Κλείστε ένα ραντεβού με τον προσωπικό σας σύμβουλο διακόσμησης!
Το σπίτι είναι ο δικός σας μικρόκοσμος, όπου ταξιδεύετε, χαλαρώνετε, ονειρεύεστε! Μπορεί να είναι μία χώρα εξωτική ή σκανδιναβική, μπορεί να αποπνέει κάτι σύγχρονο ή παραδοσιακό, μπορεί να έχει πρακτικό νου ή δημιουργική σκέψη.


Κλείστε μας ένα ραντεβού, είτε στο δικό σας σπίτι, είτε στο κατάστημά μας, μιλήστε μας για εσάς και η έμπειρη ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει στη συνέχεια ως προς τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένη η ζωή σας, ως προς τα χρώματα τα οποία ταιριάζουν στη δική σας ατμόσφαιρα, ως προς τις υφές που αγγίζουν την καθημερινότητά σας.


Γιατί ένα έπιπλο, σε σωστό συνδυασμό με ένα άλλο, δημιουργούν τον ιδανικό χώρο που ταιριάζει στο δικό σας τρόπο ζωής. Για να ζείτε όμορφα στο σπίτι σας, κάθε μέρα και κάθε νύχτα, όπως το ονειρεύεστε.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 

4 χλμ. Καστοριάς - Βιτσίου, 

Περιοχή ΧΛΟΗ, ΤΚ 52100, ΤΘ 50

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

 

t:  +30 24670 27860

f:  +30 24670 24667

m:+30 69774 62885

E-MAIL

 

 

 

     

     

Με την αποστολή του μηνύματος συναινείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της σελίδας www.kyrou.net, Καθώς και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά για: Νέα προϊόντα, Προσφορές, Διαγωνισμούς, Εκδηλώσεις που διοργανώνουμε και Άρθρα γύρω από το σπίτι.