ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΥΠΝΟΥ
THE ABSOLUTE OPTIMUM

Κατάκτησε με υπεροχή κάθε σου όνειρο, με ένα Absolute Optimum. Κορυφαία Αίσθηση Ευεξίας, απόλυτη εμπειρία ύπνου
Absolute Optimum

Συνώνυμο της εξέλιξης

Το στρώμα ύπνου είναι περισσότερα από απλά ένα αντικείμενο, είναι μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία που συνδέεται με την ψυχική και σωματική σας ευεξία. Με αυτή τη φιλοσοφία και την τελευταία τεχνολογία, η νέα σειρά στρωμάτων Absolute Optimum έχει δημιουργηθεί για να σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία στήριξης και πολυτέλειας. Η Absolute, πρόκειται για την εξέλιξη της σειράς Optimum και των 2 κορυφαίων μοντέλων της, Platinum και Diamond. Με τα πολυεπίπεδα ελατήρια 5 επιπέδων που διαθέτουν, τα στρώματα Absolute Platinum και Absolute Diamond φτάνουν τη στήριξη στον απόλυτο βαθμό. Επιπλέον, τα στρώματα της σειράς είναι από ύφασμα ζακάρ κορυφαίας ποιότητας με βισκόζη.

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία στήριξης και πολυτέλειας με ένα στρώμα της συλλογής Absolute!

Βρισκόμαστε στην 5η γενιά Optimum που με μοναδικά υλικά και τεχνολογίες όπως MLS σύστημα ελατηρίων, Season Adapt & Topper Inside χαρίζουν μοναδική εμπειρία ύπνου. Η Absolute είναι η απόλυτη συλλογή, η εξέλιξη της κορυφαίας σειράς Optimum με 5 σειρέ ςελατηρίων και ύφασμα ζακάρ με βισκόζη. Κορυφαία αίσθηση ευεξίας, απόλυτη εμπειρία ύπνου.

Άνεση

και χαλάρωση χωρίς να πιέζει
ώμους και γοφούς

Στήριξη

της σπονδυλικής στήλης
στη φυσική θέση «S»

Aνθεκτικότητα

σε βάθος χρόνου διατηρώντας
την ίδια ποιότητα

Tεχνολογίες – Υλικά

Τα μυστικά για τον τέλειο ύπνο κρύβονται στην υψηλή τεχνολογία, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, την τεχνογνωσία και τα απαράμιλλης ποιότητας ποιοτικά υλικά.

Κορυφαία στήριξη

Ασύγκριτη Άνεση

Τέλειο Αγκάλιασμα

Επεξεργασία Actipro

Νιώσε την αίσθηση των στρωμάτων Absolute Optimum