφού θα μοιραστούμε μαζί σας όλα τα μυστικά ώστε να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας, χωρίς μεσίτη!

 Γιατί, εμείς στην Έπιπλο Κύρου πιστεύουμε σε εσάς! Απλά, κινηθείτε έξυπνα και θα τα καταφέρετε!

  

Πείτε παντού ότι ψάχνετε σπίτι! 

Μέχρι τώρα λέγατε σε όσους μιλούσατε «Καλημέρα!», έτσι δεν είναι; Τώρα μαζί με το «Καλημέρα!» θα προσθέσετε και το «Προσπαθώ να βρω σπίτι, χωρίς μεσίτη! Μπορείτε να με βοηθήσετε;».

 Γιατί, όσο και αν έχει φτάσει η τεχνολογία μακριά,  τα καλύτερα συνεχίζουν να κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα!

 Extra bonus:  θα έχετε μία καλή αφορμή για να αρχίσετε να μιλάτε και σε όσους δεν μιλούσατε πριν!

 Απλώστε τα δίκτυά σας!

 Αναζητήστε τα κατάλληλα Facebook Groups στα κοινωνικά σας δίκτυα, αυτά που ξέρουν καλύτερα πώς θα βρείτε το σπίτι των ονείρων σας, χωρίς μεσίτη.

 Εδώ ταιριάζει το «Όσο πιο πολλοί, τόσο καλύτερα!» . Αφήστε που μπορεί και κάποιος από αυτά τα Groups να έχει στην ιδιοκτησία του το σπίτι που σας ενδιαφέρει.

 Το γνωστό «Ζήτα και θα λάβεις» σε αυτή την περίπτωση μεταφράζεται σε «Κοινοποίησε και θα βρεις».

 Extra bonus:  Περισσότερη κοινωνικότητα, τι άλλο;

 

 Your boots are made for walking! 

Για να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας, χωρίς μεσίτη, προμηθευτείτε με άνετα, ανατομικά αν γίνεται παπούτσια, και γυρίστε την περιοχή που σας ενδιαφέρει, εξώπορτα - εξώπορτα.

 Θα πρέπει να πούμε βέβαια ότι τα κλασικά ενοικιαστήρια έχουν κατά πολύ μειωθεί, αλλά κάποιοι, ευτυχώς για εσάς, παραμένουν ακόμα παραδοσιακοί.

 Το καλό πάλι αν θέλετε να αγοράσετε σπίτι είναι ότι τα πωλητήρια συνήθως κρεμιούνται σε όλο το μπαλκόνι για να φαίνονται από πολλά χιλιόμετρα μακριά.

 Μπορεί να κουραστείτε λίγο παραπάνω, αλλά με αυτή τη μέθοδο θα έχετε προσωπική κρίση εξ αρχής για την αρχιτεκτονική  της πολυκατοικίας, στην οποία θα ζήσετε και τη θέση της στην περιοχή που ψάχνετε.

 Extra bonus: θα χάσετε τα extra κιλάκια που μπορεί να πήρατε κατά τη διάρκεια της καραντίνας! Λίγο είναι;

 

 

Ρωτήστε την πηγή 

Μπείτε στη θέση αυτών που θέλουν να ενοικιάσουν ή να πουλήσουν το σπίτι τους; Πού θα το πουν πρώτα; Στον ψιλικατζή τους, τον περιπτερά τους, τον καφετζή τους, τον κουρέα τους, αυτόν που έχει ζεστή, φιλική, σχεδόν καθημερινή σχέση με την πελατεία του.

 Άρα τιμήστε τους καταστηματάρχες της περιοχής, όπου θέλετε να βρείτε το νέο σας σπίτι και ρωτήστε τους, χωρίς περιττές ντροπές, αυτό που ζητάτε.

 Πιστέψτε μας, αυτοί ξέρουν!

 Extra bonus: θα γνωριστείτε από την αρχή με τους καταστηματάρχες της μελλοντικής γειτονιάς σας και δεν θα νιώσετε καθόλου τη μοναξιά της μετάβασης!

 

 Σερφάρετε στις ιστοσελίδες! 

Στον άπειρο κόσμο του internet υπάρχουν φυσικά οι κατάλληλες για εσάς ιστοσελίδες για να βρείτε το σπίτι που επιθυμείτε, χωρίς τη μεσολάβηση κανενός μεσίτη.

 Κάποιες από τις πιο δημοφιλείς στην Ελλάδα είναι η Χρυσή Ευκαιρία και ο Spitogatos. Αν ξέρετε και θέλετε να μας προτείνετε κάποιες άλλες, παρακαλούμε αφήστε τις στο σχόλιό σας, κάτω από το άρθρο.

 Πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, έτσι δεν είναι; 

Extra bonus: Η χαρά του να βρείτε σπίτι, χωρίς μεσίτη, αρκεί!

 

Στο blog της Έπιπλο Κύρου μιλάμε συνήθως για τα έπιπλα των ονείρων σας, τα οποία αγαπάμε να σχεδιάζουμε για εσάς, εδώ και χρόνια. Οπότε, μόλις βρείτε το σπίτι των ονείρων σας, χωρίς τη βοήθεια κανενός μεσίτη, μη μας ξεχάσετε. Επίσης, μην ξεχάσετε να μοιραστείτε το άρθρο μας με όποιον φίλο ή φίλη αυτή την εποχή αναζητά σπίτι. Οι καλοί φίλοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές φαίνονται!

 

 

 

 


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν