Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση χωρίς δέντρο; Γίνεται!

 

Με πολλή έμπνευση, χαρά και πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες!

Συνήθως όταν σκεφτόμαστε Χριστούγεννα, σκεφτόμαστε χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, με επίκεντρο το δέντρο. Αν, όμως, εσείς θέλετε να κάνετε τη δική σας χριστουγεννιάτικη διακόσμηση χωρίς δέντρο, γίνεται!

Γιατί τα μόνα υλικά που χρειάζονται τα Χριστούγεννα για να είναι όμορφα και μαγικά, είναι η δική σας αγάπη, έμπνευση και δημιουργία!

Στην Έπιπλο Κύρου, πέρα από την εορταστική διάθεση και τις ευχές, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μοναδικά tips, που μπορείτε να συνδυάσετε, για να δημιουργήσετε τη δική σας, ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, χωρίς δέντρο!

Έτοιμοι να δημιουργήσετε μαγεία;


  • Μπαλίτσες, χριστουγεννιάτικα φωτάκια σε κουτί

Ανάψτε τα φωτάκια!

Εδώ και χρόνια, τα κλασικά χρωματιστά φωτάκια σε στρογγυλό σχήμα, και σε άλλα πρωτότυπα σχέδια, αποτελούν την ιδανική πρόταση για να φωτίσουν το σπίτι σας, ως μέρος της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, αλλά και τον υπόλοιπο χρόνο!

Επιλέξτε υπέροχα φωτάκια και ξετυλίξτε τα παντού! Στο πάτωμα, στους τοίχους, στα παράθυρα, στην τραπεζαρία σας, μέσα σε βάζα ή δίσκους, όπου μπορεί η φαντασία σας να απλωθεί!

https://www.kyrou.net/collections/set-trapezarias/products/set-trapezaria-patina

Με αυτή την πρόταση, όχι μόνο χαίρεστε την απόλυτη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση χωρίς δέντρο, αλλά φωτίζετε ζεστά όλο το σπίτι σας!

 

 

  •  Αντικείμενο σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου

Αντιγράψτε το σχήμα του δέντρου!

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει ένα πολύ χαρακτηριστικό σχήμα, το οποίο μπορείτε να αποτυπώσετε στο χώρο με άπειρους δημιουργικούς τρόπους!

Μία πρώτη ιδέα; Τοποθετήστε τα βιβλία σας σε σχήμα δέντρου, και δημιουργήστε αμέσως την πιο μαγική βιβλιοθήκη, γεμάτη με τα δώρα της γνώσης!


https://www.kyrou.net/collections/bibliothikes-saloniou/products/vivliothiki-aktis

 

 

  • Λέξη σε χρυσό

Επενδύστε στη Glam διακόσμηση!

To 2021, η glam πλευρά των Χριστουγέννων είναι trend, είναι must!

Επιλέξτε αντικείμενα, υφάσματα και διακόσμηση σε χρυσαφί και ασημί αποχρώσεις, και δημιουργήστε μία γιορταστική ατμόσφαιρα που εκπέμπει λάμψη και πολυτέλεια! Cheers!

 


 

  • Σκάλα - στολισμός

Ανεβείτε!

Χρησιμοποιήστε τη σκάλα, όχι για να βάλετε κουρτίνες, αλλά για να φτιάξετε την πιο πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε σχήμα δέντρου, χωρίς δέντρο!

Βάλτε φωτάκια, φαναράκια, διακοσμητικά, ό, τι άλλο εσείς επιθυμείτε και ανεβείτε επίπεδα στη φαντασία του χώρου σας!

 


  • Κολλητική ταινία

Δείτε το σε ταινία!

Έχετε αυτοκόλλητη ταινία; Έχετε δέντρο!

Βάλτε την ταινία στον τοίχο σε σχήμα δέντρου και τοποθετήστε αν θέλετε ενδιάμεσα φωτάκια, χριστουγεννιάτικες μπάλες ή κορδέλες!

Extra bonus: ένα μόνο σκρατς αρκεί για να “ξεστολίσετε” στο τέλος των γιορτών.

 

  • Μαυροπίνακας - δώρα

Ο πιο καλός ο μαθητής είστε εσείς… τα Χριστούγεννα!

Αν έχετε μετατρέψει έναν τοίχο σε μαυροπίνακα, ή έχετε έναν μεγάλο μαυροπίνακα για την εκπαίδευση του παιδιού σας στο σπίτι, δείτε τον πολύ δημιουργικά!

Ζωγραφίστε επάνω του ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με μπάλες ή ό, τι άλλο σας θυμίζει Χριστούγεννα, όπως μία φάτνη ή έναν Άη – Βασίλης με το σάκο του!

Για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που παίρνει άριστα… χωρίς δέντρο!

 


  • Χριστουγεννιάτικη θαλπωρή – τζάκι - κάλτσες,- ρόφημα

Χριστούγεννα από τζάκι!

Αν έχετε τζάκι στο σπίτι σας, η φωτιά του θα σημαίνει αμέσως υπέροχα, ζεστά Χριστούγεννα.

Είναι η εποχή για να δείτε το τζάκι σας ακόμα πιο θερμά και να το διακοσμήσετε το με φωτάκια, φαναράκια, διακοσμητικά πάνω στη βάση του ή ακόμα και μέσα στο τζάκι, αν θερμαίνετε το σπίτι σας με εναλλακτικούς τρόπους.

 

  • Καράβι – βάρκα - μπλε

Σαλπάρετε με το πρώτο καραβάκι!

Το ελληνικό παραδοσιακό καραβάκι αποτελεί μία πολυαγαπημένη παράδοση που αναβιώνει από τα παλιά χρόνια! Εκφράζει τη νέα πορεία πλεύσης του ανθρώπου μετά τη γέννηση του Χριστού.

Φτιάξτε το δικό σας καραβάκι στον τοίχο και σαλπάρετε με τον πιο παραδοσιακό τρόπο … μέσα στο σαλόνι σας!

 


  • Άνδρας με χριστουγεννιάτικο καπέλο - κάλτσα

Κάντε όμορφα Χριστούγεννα… αντικειμενικά!

Επιλέξτε αντικείμενα καθημερινής χρήσης με χριστουγεννιάτικα μοτίβο, για κάθε χώρο του σπιτιού σας. Ζήστε το πνεύμα των Χριστουγέννων στην υπερβολή του. Ντύστε τον καναπέ σας με χριστουγεννιάτικα καλύμματα και μαξιλάρια, απλώστε τραπεζομάντιλα με Άη Βασίληδες στην τραπεζαρία σας.

https://www.kyrou.net/collections/set-kanapedwn/products/saloni-riviera

Happy Merry Christmas in everything!

 

 

 

 

  • Χριστουγεννιάτικο στεφάνι

Δημιουργήστε το δικό σας στεφάνι!

Αν πιάνουν τα χέρια σας, προμηθευτείτε τα υλικά που επιθυμείτε και φτιάξτε το δικό σας, πρωτότυπο στεφάνι. Με φύλλα, μπαλίτσες, καραβάκια, ελαφάκια, με οτιδήποτε βάζει ο νους σας! Οι ιδέες άπειρες, η εκτέλεση δική σας!

 


  • Γλάστρα με χριστουγεννιάτικη μπάλα

Ζήστε οικολογικά Χριστούγεννα!

Είπαμε χριστουγεννιάτικη διακόσμηση χωρίς δέντρο.

Μπορείτε, όμως, να προμηθευτείτε υπέροχα χριστουγεννιάτικα φυτά , όπως το αλεξανδρινό, ή να στολίσετε τα ήδη υπάρχοντα φυτά σας εσωτερικού χώρου.

 


  • Διακοσμητικά αστέρια

Τι σχήμα έχουν για εσάς τα Χριστούγεννα;

Δεν χρειάζονται τα πάντα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση να έχουν το ίδιο στρογγυλό σχήμα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μία πιο loving ατμόσφαιρα με διακοσμητικά σε σχήμα καρδιάς, ή να φτιάξετε το δικό σας εορταστικό μικρό σύμπαν γεμάτο αστέρια!

 


  • Vintage παιχνίδια

Τα Χριστούγεννα είναι vintage!

Αν είστε άνθρωπος της νοσταλγίας, αλλά και του στυλ, μπορείτε να ζήσετε τα πιο vintage Χριστούγεννα, δίνοντας στο σπίτι σας μοναδικές πινελιές από τα παρελθόν, που σας κάνουν να νιώθετε ξανά παιδί: vintage χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, κεριά σε vintage κηροπήγια, ένα ξύλινο κουνιστό αλογάκι μέσα στο σαλόνι!

 


  • Χριστουγεννιάτικα γλυκά – σχήμα δέντρου

Χριστούγεννα; DIY!

Τα πιο υπέροχα δώρα στη ζωή είναι δωρεάν, λένε! Εμείς θα πούμε ότι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα είναι αυτά που φτιάχνονται με τα χεράκια σας! Γλυκά, μικρές κατασκευές και δωράκια φτιαγμένα με μεράκι, φαντασία και αγάπη! Μμμ… μύρισαν Χριστούγεννα!

 


 

  • Δίσκος με κεριά - χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Ας παίξει ο δίσκος!

Δεν χρειάζεται να είναι όλοι οι χώροι στο σπίτι στολισμένοι, για να νιώσετε την εορταστική διάθεση . Μπορείτε να περιορίσετε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μέσα σε δίσκους με χριστουγεννιάτικο μοτίβο ή με απλά χρώματα, όπως χρυσό ή κόκκινο και να δημιουργήσετε μικρές ξεχωριστές γωνιές της πιο μεγάλης γιορτής!

 

Στο blog της Έπιπλο Κύρου γιορτάζουμε κάθε μέρα το ότι αποτελούμε μέρος του σπιτιού και της ζωής σας! Αν σας άρεσαν οι Christmas ιδέες μας για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση χωρίς δέντρο, κάντε στο άρθρο like και μοιραστείτε το με τους αγαπημένους σας ! Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

 

 

 

 

 

 

 

 


Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν